Immune Defense* - Weerstand Formulering

 • Categorie: Immuunsysteem
 • Voorheen Acute Defense
 • Foodstate® Vitamine C
 • Met zink en echinacea
 • Bevat zwarte vlierbessen
 • Ondersteunt de afweer*1
 • 30 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-50
EUR  22,45
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Immune Defense* - Weerstand Formulering van MegaFood

Wanneer de temperaturen beginnen af te nemen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je immuunsysteem dat niet doet! Immune Defense* - Weerstand Formulering van MegaFood is samengesteld met FoodState® Vitamine C en Zink, die beiden het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen helpen en is aangevuld met zwarte vlierbessen, echinacea en andrographis.  Wanneer je de behoefte voelt, neem dan gedurende vijf dagen driemaal daags twee tabletten. Je immuunsysteem zal je bedanken voor de steun!

Vitaminen en je weerstand

Immune Defense* Weerstand Formulering van MegaFood is speciaal ontwikkeld om je afweersysteem te ondersteunen. De ingrediënten worden gewonnen uit verse en lokale voedselbronnen en het product bevat onder Foodstate® Vitamine C ter ondersteuning van het immuunsysteem en ter bevordering van de energiestofwisseling. Deze vitamine wordt in dit supplement aangevuld met Foodstate® Zink, dat een antioxidatieve werking heeft en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Verder bevat de formulering extracten van zwarte vlierbessen en andrographis en van echinacea, een kruid dat onder meer het immuunsysteem ondersteunt*2. Doordat het product geen synthetische additieven bevat, kan het lichaam de voedingsstoffen optimaal herkennen en opnemen.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood’s Foodstate Nutrients zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen via een biotransformatief proces worden verbonden aan planten of biergist. Door dit proces worden geïsoleerde vitaminen en mineralen als het ware ‘gerenatureerd’, doordat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem, om ze vervolgens te verwerken en vast te houden in hun structuur. Zoals een broccoliplant, die inorganische calcium uit de bodem opneemt en deze vervolgens in haar blad tot organische calcium verwerkt en opslaat. Doordat de vitaminen en mineralen als Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde natuuridentieke en complexe vorm worden aangeboden als echt voedsel, kan het lichaam ze goed herkennen en wordt de opneembaarheid vergroot.

Voordelen:

 • Samengesteld met Foodstate® Vitamine C en Zink
 • Bevat extracten van de fytonutriëntrijke kruiden echinacea, andrographis en zwarte vlierbessen
 • Vitamine C heeft een antioxidatieve werking en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
 • Zink is een antioxidant en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen
 • Echinacea ondersteunt het immuunsysteem*2
 • Vervaardigd zonder synthetische toevoegingen voor optimale opneembaarheid

Pure producten

MegaFood staat voor pure producten, die met liefde worden geteeld en gewonnen. Er worden dan ook geen synthetische additieven aan de supplementen toegevoegd, om ervoor te zorgen dat de producten van optimale kwaliteit zijn en goed opneembaar zijn voor het lichaam. De Foodstate concentraten van MegaFood worden alleen vervaardigd uit dagverse producten die rechtstreeks van de boer komen. De producten worden uiterst zorgvuldig en op lage temperatuur verwerkt, zodat alle belangrijke stoffen behouden blijven.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

*1 Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam

*2 Gezondheidsclaim is in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Immune Defense* - Weerstand Formulering
Art.nr.
MF-50
Merk
MegaFood
Inhoud
30 tabletten
Gebruiksaanwijzing

2 tabletten 3 keer per dag gedurende 5 dagen. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

250 mg Vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel) 278%, 5 mg Zink (organisch gebonden S. Cerevisiae) 45%, 600 mg Vlierbessenvrucht (Sambucus Nigra) *, 500 mg Echinacea Plantextract (Echinacea Purpurea) *,100 mg Andrographis-extract (Andrographis Paniculata) *

% = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, silica, stearinezuur.

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Immune Defense* - Weerstand Formulering
Uw waardering