Quercetine Bromelaine

Waardering:
80% of 100
 • Histamine, gewrichten & immuunsysteem
 • Quercetine uit Dimorphandra mollis boom
 • Synergetische combinatie
 • 500 mg quercetine en 250 mg bromelaïne per capsule
 • 180 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-99
EUR  34,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Quercetine Bromelaïne van Doctor’s Best

Quercetine Bromelaïne is een uniek combinatieproduct. Het bestaat uit de bioflavonoïde voedingsstof quercetine, afkomstig van de zaaddozen van de Dimorphandra mollis plant en uit het enzym bromelaïne, afkomstig uit de stengel van de ananasplant. Het voordeel van dit combinatieproduct is dat bromelaïne ervoor zorgt dat quercetine beter in het lichaam wordt opgenomen.

Een combinatie van een krachtige bioflavonoïde en een proteolytisch enzym

Quercetine is één van de vele bioflavonoïde voedingsstoffen. Quercetine komt veel voor in appels, uien, rode kool, rode druiven, frambozen, groene thee en knoflook. Bioflavonoïden komen tevens voor in citrusvruchten zoals citroen en sinaasappel en bevorderen de opname van vitamine C. Het enzym bromelaïne uit de Ananas comosus plant, is een proteolytisch enzym. Proteolytisch betekent dat het eiwitten uit voeding splitst in opneembare peptiden en aminozuren. Bromelaïne kan zowel in de spijsvertering of systemisch actief zijn in diverse fysiologische processen.

Voordelen:

 • Krachtig combinatieproduct voor de spijsvertering
 • Quercetine uit Dimorphandra mollis
 • 500 mg quercetine en 250 mg bromelaïne per capsule
 • Enzymactiviteit: 2400 GDU [Gelatin Digesting Units] per gram
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Spijsvertering en enzymen

Enzymen zijn belangrijk voor het opstarten van reacties in het lichaam zoals de verteringsprocessen van voedsel. Proteolytische enzymen splitsen bijvoorbeeld eiwitten uit voeding. In Zuid-Amerika wordt het extract uit ananas van oudsher veel gebruikt voor uiteenlopende indicaties.

Kwantumeffecten enzymen

Enzymen verrichten essentieel werk in ons lichaam. Ze vormen katalysators voor biochemische reacties in cellen en kunnen deze processen tot wel een biljoen maal versnellen. Hoe kan dat? Enzymen maken gebruik van het tunneleffect uit de kwantummechanica, ook wel tunneling genoemd. Hierbij gaat een deeltje door een barrière heen. Je zou het als volgt kunnen voorstellen: het deeltje heeft niet genoeg energie om over een hoge berg heen te gaan, maar kan wel zichzelf via een soort tunnel teleporteren. Het verdwijnt aan de ene kant van de berg om vervolgens op hetzelfde moment weer aan de andere kant te verschijnen. Zonder tunneling zouden enzymen nooit de chemische reacties zo kunnen versnellen.

Waarschuwing

Wilt u dit middel nemen, maar gebruikt u het medicijn digoxine? Raadpleeg dan eerst uw arts.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is opgericht door een arts in 1990 vanuit zijn interesse in goede voeding vanuit een wetenschappelijke perspectief. Inmiddels heeft het bedrijf al ruim 200 state-of-the-art voedingssupplementen geproduceerd. De producten bevatten hoofdzakelijk merkgrondstoffen en worden grondig getest in elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het bedrijf hanteert de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP) bij de vervaardiging van de producten.

Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die over de hele wereld op zoek zijn naar superieure ingrediënten die goed zijn onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure supplementenlijn met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Quercetine Bromelaine
Art.nr.
RB-99
Merk
Doctors Best
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capsules zonder voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Gebruik dit product niet als je digoxine gebruikt.

Ingrediënten per dosering

500 mg quercetin (als quercetin dihydraat), 250 mg bromelaïne (enzymactiviteit: 2400 GDU (Gelatin Digesting Units) per gram).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), rijstpoeder, magnesiumstearaat (plantaardige bron), siliciumdioxide.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Quercetine Bromelaine
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Prima samenstelling en gemakkelijke in te nemen door capsule.
  Algehele beoordeling
  100%
  Deze Quercetine capsules zijn prima voor bescherming van virussen en geeft het immuunsysteem een boost!

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. De kwaliteit is zeker goed.
  Algehele beoordeling
  60%
  Op de site van Ergomax staat foutief dat dat 1 capsule 500mg quercetine en 250mg bromelain.
  Let op, dit is per 2 capsules, dus 250mg en 125mg per capsule.
  Weer in keer in deze truck getrapt, op de verpakking staat het wel goed.

  Gereviewd door

  Gepost op