MitoQ® - Oog
EUR  87,95

MitoQ® - Oog

Van: MitoQ
 • Koop 3 voor EUR  73,76 en bespaar 16%
 • Categorieën: Ogen & CoQ10
 • Gepatenteerde formule met MitoQ®
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Met zink en vitamine A
 • Bevat Lutemax 2020®
 • Goed voor het gezichtsvermogen*1
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
MITO-01-F
EUR  87,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® - Oog - Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is een revolutionair CoQ10 supplement met het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat als belangrijkste ingrediënt. Mitoquinol mesylaat is ontwikkeld door MitoQ® op basis van jarenlang onderzoek en is een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze stof wordt in dit product gecombineerd met zink en vitamine A, die beiden goed zijn voor het gezichtsvermogen. Dit product bevat ook Pycnogenol®, een gepatenteerd plantenextract van de pijnboom, MirtoSelect®, een Europees bosbes-extract en Lutemax 2020®, een goudsbloem-extract dat luteïne en zeaxanthine combineert: bioactieve stoffen die zich onder andere in ons oog bevinden en die waarschijnlijk die conditie van de ogen ondersteunen*2.

Wat is Co-enzym Q10?

Organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals hart, alvleesklier, lever, nieren, immuunsysteem, zenuwstelsel en spieren, hebben een hoger gehalte aan co-enzym Q10, al komt de stof van nature in al onze lichaamscellen voor. Feitelijk is co-enzym Q10 een vitamine-achtige stof, die voor het eerst werd ontdekt door dr. Frederick Crane in 1957. Hij wist de stof te isoleren uit de mitochondriën van een runderhart. De letter ‘Q’ in co-enzym Q10 komt van het Engelse woord ‘ubiquitous’ dat ‘alomtegenwoordig’ betekent. Een toepasselijke naam, want Q10 zit werkelijk overal in: van onze haren tot onze teennagels. Diverse soorten orgaanvlees, zoals lever, niertjes en kalfszwezerik, zijn een goede bron van Q10. Ook in volkoren graanproducten, gevogelte, pinda’s, noten, spinazie, broccoli en vette vis zijn echter kleine hoeveelheden van dit co-enzym te vinden.

Over Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is de merknaam van Mitoquinol Mesylaat, het unieke en veelgeprezen bestanddeel van de MitoQ®-producten dat inmiddels wereldwijd bekendheid heeft vergaard. Mitoquinol Mesylaat is een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10, die werd ontwikkeld door de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation - tetrafenylfosfonium - aan de moleculaire structuur van CoQ10. Door deze koppeling van CoQ10 met een positief geladen ion, kan het namelijk celmembranen passeren. Deze bijzondere, gepatenteerde techniek combineert zo de gereduceerde, actieve vorm van CoQ10, ubiquinol genaamd, met de tetrafenylfosfoniumgroep tot een optimaal ontwikkeld product.

Voordelen:

 • MitoQ® Eye is optimaal ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen
 • Bevat het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat, een revolutionaire variant van co-enzym Q10
 • MitoQ® Eye is het enige product ter wereld dat mitoquinol mesylaat combineert met vitamine A, zink en met de gepatenteerde ingrediënten Pycnogenol®, MirtoSelect® en Lutemax 2020®
 • Vitamine A en zink ondersteunen de conditie van de ogen en helpen om scherp te blijven zien
 • Luteïne en zeaxanthine ondersteunen mogelijke de conditie van het oog*2
 • MitoQ® verricht al jarenlang onderzoek naar CoQ10 voor het samenstellen van haar producten
 • MitoQ® Eye hoeft niet te worden ingenomen met voedsel

Unieke combinatie van ingrediënten

MitoQ® Oog combineert als enige ter wereld een aantal unieke gepatenteerde ingrediënten met elkaar in een zorgvuldig samengestelde formule: de derde generatie CoQ10 (mitoquinol mesylaat) met Pycnogenol®, MirtoSelect® en Lutemax 2020®. Lutemax 2020® is een goudsbloem-extract dat luteïne en zeaxanthine met elkaar combineert. Deze stoffen zijn van nature voorkomende carotenoïden, genaamd ‘xanthofylen’. Het zijn de enige twee carotenoïden die specifiek gebruikt worden door het oog en er zijn aanwijzingen dat ze de conditie van de ogen ondersteunen*2. Bovendien bevat dit product zink en vitamine A, ter ondersteuning van deconditie van de ogen.

De evolutie van mitochondriën

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotisch verbond aangegaan met onze lichaamscellen; een verbintenis die vandaag de dag nog stand houdt. Als heuse krachtcentrales voorzien ze cellen van energie en hebben ze invloed op aspecten van het functioneren van cellen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de evolutie en ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde. Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Wist je bijvoorbeeld dat ze twee membranen, maar ook hun eigen genoom hebben? En wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes functioneren, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ®

MitoQ® is een klein, gepassioneerd team dat vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld actief is en zich bezighoudt met de ontwikkeling en verspreiding MitoQ®. Dit door het bedrijf gepatenteerde molecuul heeft een unieke aanpassing, waardoor het optimaal is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de meest actieve vorm van co-enzym Q10 kan leveren. MitoQ, ofwel mitoquinol, werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die invloed uitoefenen op de mitochondriën. Ruim tien jaar, vijftig miljoen dollar aan onderzoek en 200 publicaties verder, is dit gepatenteerde supplement nu beschikbaar voor iedereen. Naast de verschillende MitoQ formuleringen in de vorm van capsules, biedt MitoQ ook een serie crèmes.

*1 Zink en vitamine A zijn goed voor het gezichtsvermogen
*2 Gezondheidsclaim is in afwachting van toelating door de Europese Commissie (EFSA)

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Oog
Art.nr.
MITO-01-F
Merk
MitoQ
Inhoud
60 softgels
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 softgels in de ochtend voor het ontbijt

Ingrediënten per dosering

330 mg vitamine E (als d-α-tocoferylzuursuccinaat) 2750% *, 15 mg zink (als zink-aminozuurchelaat) 150% *, 120 mg Mirtogenol® (MirtoSelect®-bosbes (Vaccinum myrtilus) extract (fruit), Pycnogenol® Maritime Pine (Pinus pinaster) extract (schors)), 10 mg MitoQ® (mitoquinol mesylaat), Lutemax® 2020 (10 mg luteïne uit Azteekse goudsbloem (Tagetes erecta L.) extract (bloem), 2 mg Zeaxanthine uit Azteekse goudsbloem ( Tagetes erecta L.) extract (bloem)).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Hypromellose, sucrose, microkristallijne cellulose, zetmeel, magnesiumstearaat, colloïdaal watervrij siliciumdioxide, gezuiverd water, tocoferolen.

Allergenen
Lactose, Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Oog
Uw waardering