ISOThrive - vloeibare prebiotica (MIMO)
EUR  44,95

ISOThrive - vloeibare prebiotica (MIMO)

 • Optimale voeding voor darmbacteriën
 • Vloeibaar, dus direct in te nemen
 • Overal mee naartoe te nemen
 • Om de spijsvertering weer in balans te brengen
 • Geproduceerd in de EU
 • 30 sachets
Op voorraad
SKU
IS-01
EUR  44,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

ISOThrive Prebiotic Nectar

ISOThrive is een door specialisten geadviseerde prebiotische nectar die de specifiek voor ons gunstige bacteriën in de darm voedt. We hebben allemaal bacteriën in onze darmen die belangrijke functies vervullen. Zijn deze bacteriën gezond, dan maken wij zelf ook een grotere kans op goede, algehele gezondheid. Je staat er wellicht niet bij stil, maar ook deze darmbacteriën hebben voedsel nodig. En wat zij te eten krijgen, is voor een groot deel afhankelijk van jouw voedselkeuze. ISOThrive Prebiotische Nectar komt in kleine handige sachets die je overal mee naartoe kunt nemen zodat zowel jij als je darmbacteriën waar en wanneer dan ook de optimale voeding krijgen.

Prebiotica

Prebiotica zijn complexe koolhydraten die je niet kunt verteren. Ze voegen geen calorieën toe en veroorzaken geen pieken in de suikerspiegel. De zoete nectar waaruit ISOThrive bestaat heet: MIMO™ (maltosyl-iso-malto-oligosaccharides). Deze complexe koolhydraten komen intact het lagere spijsverteringskanaal binnen en daar worden ze gefermenteerd door verschillende soorten bacteriën en gistsoorten. In ruil voor dit onderhoud produceren ze een reeks van stoffen die weer wel te gebruiken zijn voor de mens. ISOThrive bevat een belangrijk type vezel dat in geen enkel ander supplement wordt aangeboden.

Wat is het verschil tussen een pre- en pro-biotica?

PRObiotica zijn de nuttige, levende bacteriën die zich in de darmen bevinden. Ze zijn een gespecialiseerde, gezonde subset van de algehele bacteriepopulatie die in en op ons lichaam leven. De darmen bevatten meer dan 100 biljoen bacteriën en deze bacteriepopulatie in zijn geheel heet het darmmicrobioom. Het spreekt voor zich dat deze bacteriën ontzettend veel invloed uitoefenen op ons gestel.

PREbiotica zijn niet-verteerbare, oplosbare vezels die fungeren als voedsel voor de voor ons gezonde bacteriën (d.w.z. Het vormt voedsel voor de PRObiotica). We moeten deze nuttige bacteriën voeden om zelf optimaal te kunnen functioneren. ISOThrive voedt een kleine hoeveelheid van al de bacteriën die zich in de darm bevinden.

Ingrediënten van ISOThrive

Elk zakje ISOThrive Prebiotische nectar bevat 1 gram 'maltosyl-iso-malto-oligosachariden' (MIMO™). Deze leveren nul calorieën uit complexe koolhydraten. ISOThrive is de enige aanbieder van MIMO™. ISOThrive bevat en is gemaakt door middel van gecontroleerde en specifieke gist- en bacterieculturen die ook voorkomen in natuurlijk gefermenteerde voedingsmiddelen zoals kimchi, zuurkool en traditioneel gefermenteerd zuurdesembrood. Het is dus een natuurproduct dat eigenlijk al duizenden jaren met resultaat wordt gebruikt!

Voordelen van ISOThrive

 • Optimale voeding voor darmbacteriën
 • Overal mee naartoe te nemen
 • Vloeibaar, dus direct in te nemen
 • Handige sachets
 • Per zakje: 1 gram maltosyl-iso-malto-oligosachariden (MIMO™)
 • Prettige smaak
 • Uitstekend te combineren met probiotica en andere prebiotica
 • Geproduceerd in de EU

Probiotische prestaties verhogen

Probiotica alleen zullen de darmbalans niet herstellen, die micro-organismen hebben de juiste voedingsstoffen nodig om te bloeien. Gebruik ISOThrive alleen of in combinatie met uw favoriete probiotische supplement om uw spijsvertering weer in balans te brengen.

Rol van de darmflora

De rol van de darmflora wordt steeds meer gezien als een 'tweede' controlecentrum van het menselijk lichaam. Het onderhouden van een goede diversiteit en kwaliteit is daarom erg belangrijk. Niet alleen vezelrijke en gefermenteerde voeding ondersteunen de darmen, maar ook probiotica en prebiotica kunnen hierin een belangrijke rol spelen.

Naarmate we onze voedselproductie meer en meer hebben gemoderniseerd, hebben we ten onrechte het gefermenteerde “micro-voedsel” - (het voedsel van de voor ons nuttige bacteriën) - verwijderd. Deze micro-organismen en gisten produceren onder andere vitaminen, endocannabinoïden en korte keten vetzuren zoals butyraat, lactaat, acetaat en propionaat welke stuk voor stuk een belangrijke plaats en functie hebben.

De werking van een goede darmflora is niet beperkt tot enkel de darmen en spijsverteringsorganen. Ook andere systemen in het lichaam zijn afhankelijk van een goede, sterke en gezonde populatie darmbacteriën: zelfs tot aan de hersenen. De productie van de neurotransmitters GABA en serotonine is hier een goed voorbeeld van.

Meer informatie
Product Naam
ISOThrive - vloeibare prebiotica (MIMO)
Merk
ISOThrive
Inhoud
30 sachets
Gebruiksaanwijzing

Voeg ISOThrive aan eten of drinken of neem het tussen de maaltijden door. Inname met of zonder voedsel/vloeistof heeft geen nadelig effect op de werking

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per sachet% DV
Maltosyl-iso-malto-oligosaccharides (MIMO)* 1 g **

* Natuurlijk gefermenteerde oplosbare vezel

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

De verpakkingsfaciliteit verwerkt ook eieren, vis, gluten, melk, pinda's, schaaldieren, soja en noten.

Overige Ingrediënten

N.v.t.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ISOThrive - vloeibare prebiotica (MIMO)
Uw waardering