Butycaps - butyraat
EUR  39,95

Butycaps - butyraat

 • Meest effectieve vorm van butyraat
 • Short Chain Fatty Acid (SFCA)
 • Darmgezondheid
 • Hoge biologische beschikbaarheid
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
EL-01
EUR  39,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Butycaps - 60 capsules

Onze slijmvliezen, vooral het darmslijmvlies, zijn de thuisbasis van triljoenen bacteriën die in symbiose met het menselijk lichaam leven en belangrijke functies vervullen. Volgens wetenschappers vormen onze darmbacteriën ongeveer 1 kg van ons lichaamsgewicht. Deze bacteriën worden ook darmmicrobioom genoemd.

Het darmmicrobioom staat bekend om zijn rol in het metabolisme en de afweer. Ons darmmicrobioom verandert met de leeftijd, het milieu, stress, voeding en gezondheid, evenals medicijnengebruik. Darmbacteriën produceren via metabole processen, b.v. vitaminen en boterzuur (butyraat). Deze stoffen kunnen worden gebruikt als oorlogsmiddel tegen pathogene micro-organismen (bijv. bacteriën, schimmels, gisten). Butyraat is een korte vetzuurketen (SFCA) die een belangrijke rol in de darm speelt, omdat het de belangrijkste voedingsstof voor onze slijmvliescellen is.

Onze darmbacteriën zorgen er dus voor dat ons darmslijmvlies, dat deel uitmaakt van ons lichaamseigen afweersysteem, gevoed wordt en gezond blijft. Butycaps bevatten de meest effectieve butyraat vorm. Het helpt daarom om de algehele gezondheid te verbeteren.

Elke capsule bevat 450 mg tributyrin. Tributyrin bestaat uit drie butyraatmoleculen en wordt in het lichaam opgesplitst in drie afzonderlijke butyraatmoleculen. Het tributyraat is de biologisch beschikbare vorm van boterzuur. Deze vorm van toepassing zorgt en grote biologische beschikbaarheid van butyraat in de gehele darm. De micro-encapsulering zorgt voor een geleidelijke afgifte van tributyrine in de darm en beschermt de inhoud van de capsule tegen de zure omgeving van de maag. Butycaps zijn softgels en een doos bevat 60 capsules.

Butycaps is een voedingssupplement en mag niet als vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet dienen.

Voordelen

 • Meest effectieve vorm van butyraat
 • Short Chain Fatty Acid (SFCA)
 • Darmgezondheid
 • Hoge biologische beschikbaarheid
Meer informatie
Product Naam
Butycaps - butyraat
Merk
ELiE Health Solutions
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1-2 capsules per dag in. Koel, droog en beschermd tegen zonlicht bewaren.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per capsule% DV
Tributyrin (butyraat triglyceride) 450 mg **

** Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Glycerol, water, gelatine (bovine).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Butycaps - butyraat
Uw waardering