Men’s One Daily - Multivitamine voor mannen
EUR  51,75

Men’s One Daily - Multivitamine voor mannen

 • Immuunsysteem
 • Speciaal voor mannen
 • Foodstate® B-vitaminen
 • Met zink en 10 mcg Vitamine D
 • Ondersteunt de afweer
 • Zonder ijzer
 • 60 tabletten
Op voorraad
SKU
MF-78
EUR  51,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Men’s One Daily - Multivitamine voor mannen van MegaFood

Men’s One Daily - Multivitamine van MegaFood is speciaal samengesteld voor mannen en bevat dan ook geen ijzer, omdat dit niet wordt aanbevolen voor deze doelgroep (tenzij een arts anders adviseert). Deze multivitamine voor mannen is onder meer gemaakt van Foodstate® B-vitaminen, die de normale werking van het zenuwstelsel en de energiestofwisseling ondersteunen en van Foodstate® Zink, dat goed is voor de vruchtbaarheid van de man. Aan de mix is de Nourishing Food and Herb Blend toegevoegd voor een ondersteunende werking.

Rijke ondersteuning voor de man

Deze Men’s One Daily - Multivitamine van MegaFood bevat essentiële vitaminen, mineralen, spoorelementen en kruiden die speciaal zijn geselecteerd op basis van de unieke behoeften van het mannelijk lichaam. Niet alleen bevat het supplement belangrijke Foodstate® B-vitaminen, die onder meer het immuunsysteem, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling ondersteunen, maar ook 400 IU (10 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. Verder is Foodstate® Zink toegevoegd, dat goed is voor een normale sperma kwaliteit. De mix is aangevuld met MegaFood’s Nourishing Food and Herb Blend, bestaande uit onder meer shiitake, schisandrabes, gember, brandnetelblad, paardenbloemwortel, eleuthero en astragalus: heilzame planten die onder meer het immuunsysteem ondersteunen en een antioxidant werking hebben*1.

Wat zijn Foodstate Nutrients™?

De Foodstate Nutrients™ van MegaFood worden vervaardigd door vitaminen en mineralen via een uniek en gepatenteerd proces te verbinden aan planten of biergist. In tegenstelling tot bij geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze unieke, gepatenteerde techniek er met behulp van enzymen voor dat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verwerken en samenbrengen in hun structuur. De vitaminen en mineralen worden aldus via een biotransformatief proces ‘gerenatureerd’. Denk hierbij aan een andijvieplant die inorganisch zink opneemt uit de bodem en in haar blad tot organisch zink verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de de Foodstate Nutrients™ goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar worden aangeboden in de vorm en als onderdeel van echt voedsel.

Voordelen

 • De vitaminetabletten zijn geoptimaliseerd voor het mannelijk lichaam
 • De tabletten bevatten geen ijzer, omdat dit niet wordt aanbevolen voor mannen
 • De mix bevat de Nourishing Food and Herb Blend met extracten van astragalus, paardenbloemwortel, gember, brandnetelblad, eleuthero, shiitake en schisandrabes
 • Gember, brandnetel, astragalus, schisandrabes en eleuthero ondersteunen het immuunsysteem*2
 • B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling, het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Vitamine D draagt bij aan het behoud van sterke botten
 • Zink is goed voor de vruchtbaarheid van de man
 • De One Daily voedingssupplementen van MegaFood zijn vrij van pesticiden en herbiciden

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Al sinds haar oprichting is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie: de FoodState™ vitamines en mineralen van het merk behoren inmiddels dan ook tot de beste die er verkrijgbaar zijn. MegaFood onderscheidt zich door haar transparante manier van produceren en door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zonder de toevoeging van chemische middelen. Hierdoor zijn alle producten vrij van GMO, soja, glyfosaat en allergenen. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

*1 Gember, brandnetel, astragalus, schisandrabes en eleuthero ondersteunen het immuunsysteem, paardenbloem en schisandrabes ondersteunen de werking van de lever en gember heeft een antioxidant werking*2

*2 Gezondheidsclaims zijn nog in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Men’s One Daily - Multivitamine voor mannen
Art.nr.
MF-78
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 tablet met een drankje of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Mag op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Fermentatiemedia (biologische zilvervliesrijst, rijsteiwit, geautolyseerd gistextract, gist (inactief)), microkristallijne cellulose, siliciumdioxide, stearinezuur, biologische zilvervliesrijst, rijsteiwit, geautolyseerd gistextract, hypromellose.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Men’s One Daily - Multivitamine voor mannen
Uw waardering