Luteïne & Zeaxanthine - Lutemax®

 • Met Lutemax®
 • Goed voor de ogen, bij blauw licht
 • Bij gebruik van digitale apparaten
 • Gezichtsvermogen
 • 20 mg Luteïne & 4 mg Zeaxanthine
 • 60 gelatinevrije kauwgummies
Niet op voorraad
SKU
RB-52
EUR  28,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Luteïne & Zeaxanthine kauwgummies van Doctor’s Best

Luteïne en Zeaxanthine kauwgummies bevatten luteïne en twee isomeren zeaxanthine en meso-zeaxanthine. Het lichaam maakt deze niet zelf aan, dus we moeten ze uit voeding of suppletie halen. Luteïne en de twee isomeren zeaxanthine en meso-zeaxanthine zijn belangrijke carotenoïden die zich in de macula van het netvlies van het oog concentreren.

Geëxtraheerd uit goudsbloembloemen

Luteïne, zeaxanthine en meso-zeaxanthine worden geëxtraheerd uit de goudsbloem. Dit is dezelfde vrije vorm die ook voorkomt in fruit en groenten. Hierdoor worden de stoffen goed door het lichaam opgenomen. Het product bevat kauwgummies voor makkelijke inname. Doctor’s Best gebruikt zuivere kristallijne luteïne en heeft daarvoor de GRAS-status (Generally Recognised As Safe) gekregen. Ook de zeaxanthine is afkomstig van gepatenteerd Lutemax®.

Voordelen:

 • Uit gepatenteerd Lutemax®, GRAS-status
 • In de vorm van kauwgummies
 • Bevat geen gelatine, gluten en gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best produceert kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding. De grondstoffen voor de producten worden wereldwijd verbouwd, ontwikkeld en onderzocht. Doctor’s Best werkt hiervoor samen met voedingswetenschappers en produceert zo uitsluitend zeer effectieve, kwalitatief superieure supplementen.

Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen zijn grondig getest tijdens elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces is gebaseerd op de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). Doctor’s Best is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding en het assortiment omvat inmiddels ruim 200 producten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Luteïne & Zeaxanthine - Lutemax®
Art.nr.
RB-52
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 Gummies
Gebruiksaanwijzing

Kauw dagelijks 2 gummies of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

15 mg natrium 1% *, 20 mg Luteïne (uit Lutemax® 2020 bloemenextract van goudsbloem, (Tagetes erecta)), 4 mg Zeaxanthine Isomeren (uit Lutemax® 2020 bloemenextract van goudsbloem, (Tagetes erecta)). Calorische voedingswaarden zie afbeelding.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Ruwe rietsuiker, biologische tapioca siroop, water, natuurlijke smaak, citroenzuur, pectine, natriumcitraat.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luteïne & Zeaxanthine - Lutemax®
Uw waardering