R-alfa liponzuur met BioEnhanced® Na-RALA

 • Koop 2 voor EUR  55,95 en bespaar 19%
 • Categorie: Immuunsysteem & Antioxidant
 • Met BioEnhanced® Na-RALA
 • Farmaceutische kwaliteit
 • Met 100 mg R-Alfaliponzuur & 150 mcg Biotine
 • 180 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-54
EUR  68,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

R-alfaliponzuur BioEnhanced® Na-RALA van Doctor’s Best

R-Alfa Liponzuur of R-alfaliponzuur van Doctor’s Best bevat een combinatie van rechtsdraaiend (R) alfaliponzuur en biotine. R-alfaliponzuur is een vetzuur dat van nature voorkomt in elke cel van het lichaam. Het speelt een rol in de energiestofwisseling. Biotine ofwel vitamine B8 hoort bij de B-vitamines en kent diverse gezondheidsclaims. Beide ingrediënten samen vormen een krachtige synergie.

Voordelen:

 • Krachtige combinatie van R-alfaliponzuur en biotine
 • Biotine bevordert de energiestofwisseling
 • Biotine is goed voor haar en huid
 • Biotine draagt bij aan een normaal eiwitmetabolisme
 • Biotine draagt bij aan een normaal koolhydraatmetabolisme
 • Biotine draagt bij aan een normaal vetmetabolisme
 • Biotine is gunstig voor een goede geestelijke balans
 • Biotine is goed voor de slijmvliezen
 • Biotine ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel
 • Natuurlijk biologisch goed opneembare R-aplfaliponzuur
 • Met gepatenteerd Bio Enhanced® Na-RALA
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

De universele antioxidant: breed inzetbaar

R-alfaliponzuur is een moleculaire multitasker met een breed scala aan functies. Omdat het lichaam zelf kleine hoeveelheden kan aanmaken, wordt het gezien als een conditiespecifieke voedingsstof. Dit betekent dat je daarnaast voor voldoende inname via de voeding of voedingssupplementen dient te zorgen. R-alfaliponzuur wordt in kleine hoeveelheden in de voeding aangetroffen, vooral in orgaanvlees. Het wordt goed opgenomen vanuit het maagdarmstelsel en kan zich goed verspreiden door het hele lichaam.

Water- en vetoplosbaar

R-alfaliponzuur is een natuurlijke stof die voor het eerst in 1951 werd geïsoleerd. In eerste instantie dacht men dat het een B-vitamine was, maar later bleek het een zwavelhoudend vetzuur en antioxidant te zijn. Als voedingsstof heeft het krachtige en unieke kenmerken. Het antioxidant is zowel water- als vetoplosbaar. Deze eigenschap maakt R-Alfa Liponzuur beschikbaar voor bijna alle systemen in het lichaam. Naarmate we ouder worden, neemt het vermogen om zelf alfa-liponzuur te synthetiseren af.

Natuurlijk R-alfaliponzuur versus synthetisch S-alfaliponzuur

Alfa-liponzuur bestaat in twee vormen, aangeduid met R-alfaliponzuur en S-alfaliponzuur. R- en S-alfaliponzuur zijn enantiomere isomeren ofwel moleculen die als spiegelbeelden van elkaar verschijnen. R-alfaliponzuur wordt van nature gesynthetiseerd door mensen, dieren en planten. S-alfaliponzuur wordt gevormd tijdens de chemische synthese van alfaliponzuur, waarbij een racemisch mengsel (twee gelijke delen) wordt geproduceerd van de twee enantiomeren. In onderzoek wordt vaak S-alfaliponzuur gebruikt.

BioEnhanced® Na-RLA

Goed gedocumenteerd is dat R-alfaliponzuur meer biologisch beschikbaar is dan de S-vorm. Doctor's Best stabiele R-alfaliponzuur bevat BioEnhanced® Na-RLA, een stabiele vorm van het natriumzout van R-alfaliponzuur (RLA). Puur R-alfaliponzuur is een zeer onstabiel molecuul dat de neiging heeft te polymeriseren bij blootstelling aan warmte, licht en vocht. BioEnhanced® Na-RLA is een gestabiliseerde vorm van R-alfaliponzuur die niet wordt afgebroken bij hoge temperaturen. Het heeft dus een hogere biologisch beschikbaarheid en bevat geen restanten van oplosmiddelen.

Over Doctor’s Best

Het assortiment van Doctor’s Best kent inmiddels ruim 200 voedingssupplementen. Doctor’s Best produceert voedingssupplementen op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding. Het is opgericht in 1990 door een arts met interesse in goede voeding. Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers en kiest ingrediënten die verbouwd worden over de hele wereld en zorgvuldig zijn onderzocht. De kwalitatief superieure eindproducten zijn dan ook ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest tijdens elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). Dat resulteert in state-of-the-art voedingssupplementen.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
R-alfa liponzuur met BioEnhanced® Na-RALA
Art.nr.
RB-54
Merk
Doctors Best
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule bij voorkeur op een lege maag of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

150 mcg D-biotine 300% *, 100 mg R-liponzuur.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), microkristallijne cellulose, rijstpoeder, siliciumdioxide, magnesiumstearaat (plantaardige bron).

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:R-alfa liponzuur met BioEnhanced® Na-RALA
Uw waardering