Natuurlijke Magnesium - Liposomale formulering
EUR  18,50

Natuurlijke Magnesium - Liposomale formulering

Van: Ergomax
 • Natuurlijke magnesium uit zeewater
 • 100 mg magnesium per capsule
 • Liposomaal voor betere opname 
 • Bevat 72 natuurlijke sporenelementen
 • 100 capsules magnesium per verpakkingOp voorraad
SKU
Erg-25
EUR  18,50
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Natuurlijke Magnesium uit zeewater

Magnesium is één van de meest belangrijke mineralen in ons lichaam. Magnesium is nodig voor meer dan 3700 lichaamsprocessen, waaronder meer dan 300 enzymatische reacties. Het is 24 uur per dag door het hele lichaam heen actief, van je hersenen tot je teennagels. Een toereikende inname is dan ook iets waar je lichaam op moet kunnen rekenen.

Voordelen natuurlijke magnesium capsules

 • Bevat maar liefst 72 natuurlijke sporenelementen uit Europees zeewater
 • 100mg magnesium per capsule
 • Door de liposomale verwerking verloopt de opname in het lichaam effectiever en sneller

Bekijk de productvideo


Wetenschappelijk bewijs

Er is veel wetenschappelijk bewijs voor de  cruciale rol van magnesium in uiteenlopende delen van het lichaam. Zo draagt magnesium bij aan de werking van het zenuwstelsel, een normale psychologische functie, een evenwichtige elektrolytenbalans, het behoud van sterke botten en tanden, een normale energiestofwisseling, een normale spierfunctie en normale eiwitsynthese.

Magnesium capsules uit zeewater

Magnesium is, niet verwonderlijk, een van de meest gebruikte supplementen. Maar welke vorm is nu het beste voor jou? Er zijn heel veel soorten magnesiumsupplementen. Deze hebben uiteenlopende opname-profielen. Een weg vinden in het magnesiumdoolhof is moeilijk. Daarom hebben  wij dit probleem opgelost. Door naar de natuur te kijken hebben we een effectieve, veilige en breed inzetbare liposomale magnesium geformuleerd: afkomstig uit zeewater, met natuurlijke cofactoren.

Liposomaal Magnesium

Liposomaal magnesium is anders dan reguliere vormen van magnesium. Het werkt beter, omdat het direct vanuit de dunne darm, zonder enige belemmering, wordt opgenomen in de bloedbaan. Daarnaast bevat het natuurlijk magnesium uit zeewater en een natuurlijk complex van 72 synergetische sporenelementen. Wij van mening zijn dat natuurlijk altijd de voorkeur geniet.

Maximale opname en biologische beschikbaarheid

Bij magnesium supplementen gaat het niet alleen om het aantal milligrammen per dosering maar ook om het vermogen om opgenomen en gebruikt te worden in het lichaam. Dit staat bekend als de biologische beschikbaarheid. Wij benaderen magnesium vanuit drie invalshoeken om de werking, opname en biologische beschikbaarheid van magnesium te optimaliseren:


1. Adequate dosering per capsule van 100 mg natuurlijk magnesium
2. Effectief transport systeem op basis van liposomen waardoor de opname effectief is
3. Synergetische cofactoren voor magnesium met 72 natuurlijke sporenelementen 

Adequate dosering - 100mg per capsule

Magnesium is een essentieel mineraal en het op één na meest voorkomende elektrolyt in het lichaam. Het lichaam bevat ongeveer 25 gram aan magnesium waarvan ongeveer de helft in de botten en de andere helft in niet-benige weefsels. De aanbevolen dagelijkse inname is 400 milligram voor volwassen mannen en 320 milligram voor volwassen vrouwen. Met 100 mg per capsule kan eenvoudig op basis van persoonlijke behoeften een nuttige dosering worden gebruikt.

Effectief liposomaal transportsysteem

Door gebruik te maken van liposomen wordt een traditionele vorm van magnesium omgezet naar een vorm met hogere opname en betere biologische beschikbaarheid. Deze manier van micro-encapsulatie zorgt ervoor dat de magnesium onbeschadigd het maagzuur overleeft. Eenmaal in de dunne darm reageert het niet met het darmslijmvlies maar wordt het direct in de bloedbaan opgenomen. Het resultaat is een 20% hogere opname dan bijvoorbeeld magnesiumcitraat.

Synergetische cofactoren van magnesium

In het lichaam werkt niets in isolatie en het bewaken van een balans is altijd van toepassing. Dit geld ook voor de macromineralen en sporenelementen. In de natuur is deze balans, per definitie, een structuurbepalend streven, vandaar de verkiesbaarheid van natuurlijke producten. Om magnesium niet slechts als geïsoleerd mineraal aan te leveren bevat onze formulering een indrukwekkend complex van 72 sporenelementen uit rode zee alg. In de sporenhoeveelheden doen de individuele elementen niet veel maar samen vormen ze een krachtige synergie met magnesium.

Een selectie van de 72 sporenelementen

Antimoon, Bismut, Boor, Calcium, Koolstof, Cerium, Cesium, Chloride, Chroom, Kobalt, Koper, Dysprosium, Erbium, Europium, Gadolinium, Gallium, Germanium, Goud, Europium, Gadolinium, Gallium, Germanium, Goud, Indium, Jodium, Ijzer, Lithium, Lutetium, Magnesium, Mangaan, Molybdeen, Neodymium, Niobium, Osmium, Palladium, Fosfor, Platina, Kalium, Selenium, Silicium, Zilver, Natrium, Zwavel, Tantaal, Thallium, Thorium, Thulium, Titanium, Wolfraam, Vanadium, Zink, Zirkonium.

Natuurlijk magnesium uit zeewater, de basis

Hoe natuurlijker een product hoe beter het is, vinden we bij Ergomax. Daarom is de basis van deze formulering magnesium dat uit Europees zeewater afkomstig is. De zee is de belangrijke bron van mineralen en sporenelementen geweest in het ontstaan van leven op aarde en de evolutie van de mens. We zijn er nog steeds zo diep mee verweven dat de samenstelling van mineralen en sporenelementen in ons bloed bijna 100% gelijk is aan de samenstelling van mineralen en sporenelementen in zeewater. Door ons magnesiumsupplement te baseren op de kracht en rijkheid van de zee heb je een evolutionair passend magnesium supplement in huis voor dagelijks gebruik.

Meer informatie
Product Naam
Natuurlijke Magnesium - Liposomale formulering
Merk
Ergomax
Inhoud
100 capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem 1 tot 4 capsules per dag op lege maag, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.
Ingrediënten per dosering
100mg magnesium (als hydroxide uit zeewater) † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten
gegelatineerd rijstzetmeel (drager), sucrose-esters van vetzuren (liposomen), zonnebloem lecithine (emulgator), tricalciumfosfaat (antiklontermiddel), rijstebloem (vulmiddel), biologisch rijstconcentraat (smeermiddel), zonnebloemolie (smeermiddel), plantaardige cellulose (capsule).
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Natuurlijke Magnesium - Liposomale formulering
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Prima Magnesium
  Algehele beoordeling
  100%
  Deze natuurlijke Magnesium is een prima product en zeer goed geprijsd. Even zoeken naar de juiste dosering maar merk dat ik minder last van spierkramp/verzuring heb na een training en zeker een betere/rustigere nachtrust.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Goede prijs kwaliteit verhouding
  Algehele beoordeling
  100%
  Gebruik sinds enkele maanden de magnesium en bevalt mij zeer goed! Geen last meer van krampen en de nachtrust is ook een stuk beter geworden

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. Erg tevreden!
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik gebruik sinds kort deze magnesium en mijn lichaam reageert er erg goed op. Snel opneembaar en voor een mooie prijs!

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: