Spermidine - Tarwekiemconcentraat
EUR  27,95

Spermidine - Tarwekiemconcentraat

Van: Ergomax
 • LET OP: Dit product is tenminste houdbaar tot 01-12-2022
 • Tarwekiemconcentraat
 • 1 mg spermidine per dosering
 • Categorie: Celvernieuwing & Longevity
 • Europese kwaliteit & productie
 • 500 mg tarwekiemconcentraat per capsule
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
ERG-41
EUR  27,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Spermidine – tarwekiemconcentraat van Ergomax

Spermidine bevat 500 mg tarwekiemconcentraat per capsule, gestandaardiseerd op 0.25 mg spermidine. Spermidine is een unieke stof die voorkomt in elke lichaamscel. Het is een zogenoemde polyamine; een natuurlijk molecuul dat verbonden is met de celgroei. De naam spermidine komt voort uit het feit dat de stof voor het eerst werd aangetroffen in sperma. Spermidine is inmiddels wereldwijd een belangrijke stof in celonderzoek en heeft veel potentie als voedingsstof. Tarwekiemextract met een hoog spermidinegehalte is dan ook een nieuwe ontwikkeling en doorbraak in de wereld van voedingssupplementen. De dagelijkse dosering van dit supplement voorziet in maar liefst 1 mg spermidine.

Voordelen

 • Zuiver tarwekiemconcentraat
 • Maar liefst 1 mg spermidine per dosering
 • Dagelijkse dosering 4 capsules bij de maaltijd
 • Van Europese kwaliteit en productie
 • Essentieel molecuul in elke cel  
 • Vrij van soja en kunstmatige toevoegingen, gmo-vrij

Eigen aanmaak, voeding en suppletie

Spermidine wordt deels in ons lichaam zelf aangemaakt. Dit is ongeveer een derde van de hoeveelheid die we nodig hebben. Hoewel ons lichaam spermidine kan produceren, neemt deze eigen productie sterk af met de leeftijd, waardoor het lichaam minder van deze stof ter beschikking heeft. Daarnaast halen we spermidine uit voeding; het is in zeer uiteenlopende concentraties terug te vinden in een grote verscheidenheid aan fruit, groenten, vlees en kaas. Suppletie met spermidine vormt een waardevolle aanvulling om het spermidinegehalte in ons lichaam te verhogen. Spermidine is geen klassieke voedingsstof; daarom is er geen aanbevolen dagelijkse inname vastgesteld.

Innovatief supplement met hoog spermidinegehalte

Dankzij revolutionaire onderzoeksresultaten aan de Universiteit van Graz in Oostenrijk heeft het molecuul spermidine de afgelopen jaren wereldwijd veel aandacht gekregen. Inmiddels doen ruim 100 internationale onderzoeksteams onderzoek naar de stof. Ondanks de, naar wetenschappelijke standaarden, korte onderzoeksperiode zijn er maar weinig stoffen die beter en intensiever zijn onderzocht en gedocumenteerd dan spermidine. Spermidine in supplementvorm is het eerste voedingssupplement gemaakt van tarwekiemextract met een hoog spermidinegehalte. Het is dus met recht een bijzonder innovatief product en we zijn er trots op dat we dit via ons huismerk Ergomax op de markt brengen.

Recyclingsmechanisme

Spermidine is een endogene stof die een belangrijke rol speelt in het proces van autofagie. Autofagie is het mechanisme dat ervoor zorgt dat onze cellen zich kunnen vernieuwen. Alle levende organismen bestaan uit cellen, de bouwstenen van ‘leven’. Ons lichaam bestaat bij de gratie van wel 40 biljoen cellen en we hebben wel meer dan 200 verschillende soorten cellen. Deze verschillende cellen verouderen in een verschillend tempo en kennen een verschillende levensduur. Sommige cellen leven slechts twee dagen, terwijl andere zich bijvoorbeeld elke paar weken, maanden of zelfs elke 25 jaar vernieuwen, zoals botcellen. Dit vitale proces van celrecycling en -vernieuwing vormt een belangrijke basis voor onze gezondheid.

Je cellen voeden

We kunnen veel doen om goed voor onze cellen te zorgen. Regelmatige lichaamsbeweging, een voedzaam, gevarieerd dieet, lange pauzes tussen de maaltijden, voldoende slaap en het vermijden van stress helpen ons om onze cellen in goede conditie te houden. Hoewel het celvernieuwingsproces afneemt met de leeftijd, kan het dus goed worden ondersteund door een gezonde levensstijl. En nu kunnen we, dankzij spermidine, zelfs heel gericht inzetten op het aanvullend voeden van onze cellen.

Over Ergomax

Kies je voor Ergomax, dan kies je voor kwaliteit, voor vakkundig advies en voor bewezen effect. Ergomax biedt natuurlijke voedingssupplementen aan. In onze visie moet iedereen een optimale gezondheid kunnen nastreven. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe en unieke stoffen en producten met een bewezen effect. Ons assortiment bevat ook veel unieke nicheproducten. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, beoordeeld en getoetst. Dat geldt ook voor de eigen productenlijn van Ergomax. Producten zijn zo min mogelijk bewerkt en zo natuurlijk mogelijk. Moeder natuur weet het immers altijd beter.

Meer informatie
Product Naam
Spermidine - Tarwekiemconcentraat
Art.nr.
ERG-41
Merk
Ergomax
Inhoud
60 capsules
Hoeveelheid
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 4 capsules per dag bij een maaltijd, of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

2000 mg tarwekiemconcentraat (gestandaardiseerd op 1 mg spermidine).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose (capsule)

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Gluten
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spermidine - Tarwekiemconcentraat
Uw waardering