Vitamine C Weerstand Gummies - Citrusfruit

 • Categorie: Immuunsysteem
 • Sinaasappels & Superfoods
 • 180 mg vitamine C
 • Ondersteunt de afweer*
 • Geen artificiële additieven
 • 90 gummies
Niet op voorraad
SKU
MF-48-A
EUR  25,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Vitamine C Gummies van MegaFood

De Vitamine C Defense - Tangy Citrus Gummies van MegaFood zijn gemaakt met voedselbronnen afkomstig van gecertificeerde Megafood partners en zijn speciaal ontwikkeld om je immuunsysteem een handje te helpen. Zo is Foodstate® Vitamine C, dé vitamine die het immuunsysteem ondersteunt, de basis van dit product. Deze vitamine wordt gecombineerd met MegaFood’s Organic Whole Orange and Superfood Blend, bestaande uit sinaasappel, cranberry, bosbes en gember. Deze natuurlijke bronnen van fytonutriënten helpen het afweersysteem te activeren. Verhoog je weerstand door je immuunsysteem te helpen met deze smakelijke citrusfruit gummies van MegaFood!

Gummies voor een goede gezondheid

De nieuwe vitamine snoepjes van MegaFood worden gemaakt met verse, hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan fytonutriënten. De gummies zijn goed voor je gezondheid en zo smaken ze ook! Ze bevatten geen kunstmatige conserveringsmiddelen of smaak- of kleurstoffen van welke aard dan ook en bevatten per porties slechts 2 gram toegevoegde suikers. Foodstate® Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem, terwijl de Organic Whole Orange and Superfood Blend, bestaande uit sinaasappel, cranberry, bosbes en gember zorgt voor een rijkdom aan fytonutriënten die helpen het afweersysteem te activeren. De blend zorgt bovendien voor een frisse, fruitige smaak en de gummies zijn glyfosaatvrij. Dát zijn supplementen die gemaakt zijn met ambitie!

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood’s Foodstate Nutrients zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen via een biotransformatief proces worden verbonden aan planten of biergist. Door dit proces worden geïsoleerde vitaminen en mineralen als het ware ‘gerenatureerd’, doordat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem, om ze vervolgens te verwerken en vast te houden in hun structuur. Zoals een broccoliplant, die inorganische calcium uit de bodem opneemt en deze vervolgens in haar blad tot organische calcium verwerkt en opslaat. Doordat de vitaminen en mineralen als Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde natuuridentieke en complexe vorm worden aangeboden als echt voedsel, kan het lichaam ze goed herkennen en wordt de opneembaarheid vergroot.

Voordelen:

 • De gummies bevatten 180 mg vitamine C per dosering (2 stuks)
 • Vitamine C is een antioxidant die het immuunsysteem ondersteunt
 • Bevat sinaasappel, cranberry, bosbes en gember vol fytonutriënten die het natuurlijk afweersysteem van het lichaam helpen te activeren
 • Vrij van kunstmatige smaak-, kleur- en zoetstoffen
 • Slechts 2 gram toegevoegde suikers per portie

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Het Amerikaanse supplementenbedrijf MegaFood maakt al sinds 1973 met veel passie producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Alle supplementen worden gemaakt met pure, hoogwaardige ingrediënten en zijn niet alleen vrij van GMO, maar ook vrij van de omstreden herbicide glyfosaat. Zo werkt MegaFood al bijna vijftig jaar aan haar belangrijkste ambitie: het leven van mensen verbeteren door ze de meest optimale ondersteuning te bieden! De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs.

* Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam

Meer informatie
Product Naam
Vitamine C Weerstand Gummies - Citrusfruit
Art.nr.
MF-48-A
Merk
MegaFood
Inhoud
90 gummies
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 gummies per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

10 calorieën, 3 g totaal koolhydraten 1%, 2 g totaal suikers (bevat 2 g toegevoegde suikers) 2%, 180 mg Vitamine C (ascorbinezuur) 225%, 120 mg Biologisch Whole Orange en Super Food Blend* (Organic Orange, Organic Cranberry, Organic Blueberry, Organic Ginger Root). % = Percentage van referentie-inname (RI); * RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Biologische tapiocasiroop, biologische rietsuiker, pectine, citroenzuur, natriumcitraat, biologische rode bietpoeder, biologische coating ter voorkoming van kleven (biologische zonnebloemolie, carnaubawas).

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vitamine C Weerstand Gummies - Citrusfruit
Uw waardering