MitoQ® Oog – Specifieke formulering voor het oog
EUR  81,95

MitoQ® Oog – Specifieke formulering voor het oog

Van: MitoQ
 • Koop 3 voor EUR  73,76 en bespaar 10%
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Tot 847 effectiever dan andere CoQ10
 • Met OPTISHARP® Zeaxanthin
 • Beschermt het oog tegen schadelijke invloeden
 • Mitochondriën-specifiek antioxidant
 • 60 softgels
Op voorraad
SKU
mito-01-F
EUR  81,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® – Mitoquinol Mesylaat

MitoQ® – met het bejubelde Mitoquinon Mesylaat – is een baanbrekende, nieuwe antioxidant omdat het specifiek en doelgericht op de mitochondriën, de energiefabriekjes van onze cellen, werkt. MitoQ werkt direct in de mitochondriën, waar het vrije radicalen neutraliseert.

Unieke combinatie van Zeaxanthin en MitoQ®

MitoQ® oog combineert unieke gepatenteerde ingrediënten: derde generatie CoQ10 met onder andere OPTISHARP® Zeaxanthin en Luteïne. Dit is het enige product ter wereld dat deze generatie van CoQ10 combineert met Zeaxanthin en Luteïne. Hierdoor hebben de capsules direct en specifiek een positief effect op de ogen.

Luteïne en zeaxanthine

Luteïne en zeaxanthine zijn van nature voorkomende carotenoïden, genaamd ‘xanthofylen’. Het zijn de enige twee carotenoïden die specifiek gebruikt worden door het oog. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid luteïne en zeaxanthine af in het netvlies. Luteïne en zeaxanthine zijn ook natuurlijke filters van blauw licht en beschermen het oog tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Mitochondriën als energiecentrales

Mitochondriën zijn ook wel de ‘krachtcentrales’ van nagenoeg iedere lichaamscel en ze vervullen een belangrijke rol: energie genereren vanuit onze voeding en de zuurstof die we inademen. Mitochondriën zijn echter ook kwetsbaar en gemakkelijk te beschadigen. Verstoringen van hun processen - door bijvoorbeeld vervuiling, voeding en levensstijl - leiden tot een hogere productie van vrije radicalen. De mitochondriën werken hard om de vrije radicalen in balans te houden. Dit doen ze onder andere door Co-enzym Q10 aan te maken.

Hoe werkt Mitoquinol Mesylaat?

MitoQ® bevat het antioxidant Mitoquinol Mesylaat. Het is de verkorte en positief geladen versie van CoQ10. MitoQ® is daardoor klein genoeg om het mitochondriale membraan te passeren en het wordt actief door de negatief geladen mitochondriën naar binnen getrokken - net zoals tegenovergestelde polen van een magneet elkaar aantrekken. Deze unieke eigenschappen maken MitoQ® zo effectief dat de dosis tot een tiende kan worden verlaagd en er toch nog honderd keer zoveel CoQ10 rechtstreeks in de mitochondriën aankomt! MitoQ® - Oog ondersteunt de mitochondriën door middel van CoQ10 in combinatie met Zeaxanthin en Luteïne. Dit maakt de werking nog breder omdat MitoQ niet alleen in de mitochondriën, maar ook in andere weefsels en op andere manieren actief is.

Voordelen:

 • MitoQ® is het enige product ter wereld dat de kracht van MitoQ, Zeaxanthin en Luteïne combineert
 • MitoQ® is tot wel 847 effectiever dan gewone CoQ10 supplementen
 • Beschermt het oog tegen schadelijke invloed van buitenaf
 • MitoQ is goed opneembaar en actief in het hele lichaam

5 redenen waarom MitoQ® superieur is aan andere CoQ10:

 • MitoQ® is in tegenstelling tot CoQ10 oplosbaar in water, en heeft daardoor een uitstekende absorptie met hoge biologische beschikbaarheid
 • Bijna alle MitoQ®-moleculen worden snel, goed en specifiek opgenomen in de mitochondriën door een actief proces
 • MitoQ® vereist zeer kleine doseringen vanwege de hoge absorptie, slechts 10 mg per dag is al voldoende
 • MitoQ® hoeft niet te worden ingenomen met voedsel
 • In tegenstelling tot CoQ10 bereikt MitoQ® zeer snel piekconcentraties in het lichaam

Over het ontstaan van mitochondriën

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotische samenwerking aangegaan met onze cellen die vandaag de dag nog stand houdt. Ze voorzien cellen van een bijna ongelimiteerde hoeveelheid energie en reguleren aspecten van het functioneren van cellen en het organisme. Dit is de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde.

Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Ze zijn de energiecentrales van de cel en hebben twee membranen, maar ook hun eigen genoom. Wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes werken, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ®

MitoQ® is gevestigd in Nieuw-Zeeland en houdt zich bezig met de ontwikkeling en introductie van MitoQ®, een door hen gepatenteerd molecuul waar ze al ruim tien jaar onderzoek naar doen. Het bedrijf staat voor optimale mitochondriale gezondheid en het gepatenteerde molecuul is dan ook werkzaam in de kern van onze lichaamscellen, de mitochondriën.

MitoQ is een CoQ10-enzym dat zodanig is aangepast dat het mitochondriën-specifiek werkt. Het is het eerste molecuul ter wereld met deze aanpassing, waardoor het ruim 800 keer effectiever de vrije radicalen in de energiecentrales van het lichaam kan neutraliseren. Het product is gepatenteerd en kan dus enkel via MitoQ® Limited verkregen worden. MitoQ® is een klein, gepassioneerd team dat vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld actief is.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® Oog – Specifieke formulering voor het oog
Merk
MitoQ
Inhoud
60 softgels
Gebruiksaanwijzing

neem 2 softgels in de ochtend voor het ontbijt

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
2 capsules
Ingrediënten per dosering

10 mg Mitoquinol Mesylaat (MitoQ®), 10 mg FloraGLO® luteïne van Aztec goudsbloem (Tagetes erecta L.) extract (bloem), 2 mg OPTISHARP® Zeaxanthin van Aztec goudsbloem (Tagetes erecta L.) extract (bloem), 268 mg vitamine E (als d- α-tocoferol), 15 mg zink (als zink-aminozuurchelaat), 120 mg Mirtogenol® Myrtocyan® blauwe bosbes (Vaccinium myrtilus) extract (fruit) en Pycnogenol® zeeden (Pinus pinaster) extract (schors). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Lijnzaadolie, gelatine, glycerol, sojaolie, Saffloerolie, bijenwas, gezuiverd water, lactose, titaandioxide, Tocoferolrijk extract (alfa-type).

Allergenen
Lactose, Soja
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Andere klanten bekeken ook: