MitoQ® – Longvida® Curcumine
EUR  81,95

MitoQ® – Longvida® Curcumine

Van: MitoQ
 • Koop 3 voor EUR  73,76 en bespaar 10%
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Met Longvida® curcumine
 • Tot 847 effectiever dan andere CoQ10
 • Gepatenteerd
 • Mitochondriën-specifiek antioxidant
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
mito-01-E
EUR  81,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® – Longvida® Curcumine

MitoQ – met het bejubelde Mitoquinon Mesylaat – is een revolutionaire, nieuwe antioxidant omdat het specifiek en doelgericht op de mitochondriën werkt. MitoQ levert de antioxidant CoQ10 namelijk direct af in de mitochondriën, waar het vrije radicalen neutraliseert. Het molecuul speelt een belangrijke rol in de energieproductie van de cellen.

Unieke combinatie van Longvida® Curcumine en MitoQ

MitoQ® - Longvida® Curcumine is het enige product ter wereld dat de derde generatie van CoQ10 combineert met Solid Lipid Curcumin Particle Technology (SLCP™) curcumine. Hiermee combineert het product twee unieke gepatenteerde ingrediënten en heeft het supplement een lichaamsbrede en exponentieel synergetische werking.

Gezondheidsvoordelen kurkuma

Curcuma longa (turmeric, kurkuma of Aziatische Geelwortel) is familie van de gember en staat bekend om zeer veel toepassingen die breed wetenschappelijk zijn onderzocht. Niet elk supplement met kurkuma heeft hetzelfde effect. Deze capsules zorgen er dankzij de Solid Lipid Curcumin Particle Technology (SLCP™) voor dat de colloïdale curcuminoïden, in hele kleine deeltjes, langzaam door de darmen kunnen worden opgenomen. Dit zorgt voor een zeer grote hoeveelheid stof die snel zijn werk kan doen in het bloed en de hersenen. Kurkuma werkt als antioxidant en helpt onder andere de lever gezond te houden. Het ondersteunt de spijsvertering, stimuleert de eetlust en helpt gewrichten te onderhouden. Daarnaast kan kurkuma bijdragen aan een goede mentale balans wordt al eeuwen gebruikt om soepele gewrichten en een gezonde darmfunctie te ondersteunen.

Mitochondriën als energiecentrales

Mitochondriën zijn ook wel de ‘krachtcentrales’ van nagenoeg iedere lichaamscel en ze vervullen een belangrijke rol: energie genereren vanuit onze voeding en de zuurstof die we inademen. Daarnaast zijn deze celonderdelen zeer belangrijk voor het reguleren van veel andere celprocessen. Dit zijn allemaal belangrijke taken en daarom is een goede zorg voor je mitochondriën een waardevolle strategie. Mitochondriën zijn namelijk kwetsbaar en gemakkelijk te beschadigen. Verstoringen van hun processen - door bijvoorbeeld vervuiling, voeding en levensstijl - leiden tot een hogere productie van vrije radicalen. De mitochondriën werken hard om de vrije radicalen in balans te houden. Dit doen ze onder andere door Co-enzym Q10 aan te maken.

Hoe werkt Mitoquinol Mesylaat?

Om de werking van de mitochondriën te ondersteunen, is er nu MitoQ. MitoQ® bevat het antioxidant Mitoquinol Mesylaat. Dit antioxidant is mitochondriën-specifiek, en werkt hierdoor selectief, specifiek en doelgericht op deze celdeeltjes. Door de koppeling van CoQ10 met een positief geladen ion passeert het de celmembranen en komt het molecuul precies daar waar het moet zijn. Deze specifieke werking maakt MitoQ ruim 800 keer krachtiger dan gewone CoQ10 supplementen.

Voordelen:

 • MitoQ® is het enige product ter wereld dat de kracht van MitoQ met Longvida® Curcumine combineert
 • MitoQ® is tot wel 847 effectiever dan gewone CoQ10 supplementen
 • Het product heeft een lichaamsbrede en dubbele werking
 • MitoQ is goed opneembaar en actief in het hele lichaam

65 tot 100 keer betere werking

Longvida Curcumine Extract is omhuld door een vetachtig deeltje. Hierdoor wordt het extract 65 tot 100 keer beter opgenomen dan normale curcumine. MitoQ en Longvida Curcumine zijn bovendien in staat de bloed-hersenbarrière te passeren, waardoor ze actief zijn in het brein.

5 redenen waarom MitoQ® superieur is aan andere CoQ10:

 • MitoQ® is in tegenstelling tot CoQ10 oplosbaar in water, en heeft daardoor een uitstekende absorptie met hoge biologische beschikbaarheid
 • Bijna alle MitoQ®-moleculen worden snel, goed en specifiek opgenomen in de mitochondriën door een actief proces
 • MitoQ® vereist zeer kleine doseringen vanwege de hoge absorptie, slechts 10 mg per dag is al voldoende
 • MitoQ® hoeft niet te worden ingenomen met voedsel
 • In tegenstelling tot CoQ10 bereikt MitoQ® zeer snel piekconcentraties in het lichaam

De evolutie van mitochondriën

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotische samenwerking aangegaan met onze cellen die vandaag de dag nog stand houdt. Ze voorzien cellen van een bijna ongelimiteerde hoeveelheid energie en reguleren aspecten van het functioneren van cellen en het organisme. Dit is de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde.

Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Ze zijn de energiecentrales van de cel en hebben twee membranen, maar ook hun eigen genoom. Wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes werken, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ®

De missie en visie van MitoQ wordt perfect samengevat in de volgende quote van de oud-Griekse geneesheer Herophilus: ‘Wanneer gezondheid afwezig is, kan wijsheid zich niet openbaren, kan kunst zich niet manifesteren, kan kracht niet vechten, wordt rijkdom nutteloos en kan intelligentie niet worden toegepast.’ MitoQ is de aangepaste versie van CoQ10, waardoor de stof mitochondriën-specifiek kan werken.

MitoQ werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die in en op de mitochondriën werkten. Ruim 10 jaar, 50 miljoen dollar aan onderzoek en 200 publicaties verder is dit gepatenteerde supplement nu beschikbaar voor iedereen. Er zijn zeven verschillende MitoQ formuleringen voor intern gebruik en er is ook een reeks van crèmes voor op de huid.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® – Longvida® Curcumine
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem twee capsules in de ochtend.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
2 capsules
Ingrediënten per dosering

10 mg Mitoquinol Mesylaat (MitoQ®) †, 400 mg Longvida® geoptimaliseerd curcumine Extract (Curcuma longa) (wortel). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Lecithine, stearinezuur, maltodextrine, ascorbylpalmitaat, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Allergenen
Soja
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan