L-Arginine - Time Released

 • Snelle én langzame afgifte in één tablet
 • Stikstofoxide (NO) supplement
 • Geschikt voor sporters
 • Hart & bloedvaten
 • 500 mg L-Arginine Alfa-Ketoglutaraat per tablet
 • 120 tabletten
Niet op voorraad
SKU
RB-40
EUR  21,80
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

L-Arginine – Sustained plus Immediate Release van Doctor’s Best

L-Arginine is een conditioneel essentieel aminozuur met verschillende functies in het lichaam. De tabletten L-Arginine Alfa-Ketoglutaraat met langzame en snelle afgifte bevatten twee lagen. Per dosering van twee tabletten (1000 mg) komt 500 mg L-arginine direct vrij. Hierdoor nemen de L-arginine waarden in het bloed snel toe. 500 mg wordt vervolgens vertraagd afgegeven, waardoor de hogere L-arginine waarden in het bloed, en dus de effecten in het lichaam, wel 8 uur aanhouden. L-Arginine staat vooral bekend als voorloper van stikstofoxide (NO) in het lichaam.

Voordelen:

 • Voorloper van stikstofoxide (NO)
 • In sommige omstandigheden een essentieel aminozuur
 • Directe en vertraagde afgifte, effecten houden 8 uur aan
 • Geschikt voor sporters en andere doelgroepen
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Voorloper van stikstofoxide, creatine en polyamines

Arginine is de voorloper van stikstofoxide (NO), creatine en polyamines. Arginine is een semi-essentieel of conditioneel aminozuur. Volwassenen kunnen arginine zelf maken uit andere aminozuren, zoals ornithine, glutamaat, glutamine en proline. In bepaalde omstandigheden wordt arginine echter essentieel. De biosynthese is dan te laag om in de dagelijkse behoefte te voorzien. Sporters kiezen vaak voor L-arginine supplement met directe en vertraagde afgifte. De verhoogde concentraties van L-arginine treden op na 15 minuten en houden aan tot 8 uur na inname.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is in 1990 opgericht door een arts die interesse had in goede voeding vanuit een wetenschappelijk perspectief. Inmiddels heeft het bedrijf al ruim 200 state-of-the-art voedingssupplementen geproduceerd. De producten bevatten hoofdzakelijk merkgrondstoffen en worden grondig getest bij elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het bedrijf volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP) bij de vervaardiging van de producten. Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die over de hele wereld op zoek zijn naar superieure ingrediënten die goed zijn onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
L-Arginine - Time Released
Art.nr.
RB-40
Merk
Doctors Best
Inhoud
120 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 tabletten zonder voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Waarschuwing: Niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar. Raadpleeg je arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft, een medische aandoening heeft, nitraten, warfarine, sildenafil (Viagra), medicijnen voor hypertensie, diabetes of andere supplementen gebruikt die de bloeddruk kunnen verlagen.

Ingrediënten per dosering

1000 mg L-arginine (500 mg als directe afgifte en 500 mg als langdurige afgifte van L-arginine alpha-keto-glutaraat).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat (plantaardige bron), croscarmellose-natrium, hypromellose (coating).

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L-Arginine - Time Released
Uw waardering