Baby & Me 2™ - Postnatal Multivitaminen
EUR  75,95

Baby & Me 2™ - Postnatal Multivitaminen

 • Categorie: Zwangerschap
 • Voor borstvoedende moeders
 • Met Moringa-extract
 • 500 mcg folaat (L-5-MTHF)
 • Vitamine C, D, E en jodium
 • Goed voor celdelingsproces*1
 • Ondersteunt de afweer*2
 • 120 tabletten
Op voorraad
SKU
MF-80
EUR  75,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Baby and Me 2™ - Postnatal Multi van MegaFood

Wanneer je net een kindje hebt gekregen en borstvoeding geeft, veranderen je nutritionele behoeften. Baby and Me 2™ - Postnatal Multi is speciaal ontwikkeld voor deze bijzondere en enerverende periode. Voor het aanmaken van moedermelk - en voor het doorstaan van slapeloze nachten - heeft je lichaam immers meer energie en voedingsstoffen nodig dan normaal. Om je lichaam in deze periode te ondersteunen, kan dit supplement uitkomst bieden. De Baby & Me 2™ - Postnatal Multi is specifiek gericht op de postnatale periode en ondersteunt borstvoedende vrouwen en zich ontwikkelende jonge baby’s. De formule bevat onder meer vitamine C, D3 en E en mineralen als jodium en chroom. Ter ondersteuning is ook extract van biologische Moringa bladeren toegevoegd, een plant die alle acht de essentiële aminozuren bevat en bovendien een goede bron is van eiwitten, vitaminen, mineralen en fenolen. De formule bevat geen calcium en magnesium. Deze mineralen kunnen indien gewenst worden gesupplementeerd met MegaFood’s Bone Health - Botten Complex.

Goede ondersteuning na je zwangerschap

Baby & Me 2™ - Postnatal Multi van MegaFood bevat een breed spectrum aan Foodstate® Vitaminen en Mineralen en bestaat uit pure, gezonde ingrediënten. De voedselbronnen die gebruikt worden voor het creëren van MegaFood’s unieke Foodstate Nutrients™ zijn veelal afkomstig van lokale boeren die met zorg hun gewassen produceren. Zo weet je zeker dat je je lichaam ondersteunt met hoogwaardige voedingsstoffen. Voedingsstoffen die juist nu zo belangrijk zijn voor jezelf als kersverse moeder, maar ook voor je baby, die zich ontwikkelt met behulp van de voedingsstoffen die het via jouw moedermelk binnenkrijgt.  Het supplement bevat onder meer vitamine B6 ter bevordering van de energiehuishouding, vitamine B12 en C, die het immuunsysteem ondersteunen, vitamine A, dat een rol speelt in het celspecialisatieproces, jodium, dat van belang is voor het zenuwstelsel en zink, dat bijdraagt aan de aanmaak van cellen en weefsels. Bovendien bevat het supplement vitamine E, die een bijdrage levert als antioxidant en vitamine D3, die bijdraagt aan de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen en aan het normale functioneren van het immuunsysteem van kinderen. 

Wat zijn Foodstate Nutrients™?

MegaFood’s Foodstate Nutrients™ zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen via een biotransformatief proces worden verbonden aan planten of biergist. Door dit proces worden geïsoleerde vitaminen en mineralen als het ware ‘gerenatureerd’, doordat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem, om ze vervolgens te verwerken en vast te houden in hun structuur. Zoals een broccoliplant, die inorganische calcium uit de bodem opneemt en deze vervolgens in haar blad tot organische calcium verwerkt en opslaat. Doordat de vitaminen en mineralen als Foodstate Nutrients™ niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde natuuridentieke en complexe vorm worden aangeboden als echt voedsel, kan het lichaam ze goed herkennen en wordt de opneembaarheid vergroot.

Voordelen™

 • Speciale formule voor borstvoedende vrouwen en jonge baby’s
 • De tabletten bevatten natuuridentieke Foodstate® Vitaminen en Mineralen
 • Met onder meer Foodstate® Vitamine C, D3, B12, B6, E, jodium en zink
 • Zink draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels
 • Vitamine B6, B12 en C ondersteunen het immuunsysteem
 • Vitamine D3 draagt bij aan de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen en aan het normale functioneren van het immuunsysteem van kinderen
 • Met toevoeging van biologisch Moringa-extract
 • Vrij van pesticiden, herbiciden, glyfosaat, GMO’s, gluten, zuivel en soja en geschikt voor vegetariërs

Ook na je zwangerschap gezond blijven

Wanneer je net bevallen bent en je kindje borstvoeding wil gaan geven, staat je wereld ineens helemaal op zijn kop. Behalve de emotionele rollercoaster die deze periode voor veel ouders vaak is, heeft je lijf het ook zwaar te verduren. Terwijl het nog herstellende is van een zwangerschap en bevalling, moet er extra hard gewerkt worden om borstvoeding te produceren en om de zorg voor je kindje aan te kunnen. En dat terwijl je als moeder over het algemeen in deze periode veel minder slaap krijgt. Als ouder sta je met liefde dag en nacht klaar voor je kleintje, maar daardoor vergeet je soms wel eens dat je - juist dan - ook heel goed voor jezelf moet blijven zorgen, om dit te kunnen blijven doen. Deze zwangerschapsvitaminen van MegaFood, die specifiek zijn geformuleerd voor deze levensfase, kunnen je hier gelukkig bij helpen. MegaFood’s Baby & Me 2TM - Postnatal Multi combineert een optimale hoeveelheid ijzer, jodium, chroom, vitamine B6, B12, C, D3, E en andere belangrijke nutriënten om je in deze periode een steuntje in de rug te geven. De samenstelling werd geformuleerd door de bekroonde integratieve arts Dr. Tieraona Low Dog.  

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

*1 Zink helpt bij het celdelingsproces

*2 Vitamine B6, B12 en C ondersteunen de afweer van het lichaam

Meer informatie
Product Naam
Baby & Me 2™ - Postnatal Multivitaminen
Art.nr.
MF-80
Merk
MegaFood
Inhoud
120 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 tabletten met een drankje of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Mag op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, fermentatiemedium (rijsteiwit, biologische zilvervliesrijst, geautolyseerd gistextract, gist (inactief), biologische zilvervliesrijst, siliciumdioxide, rijsteiwit, traanzuur, geautolyseerd gistextract, hypromellose.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Baby & Me 2™ - Postnatal Multivitaminen
Uw waardering