Turmeric Spice Gummies - Kurkuma

 • Categorie: Immuunsysteem
 • 200 mg kurkuma per dosering
 • Met wortel, gember en zwarte peper
 • Ondersteunt het immuunsysteem*1
 • Geen artificiële additieven
 • 40 gummies
Niet op voorraad
SKU
MF-67
EUR  18,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Turmeric Spice Gummies - Kurkuma van MegaFood

De Inflammation Response* - Turmeric Gummies van MegaFood zijn gemaakt met voedselbronnen afkomstig van gecertificeerde Megafood partners en zijn speciaal ontwikkeld om je immuunsysteem een handje te helpen. Kurkuma bevat de bekende stoffen genaamd curcuminoïden en is het basisproduct van deze mix, die verder bestaat uit wortel, gember en zwarte peper. Zowel kurkuma als gember ondersteunen het immuunsysteem*2 en hebben een antioxidant werking*2. Zwarte peper is toegevoegd om de opneembaarheid van kurkuma door het lichaam te verhogen. De ingrediënten van deze gummies zijn bovendien natuurlijke bronnen van fytonutriënten: stoffen die onder meer een rol spelen bij het activeren van het afweersysteem. Help je immuunsysteem met deze smakelijke kurkuma gummies van MegaFood!

Gummies voor een goede gezondheid

De nieuwe vitamine snoepjes van MegaFood worden gemaakt met verse, hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan fytonutriënten. De gummies zijn goed voor je gezondheid en zo smaken ze ook! Ze bevatten geen kunstmatige conserveringsmiddelen of smaak- of kleurstoffen van welke aard dan ook en bevatten per porties slechts 2 gram toegevoegde suikers. Kurkuma en gember staan al eeuwenlang bekend om hun krachtige en veelzijdige gezondheidsvoordelen. Kurkuma en gember zijn beiden antioxidanten*2 die het immuunsysteem ondersteunen*2. Samen met de toegevoegde extracten van wortel en zwarte peper zorgen gember en kurkuma voor een rijkdom aan fytonutriënten en voor een kruidige, licht pittige smaak. Bovendien zijn de gummies glyfosaatvrij. Dát zijn supplementen die gemaakt zijn met ambitie!

Wat zijn Foodstate Nutrients?

De Foodstate Nutrients van MegaFood worden vervaardigd door vitaminen en mineralen via een uniek en gepatenteerd proces te verbinden aan planten of biergist. In tegenstelling tot bij geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze unieke, gepatenteerde techniek er met behulp van enzymen voor dat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verwerken en samenbrengen in hun structuur. De vitaminen en mineralen worden aldus via een biotransformatief proces ‘gerenatureerd’. Denk hierbij aan een andijvieplant die inorganisch zink opneemt uit de bodem en in haar blad tot organisch zink verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar worden aangeboden in de vorm en als onderdeel van echt voedsel.

Voordelen:

 • De gummies bevatten 200 mg kurkuma per dosering (2 stuks)
 • Gember en kurkuma zijn antioxidanten*2 die het immuunsysteem ondersteunen*2
 • Bevat wortel, gember, kurkuma en zwarte peper die een rijkdom aan fytonutriënten bevatten
 • Vrij van kunstmatige smaak-, kleur- en zoetstoffen
 • Slechts 2 gram toegevoegde suikers per portie

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Al sinds haar oprichting is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie: de FoodState vitamines en mineralen van het merk behoren inmiddels dan ook tot de beste die er verkrijgbaar zijn. MegaFood onderscheidt zich door haar transparante manier van produceren en door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zonder de toevoeging van chemische middelen. Hierdoor zijn alle producten vrij van GMO, soja, glyfosaat en allergenen. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs. 

*1 Gember en kurkuma ondersteunen het immuunsysteem*2

*2 Gezondheidsclaims zijn nog in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Turmeric Spice Gummies - Kurkuma
Art.nr.
MF-67
Merk
MegaFood
Inhoud
40 gummies
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 gummies per dag met of zonder maaltijd.

Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Biologische Tapiocastroop, Biologische rietsuiker, Biologische Tapioca Maltodextrine, Appelpectine, Natriumcitraat, Citroenzuur, Natuurlijke smaakstoffen, Biologische coating om plakken te voorkomen (Biologische zonnebloemolie, Biologische Carnauba-was).

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Turmeric Spice Gummies - Kurkuma
Uw waardering