Morning Sickness Nausea Relief* Soft Chews - Honey Ginger

 • Categorie: Zwangerschap
 • Met gember en vitamine B6
 • Bij zwangerschapsmisselijkheid*1
 • Rijk aan Foodstate Nutrients
 • Ondersteunt energiestofwisseling*2
 • Slechts 2 gram suiker per portie
 • 30 soft gummies
Niet op voorraad
SKU
MF-22
EUR  24,15
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Morning Sickness Nausea Relief* Soft Chews van Megafood

MegaFood ontwikkelde een product dat op een natuurlijke manier ondersteunt bij de ochtendmisselijkheid die gerelateerd is aan zwanger zijn*1. De formule voor de nieuwe Morning Sickness Nausea Relief* Soft Chews van Megafood werd samengesteld door de award winnende gezondheidsexpert Dr. Tieraona Low Dog. Gember en vitamine B6 zijn de basisingrediënten voor deze zachte snoepjes, die bovendien slechts twee gram toegevoegde suikers per portie bevatten. Ze kunnen op ieder moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag en ze worden individueel verpakt voor nog meer gemak!

Soft chews voor iedere dag

De heerlijke Morning Sickness Nausea Relief* Soft Chews van MegaFood zijn speciaal samengesteld om te ondersteunen tijdens periodes van ochtendmisselijkheid*1 zoals tijdens een zwangerschap. Zo is de formule voor deze chews samengesteld met gember en vitamine B6. Gember ondersteunt de spijsvertering*3 en helpt bij een goede maagfunctie, bijvoorbeeld tijdens periodes van reizen of bij zwangerschapsmisselijkheid*3. Vitamine B6 is gunstig voor de eiwitstofwisseling, ondersteunt het immuunsysteem en het energieniveau en reguleert mede de activiteit van hormonen. De soft chews hebben de smaak van honing, citroen en gember en zijn daardoor erg smaakvol. De soft chews kunnen driemaal daags worden ingenomen op ieder moment van de dag, zelfs op een lege maag.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

De Foodstate Nutrients van MegaFood worden vervaardigd door vitaminen en mineralen via een uniek en gepatenteerd proces te verbinden aan planten of biergist. In tegenstelling tot bij geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze unieke, gepatenteerde techniek er met behulp van enzymen voor dat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verwerken en samenbrengen in hun structuur. De vitaminen en mineralen worden aldus via een biotransformatief proces ‘gerenatureerd’. Denk hierbij aan een andijvieplant die inorganisch zink opneemt uit de bodem en in haar blad tot organisch zink verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar worden aangeboden in de vorm en als onderdeel van echt voedsel.

Voordelen:

 • Dit product is speciaal gericht op ondersteuning bij ochtendmisselijkheid*1
 • Vitamine B6 is gunstig voor de eiwitstofwisseling, ondersteunt het immuunsysteem en het energieniveau en reguleert mede de activiteit van hormonen.
 • Gember ondersteunt de spijsvertering*3 en helpt bij een goede maagfunctie, bijvoorbeeld tijdens periodes van reizen of bij zwangerschapsmisselijkheid*3
 • De soft chews zijn zacht voor de maag, bevatten geen geur-, kleur- of smaakstoffen en kunnen driemaal daags worden ingenomen
 • Met een heerlijke smaak van honing, citroen en gember
 • Slechts 2 gram toegevoegde suikers per portie

Pure producten

MegaFood maakt supplementen met kruiden, vitamines en mineralen in hun meest zuivere vorm. De concentraten worden vervaardigd uit producten die vers van de boer komen en die geen synthetische toevoegingen bevatten. De nutriënten worden uiterst zorgvuldig verwerkt, zodat alle belangrijke stoffen behouden blijven. Voor een optimale werking van dit product kun je het beste minimaal drie dagen achtereen drie soft chews per dag nemen, dit kan op ieder moment van de dag.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen. 

*1 Gember helpt bij een goede maagfunctie, bijvoorbeeld tijdens periodes van reizen of bij zwangerschapsmisselijkheid*3

*2 Vitamine B6 ondersteunt de energiestofwisseling

*3 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Morning Sickness Nausea Relief* Soft Chews - Honey Ginger
Art.nr.
MF-22
Merk
MegaFood
Inhoud
30 soft chew gummies
Gebruiksaanwijzing

Neem 3-4 keer per dag 1 zachte kauwtablet of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Gebruik voor maximaal voordeel minimaal 3 dagen. Neem zoals aangegeven en niet meer dan 4 zachte kauwtablet per dag.

Ingrediënten per dosering

12.5 mg vitamine B6 (pyridoxine HCL met S. cerevisiae) 893% *, 250 mg gemberwortel. Calorische voedingswaarden zie afbeelding.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rijststroop, rietsuiker, rijstzemelen, biologische wilde bloemenhoning, zonnebloem lecithine, palmolie, biologisch tapioca zetmeel, natuurlijke smaakstoffen, glycerine.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Morning Sickness Nausea Relief* Soft Chews - Honey Ginger
Uw waardering