Vitamine B12 Energie Gummies - Cranberry

 • Categorie: Vitaliteit & Energie
 • Met cranberry
 • 24 mcg vitamine B12
 • Methylcobalamine
 • Helpt bij moeheid*1
 • Ondersteunt energieniveau*2
 • 90 gummies
Niet op voorraad
SKU
MF-49
EUR  25,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Vitamine B12 Cranberry Gummies van MegaFood

De Vitamine B12 Energy - Cranberry Gummies van MegaFood zijn gemaakt met hele voedselbronnen afkomstig van gecertificeerde Megafood partners. De gummies zijn een uitstekende bron van Foodstate® Vitamine B12. Ze bevatten cranberry’s van MegaFood partner James Lake Farms, waardoor ze ook een unieke smaak krijgen. Elke portie van 2 gummies levert 24 mcg methylcobalamine (Foodstate® Vitamine B12) ter bevordering van de energiestofwisseling. De MegaFood® B12 gummies bevatten geen kunstmatige of toegevoegde kleuren, aroma’s of conserveringsmiddelen en hebben de fruitige smaak van cranberry.

Gummies voor een goede gezondheid

De nieuwe vitamine snoepjes van MegaFood worden gemaakt van door MegaFood zelf ontwikkelde Foodstate NutrientsTM. Zo bevatten de gummies Foodstate® Vitamine B12. Deze vitamine ondersteunt de vermindering van vermoeidheid, is goed voor het geheugen, speelt een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen en ondersteunt het immuunsysteem. De gummies bevatten geen kunstmatige conserveringsmiddelen of smaak- of kleurstoffen van welke aard dan ook en bevatten per porties slechts 2 gram toegevoegde suikers. Ze hebben een frisse, fruitige smaak en zijn bovendien glyfosaatvrij. Dát zijn supplementen die gemaakt zijn met ambitie!

Wat zijn Foodstate Nutrients?

De Foodstate Nutrients van MegaFood worden vervaardigd door vitaminen en mineralen via een uniek en gepatenteerd proces te verbinden aan planten of biergist. In tegenstelling tot bij geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze unieke, gepatenteerde techniek er met behulp van enzymen voor dat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verwerken en samenbrengen in hun structuur. De vitaminen en mineralen worden aldus via een biotransformatief proces ‘gerenatureerd’. Denk hierbij aan een andijvieplant die inorganisch zink opneemt uit de bodem en in haar blad tot organisch zink verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar worden aangeboden in de vorm en als onderdeel van echt voedsel.

Voordelen:

 • De gummies bevatten 24 mcg methylcobalamine (B12) per dosering (2 stuks)
 • Vitamine B12 ondersteunt de vermindering van vermoeidheid
 • Vitamine B12 helpt het immuunsysteem en is goed voor het geheugen
 • Bevat cranberry’s van James Lake Farms
 • Vrij van kunstmatige smaak-, kleur- en zoetstoffen
 • Slechts 2 gram toegevoegde suikers per portie

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

*1 Vitamine B12 helpt bij vermoeidheid

*2 Vitamine B12 ondersteunt het energieniveau

Meer informatie
Product Naam
Vitamine B12 Energie Gummies - Cranberry
Art.nr.
MF-49
Merk
MegaFood
Inhoud
90 gummies
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 gummies per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

10 calorieën, 3 g totaal koolhydraten 1%, 2 g totaal suikers (inclusief 2 g toegevoegde suikers) 2%, 24 mcg Vitamine B12 (methylcobalamine) 960%, 100 mg biologische cranberry*. % = Percentage van referentie-inname (RI); * RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Biologische tapiocasiroop, biologische rietsuiker, pectine, citroenzuur, natriumcitraat, biologische rode bietpoeder, biologische coating ter voorkoming van kleven (biologische zonnebloemolie, carnaubawas).

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vitamine B12 Energie Gummies - Cranberry
Uw waardering