Magnesium - Liposomale formulering

Van: Ergomax
Waardering:
100% of 100
 • Natuurlijke magnesium uit zeewater
 • Categorie: Energie, Hart, Zenuwstelsel & Spieren
 • Liposomale vorm voor betere opname
 • Bevat 72 natuurlijke sporenelementen
 • 100 capsules van 100 mg
Niet op voorraad
SKU
ERG-25
EUR  19,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Natuurlijke Magnesium uit zeewater van Ergomax

Magnesium is één van de belangrijkste mineralen in ons lichaam. Het is essentieel voor talrijke biochemische lichaamsprocessen, waaronder ook veel enzymatische reacties. De Europese voedselveiligheidsorganisatie (EFSA) erkent het belang van magnesium voor onze gezondheid dan ook op een groot aantal punten en magnesium kent veel gezondheidsclaims. Een toereikende inname is dus iets waar je lichaam op moet kunnen rekenen.

Zenuwstelsel, spieren en energie

Magnesium heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, is goed voor het geheugen, concentratievermogen en leerprestaties. Het draagt bij aan een normale psychologische functie. Het speelt een rol bij het behoud van sterke en soepele spieren en sterke botten. Magnesium draagt bij aan een evenwichtige elektrolytenbalans en normale eiwitsynthese. Tot slot is het mineraal belangrijk voor hart en vaten, voor de celdeling en de productie van ATP (energie). Zo kan magnesium worden ingezet bij vermoeidheid, energie- en slaapproblemen. Magnesium is 24 uur per dag actief in het hele lichaam, van je hersenen tot je teennagels.

Voordelen:

 • Bevat maar liefst 72 natuurlijke sporenelementen uit Europees zeewater
 • 100mg magnesium per capsule
 • Liposomale verwerking verloopt de opname in het lichaam effectiever en sneller
 • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid
 • Magnesium draagt bij tot een goede elektrolytenbalans
 • Magnesium bevordert de energiestofwisseling
 • Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel
 • Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie
 • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren
 • Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese
 • Magnesium draagt bij aan hersenfuncties voor het leervermogen
 • Magnesium ondersteunt het behoud van sterke botten
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden
 • Magnesium is goed voor het celdelingsproces
 • Van natuurlijke oorsprong
 • Bevat geen gluten, soja en kunstmatige toevoegingen

Bekijk de productvideo

Magnesium capsules uit zeewater

Magnesium is, niet verwonderlijk, een van de meest gebruikte supplementen. Maar welke vorm is nu het beste voor jou? Er zijn heel veel soorten magnesiumsupplementen. De opname van de diverse supplementen verschilt echter. Met onze liposomale vorm van magnesium ben je verzekerd van een optimale opname. Onze effectieve, veilige en breed inzetbare liposomale magnesium is van natuurlijke afkomst uit zeewater en bevat natuurlijke cofactoren.

Liposomaal Magnesium

Liposomaal magnesium verschilt van reguliere vormen van magnesium. Het wordt direct vanuit de dunne darm, zonder enige belemmering, opgenomen in de bloedbaan. Daarnaast bevat natuurlijk magnesium uit zeewater een natuurlijk complex van 72 sporenelementen. De magnesium en de sporenelementen vormen samen een krachtige synergetische combinatie.

Maximale opname en biologische beschikbaarheid

Als je kiest voor een magnesiumsupplement dan gaat het dus niet alleen om de hoeveelheid milligram per dosering, maar ook om het vermogen om opgenomen en gebruikt te worden in het lichaam. Dit staat bekend als de biologische beschikbaarheid. Wij garanderen met onze magnesium een effectieve opname, biologische beschikbaarheid en werking op basis van drie pijlers.

 1. Een adequate dosering per capsule van 100 mg natuurlijk magnesium
 2. Een effectief transport systeem op basis van liposomen waardoor de magnesium optimaal wordt opgenomen
 3. Een combinatie met synergetische cofactoren van maar liefst 72 natuurlijke sporenelementen

Magnesium suppletie

Magnesium is qua hoeveelheid het vierde mineraal in het lichaam, na calcium, kalium en natrium. 60% van de hoeveelheid magnesium bevindt zich in botweefsel en tanden; 20% in spieren, 20% in andere zachte weefsels en lever en minder dan 1% in het bloed. Van alle magnesium bevindt zich 99% in de cellen (intracellulair) of in het botweefsel en 1% in de extracellulaire ruimte. Bijna elke cel in het lichaam maakt dus gebruik van magnesium. Magnesium is verantwoordelijk voor talrijke biochemische processen in het lichaam. Zoals het cruciale proces van het genereren van ATP, energie, in de mitochondriën van elke cel.

Adequate dosering - 100 mg per capsule

Magnesium is dus een essentieel mineraal en elektrolyt in het lichaam. Het lichaam bevat ongeveer 25 gram aan magnesium waarvan dus ruim de helft in de botten en de andere helft in niet-benige weefsels. De aanbevolen dagelijkse inname is 400 milligram voor volwassen mannen en 320 milligram voor volwassen vrouwen. Met 100 mg per capsule kan eenvoudig de dagelijkse behoefte worden aangevuld.

Effectief liposomaal transportsysteem

Door gebruik te maken van liposomen wordt een traditionele vorm van magnesium omgezet naar een vorm met hogere opname en betere biologische beschikbaarheid. Deze manier van micro-encapsulatie zorgt ervoor dat de magnesium onbeschadigd het maagzuur overleeft. Eenmaal in de dunne darm wordt het direct in de bloedbaan opgenomen. Het resultaat is een 20% hogere opname dan andere vormen van magnesium.

Synergetische cofactoren van magnesium

In het lichaam werkt niets geïsoleerd van elkaar. Dit geldt ook voor de macromineralen en sporenelementen. Met het innemen van supplementen is het belangrijk om deze balans in het lichaam te bewaken. De natuur voorziet, per definitie, in deze balans, vandaar dat wij kiezen voor natuurlijke producten. Ons magnesiumproduct bevat dan ook het indrukwekkende complex van 72 sporenelementen uit rode zee alg. Voor een krachtige synergetische werking en een optimale balans in het lichaam.

Een selectie van de 72 sporenelementen

Antimoon, Bismut, Boor, Calcium, Koolstof, Cerium, Cesium, Chloride, Chroom, Kobalt, Koper, Dysprosium, Erbium, Europium, Gadolinium, Gallium, Germanium, Goud, Europium, Gadolinium, Gallium, Germanium, Goud, Indium, Jodium, Ijzer, Lithium, Lutetium, Magnesium, Mangaan, Molybdeen, Neodymium, Niobium, Osmium, Palladium, Fosfor, Platina, Kalium, Selenium, Silicium, Zilver, Natrium, Zwavel, Tantaal, Thallium, Thorium, Thulium, Titanium, Wolfraam, Vanadium, Zink, Zirkonium.

Natuurlijk magnesium uit zeewater, de basis

Hoe natuurlijker een product hoe beter het is, vinden we bij Ergomax. Daarom is de basis van deze formule magnesium dat uit Europees zeewater afkomstig is. De zee is de belangrijke bron van mineralen en sporenelementen geweest in het ontstaan van leven op aarde en de evolutie van de mens. We zijn er nog steeds zo diep mee verweven dat de samenstelling van mineralen en sporenelementen in ons bloed bijna 100% gelijk is aan de samenstelling van mineralen en sporenelementen in zeewater. Met ons magnesiumsupplement gebaseerd op de kracht en rijkheid van de zee, heb je een evolutionair passend magnesium supplement in huis voor dagelijks gebruik.

Over Ergomax

Een optimale gezondheid voor iedereen is onze missie. Ergomax besteedt veel tijd en zorg aan onderzoek naar nieuwe effectieve stoffen en producten, ook nicheproducten. Wij bieden natuurlijke voedingssupplementen aan in combinatie met vakkundig advies. Al onze nutraceuticals zijn zorgvuldig geselecteerd en getoetst. Dat geldt ook voor de eigen productenlijn van Ergomax. Producten en stoffen zijn zo natuurlijk mogelijk. Moeder natuur weet het immers altijd beter. Onze voedingssupplementen voldoen aan de verwachtingen die onze klanten hebben.

Meer informatie
Product Naam
Magnesium - Liposomale formulering
Art.nr.
ERG-25
Merk
Ergomax
Inhoud
100 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tot 4 capsules per dag op lege maag, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

Ingrediënten per dosering

100mg magnesium (als hydroxide uit zeewater) † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

gegelatineerd rijstzetmeel (drager), sucrose-esters van vetzuren (liposomen), zonnebloem lecithine (emulgator), tricalciumfosfaat (antiklontermiddel), rijstebloem (vulmiddel), biologisch rijstconcentraat (smeermiddel), zonnebloemolie (smeermiddel), plantaardige cellulose (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnesium - Liposomale formulering
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Prima Magnesium
  Algehele beoordeling
  100%
  Deze natuurlijke Magnesium is een prima product en zeer goed geprijsd. Even zoeken naar de juiste dosering maar merk dat ik minder last van spierkramp/verzuring heb na een training en zeker een betere/rustigere nachtrust.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Goede prijs kwaliteit verhouding
  Algehele beoordeling
  100%
  Gebruik sinds enkele maanden de magnesium en bevalt mij zeer goed! Geen last meer van krampen en de nachtrust is ook een stuk beter geworden

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. Erg tevreden!
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik gebruik sinds kort deze magnesium en mijn lichaam reageert er erg goed op. Snel opneembaar en voor een mooie prijs!

  Gereviewd door

  Gepost op