ISOThrive - vloeibare prebiotica (MIMO)

 • Vloeibare prebiotica
 • Categorie: Darmen & Microbioom
 • Categorie: Spijsvertering
 • Geproduceerd in de EU
 • 30 sachets
Niet op voorraad
SKU
IS-01
EUR  51,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

ISOThrive Prebiotic Nectar van ISOThrive

ISOThrive is een zeer hoogstaande prebiotica in vloeibare vorm in 30 sachets. Het product bevat prebiotische oplosbare vezels ofwel complexe koolhydraten, zonder calorieën. Elk sachet ISOThrive Prebiotic Nectar bevat 1 g maltosyl-iso-malto-oligosacchariden (MIMO™). ISOThrive bevat hetzelfde ingrediënt dat wordt aangetroffen in natuurlijk gefermenteerd voedsel zoals kimchi, zuurkool en in traditioneel gefermenteerd zuurdesembrood.

Voordelen

 • Handige sachets, overal mee naartoe te nemen
 • Vloeibaar en dus direct in te nemen
 • Per zakje: 1 gram maltosyl-iso-malto-oligosachariden (MIMO™)
 • Prettige smaak, kan gemengd worden met vloeistoffen
 • Uitstekend te combineren met probiotica en andere prebiotica
 • Geproduceerd in de EU
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Bevat geen gluten, soja, zuivel, gmo-vrij
 • Bevat geen calorieën

Prebiotica: microvoeding

Prebiotica zijn complexe koolhydraten die je niet kunt verteren. Ze voegen geen calorieën toe. De zoete nectar waaruit ISOThrive bestaat heet: MIMO™ (maltosyl-iso-malto-oligosaccharides). Deze complexe koolhydraten passeren intact de maag en worden in de darmen gefermenteerd door verschillende soorten bacteriën en gistsoorten. Dit zorgt vervolgens weer voor de productie van een reeks van gunstige stoffen voor het lichaam. Prebiotica worden ook wel microvoeding genoemd. ISOThrive bevat een uniek type vezel dat in geen enkel ander supplement wordt aangeboden.

Ingrediënten van ISOThrive

Elk zakje ISOThrive Prebiotische Nectar bevat 1 gram maltosyl-iso-malto-oligosachariden (MIMO™). Deze leveren geen calorieën uit complexe koolhydraten. ISOThrive is de enige aanbieder van MIMO™. ISOThrive is gemaakt van gecontroleerde en specifieke gist- en bacterieculturen die ook voorkomen in natuurlijk gefermenteerde voedingsmiddelen zoals kimchi, zuurkool en traditioneel gefermenteerd zuurdesembrood. Het is dus een natuurproduct dat al duizenden jaren met resultaat wordt gebruikt.

Een uitstekende combinatie met probiotica

Het innemen van prebiotica en probiotica vormt een uitstekende combinatie. ISOThrive kan afzonderlijk gebruikt worden en heeft dan al een bewezen effect. Een combinatie met een goed probiotica product kan het effect echter nog versterken. Het dagelijks innemen, wordt aanbevolen.

Hoe en wanneer innemen?

Als je last hebt van oprispingen, dan raden we aan om ISOThrive rechtstreeks uit het sachet in te nemen vlak voor je naar bed gaat. Heb je daar geen last van, dan kun je ISOThrive op elk moment van de dag innemen. Veel mensen kiezen ervoor om ISOThrive standaard 's morgens vroeg te gebruiken (zodat ze het niet vergeten), maar je kunt het innemen wanneer het het beste uitkomt. Dankzij de handige sachets kun je het ook meenemen op reis of naar je werk. ISOThrive kan zo uit het zakje worden ingenomen of kan gemengd worden met vloeistoffen zoals sap of smoothies. De werking blijft hetzelfde. ISOThrive kan veilig samen met andere voedingssupplementen worden ingenomen.

Zijn er bijwerkingen?

Afhankelijk van je eigen voedingspatroon en gezondheid kun je de eerste dagen na inname van ISOThrive, terwijl je lichaam went aan de prebiotica, last krijgt van wat gerommel in je buik, van gasvorming of dunnere ontlasting. Dit verdwijnt normaalgesproken binnen enkele dagen. Mocht het ongemak om welke reden dan ook langer dan een paar dagen aanhouden, stop dan met het gebruik van het product. ISOThrive is veilig in gebruik.

Is ISOThrive nodig als ik veel fruit en groenten eet?

Het is bekend dat een gezond voedingspatroon met veel groenten en fruit de gezondheid van ons lichaam ondersteunt. Er bestaan twee bronnen van prebiotische oplosbare vezels. Ten eerste de vezels in planten (groenten en fruit), met de hoogste hoeveelheden in knollen. En ten tweede de vezels in gefermenteerde groenten en zuurdesembrood dat is gemaakt van heirloom tarwe. Tegenwoordig eten echter weinig mensen gefermenteerde groenten. In het zuurdesembrood van tegenwoordig wordt andere tarwe gebruikt dan in het verleden. Het bevat dus weinig prebiotische oplosbare vezels. Een prebiotisch supplement zoals ISOThrive, gemaakt door natuurlijke fermentatie, is dan ook een goede aanvulling op een gezond voedingspatroon.

Een uniek kwaliteitsproduct

ISOThrive wordt gemaakt in België en verpakt in de Verenigde Staten. ISOThrive wordt vervaardigd volgens de richtlijnen van de Amerikaanse Food and Drug Administration, de Current Good Manufacturing Practices (cGMP's). ISOThrive wordt gemaakt via een gecontroleerde, specifieke en reproduceerbare bacteriële fermentatie (vergelijkbaar met hoe traditionele zuurkool en kimchi worden gemaakt). Het eindproduct wordt getest op microben en zware metalen en wordt pas vrijgegeven voor verkoop nadat het alle testresultaten goed heeft doorstaan. Om de exacte samenstelling van het product te bepalen, wordt gebruik gemaakt van geavanceerde wetenschappelijke methoden. Dit zorgt ervoor dat elke batch consistent wordt gemaakt, volgens de hoogste kwaliteitsnormen en dat het ook daadwerkelijk bevat wat er op het etiket staat.

Over het bedrijf ISOThrive

ISOThrive is een biotechnologisch bedrijf dat zich richt op de behandeling van chronische aandoeningen veroorzaakt door een disbalans in het microbioom. ISOThrive is niet zo maar een fabrikant van voedingssupplementen. ISOThrive heeft zich volledig gericht op de ontwikkeling van een subliem prebioticaproduct, vanuit een wetenschappelijke onderbouwing. ISOThrive werkt hiertoe samen met MDL-artsen van diverse Amerikaanse universiteiten. Het bedrijf ISOThrive bestaat uit een topteam van professionals op het gebied van management, commercie, klinisch en laboratoriumonderzoek, microbioomanalyse en productietechniek. Het resultaat is een uniek prebioticaproduct, met maltosyl-iso-malto-oligosaccharides (MIMO™), waarvan er geen tweede bestaat ter wereld.

Meer informatie
Product Naam
ISOThrive - vloeibare prebiotica (MIMO)
Art.nr.
IS-01
Merk
ISOThrive
Inhoud
30 sachets
Gebruiksaanwijzing

Voeg ISOThrive aan eten of drinken of neem het tussen de maaltijden door. Inname met of zonder voedsel/vloeistof heeft geen nadelig effect op de werking

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per sachet% DV
Maltosyl-iso-malto-oligosaccharides (MIMO)* 1 g **

* Natuurlijk gefermenteerde oplosbare vezel

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

De verpakkingsfaciliteit verwerkt ook eieren, vis, gluten, melk, pinda's, schaaldieren, soja en noten.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

N.v.t.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ISOThrive - vloeibare prebiotica (MIMO)
Uw waardering