MitoQ® - Longvida® Curcumine
EUR  87,95

MitoQ® - Longvida® Curcumine

Van: MitoQ
 • Koop 3 voor EUR  73,76 en bespaar 16%
 • Categorieën: Detox & CoQ10
 • Formule met MitoQ®
 • Gepatenteerd Mitoquinol Mesylaat
 • Ondersteunt het immuunsysteem*1
 • Heeft een antioxidant werking*2
 • Met Longvida® Curcumine
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
MITO-01-E
EUR  87,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® - Longvida® Curcumine - Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is een revolutionair CoQ10 supplement met het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat als belangrijkste ingrediënt. Mitoquinol Mesylaat is ontwikkeld door MitoQ® op basis van jarenlang onderzoek en is een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze stof wordt in dit product gecombineerd met het gepatenteerde kurkuma-extract Longvida® Curcumine. Kurkuma ondersteunt het immuunsysteem*3, heeft een antioxidatieve werking*en is goed voor hart*3, bloedvaten*3, spijsvertering*3 en lever*3. Een ware krachtpatser voor je gezondheid dus!

Wat is Co-enzym Q10?

Co-enzym Q10 is een vitamine-achtige stof die van nature in al onze cellen voorkomt. De letter ‘Q’ komt van het Engelse woord ‘ubiquitous’ dat ‘alomtegenwoordig’ betekent. Deze term dekt inderdaad de lading, want Q10 zit werkelijk overal in: van onze haren tot onze teennagels. De stof is in 1957 voor het eerst ontdekt door dr. Frederick Crane, die het isoleerde uit mitochondriën van een runderhart. Organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals hart, alvleesklier, lever, nieren, immuunsysteem, zenuwstelsel en spieren, hebben een hoger gehalte aan co-enzym Q10. Een goede bron van Q10 is orgaanvlees, met name lever, niertjes en kalfszwezerik. Volkoren graanproducten, gevogelte, pinda’s, noten, spinazie, broccoli en vette vis bevatten ook kleine hoeveelheden van dit co-enzym.

Over Mitoquinol Mesylaat

Het unieke bestanddeel van MitoQ® is het bejubelde Mitoquinol Mesylaat: een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze variant van Q10 komt tot stand door de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation - tetrafenylfosfonium - aan de moleculaire structuur van Q10, wat het product zo bijzonder maakt. Door deze koppeling van Q10 met een positief geladen ion, kan het namelijk celmembranen passeren. Het gaat hierbij dus om een gepatenteerde techniek die de gereduceerde, actieve vorm van Q10, ubiquinol genaamd, combineert met de tetrafenylfosfoniumgroep en die inmiddels wereldwijd bekend staat als MitoQ, de merknaam van Mitoquinol Mesylaat.

Voordelen:

 • MitoQ® Longvida® Curcumine is optimaal ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen
 • Bevat het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat, een revolutionaire variant van co-enzym Q10
 • Kurkuma ondersteunt het immuunsysteem*3, heeft een antioxidatieve werking*3 en is goed voor de lever*3, de spijsvertering*3, het zenuwstelsel*3 en gezonde luchtwegen*3
 • MitoQ® verricht al jarenlang onderzoek naar CoQ10 voor het samenstellen van haar producten
 • MitoQ® Longvida® Curcumine hoeft niet te worden ingenomen met voedsel
 • MitoQ® is het enige product ter wereld dat mitoquinol mesylaat combineert met de kracht van het gepatenteerde Longvida® Curcumine

Longvida® Curcumine

MitoQ® - Longvida® Curcumine is het enige product ter wereld dat de derde generatie van co-enzym Q10 combineert met de gepatenteerde Longvida® Curcumine. Bijzonder aan dit kurkuma supplement is dat het gebruikt maakt van de Solid Lipid Curcumin Particle Technology (SLCP™), ofwel fosfolipiden-methode, om de opname van curcumine te verbeteren. Bij deze techniek wordt de curcumine omhult met minuscule vetoplosbare bolletjes die gemaakt zijn van natuurlijke fosfolipiden. De curcumine wordt door de fosfolipiden beschermt tegen afbraak en meegenomen in de bloedbaan; zo zorgt deze methode voor een opname van curcumine die tot 95 maal hoger is. Bovendien is deze methode volledig veilig bevonden. 

Kurkuma en je gezondheid

Curcuma longa (turmeric, kurkuma of Aziatische Geelwortel) is familie van gember en staat in veel oude en nieuwe tradities bekend als heilzame plant. Kurkuma helpt het immuunsysteem*3, werkt als antioxidant*3 en is goed voor de lever*3 en de spijsvertering*3. Het is bovendien goed voor hart*3, bloedvaten*3 en bloedsomloop*3, het ondersteunt een goede huid*3 en is goed voor het zenuwstelsel*3 en voor gezonde luchtwegen*3. Een waar pleiotroop kruid dus, met meerdere fysiologische effecten in het lichaam.

De evolutie van mitochondriën 

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotisch verbond aangegaan met onze lichaamscellen; een verbintenis die vandaag de dag nog stand houdt. Als heuse krachtcentrales voorzien ze cellen van energie en hebben ze invloed op aspecten van het functioneren van cellen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de evolutie en ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde. Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Wist je bijvoorbeeld dat ze twee membranen, maar ook hun eigen genoom hebben? En wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes functioneren, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ® 

De missie en visie van MitoQ wordt perfect samengevat in de volgende quote van de oud-Griekse wijsgeer Herophilus: “Wanneer gezondheid afwezig is, kan wijsheid zich niet openbaren, kan kunst zich niet manifesteren, kan kracht niet vechten, wordt rijkdom nutteloos en kan intelligentie niet worden toegepast.” MitoQ is de aangepaste, unieke versie van CoQ10, waardoor het optimaal is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de meest actieve vorm van co-enzym Q10 kan leveren. MitoQ, ofwel mitoquinol, werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die invloed uitoefenen op de mitochondriën. Ruim tien jaar, vijftig miljoen dollar aan onderzoek en 200 publicaties verder, is dit gepatenteerde supplement nu beschikbaar voor iedereen. Er zijn verschillende MitoQ formuleringen in de vorm van capsules. Daarnaast ontwikkelde MitoQ ook een serie crèmes.

*1 Kurkuma ondersteunt het immuunsysteem
*2 Kurkuma heeft een antioxidatieve werking
*3 Gezondheidsclaim is in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Longvida® Curcumine
Art.nr.
MITO-01-E
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem twee capsules in de ochtend.

Ingrediënten per dosering

400 mg Longvida®-kurkuma (Curcuma longa) extract (wortel), 10 mg MitoQ® (mitoquinolmesylaat).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige capsule (hypromellose, gezuiverd water, carrageen, kaliumacetaat), microkristallijne cellulose, lecithine, stearinezuur, maltodextrine, magnesiumstearaat, colloïdaal watervrij siliciumdioxide, ascorbylpalmitaat, siliciumdioxide.

Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Longvida® Curcumine
Uw waardering