Multi for Women - Multivitaminen voor vrouwen 40+ - 60 tabletten

 • Categorie: Immuunsysteem
 • Voor vrouwen vanaf 40 jaar
 • Met 9 mg Foodstate® IJzer
 • Foodstate® Vitamine D, K1, K2
 • Ondersteunt de afweer*
 • 60 of 120 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-02-G
EUR  40,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MegaFood Multi for Women – Multivitamine voor vrouwen 40+

MegaFood Multi for Women - Multivitamine voor vrouwen 40+ is speciaal samengesteld voor vrouwen vanaf 40 jaar en bevat onder meer 9 mg Foodstate® IJzer, vanwege de hogere ijzerbehoefte van vrouwen in de vruchtbare levensfase. De multivitaminetabletten bevatten een rijkdom aan Foodstate NutrientsTM, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C en E ter ondersteuning van het immuunsysteem, Foodstate® B-Vitaminen ter ondersteuning van de energiestofwisseling en het zenuwstelsel, Foodstate® Vitamine D, K1 en K2 voor het behoud van sterke botten en Foodstate® Vitamine A, die goed is voor het gezichtsvermogen. De tabletten kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen.

Rijke ondersteuning voor de vrouw

Deze multivitamine van MegaFood bevat een breed spectrum aan essentiële vitaminen en mineralen die speciaal zijn geselecteerd op basis van de unieke behoefte van het vrouwelijk lichaam. Zo bevat het supplement belangrijke Foodstate® B-vitaminen, die onder meer het immuunsysteem, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling ondersteunen, maar ook 1000 IE (25 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis, die samen met Foodstate® Vitamine K1 en K2 bijdraagt aan het behoud van sterke botten. Verder is Foodstate® Zink toegevoegd, dat goed is voor het geheugen en zijn diverse vitaminen en mineralen toegevoegd die het immuunsysteem ondersteunen, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C, D en E. Vitamine B6 en Zink dragen bovendien bij aan een normale hormoonhuishouding en Foodstate® Vitamine A is toegevoegd ter ondersteuning van de conditie van het oog.  Het supplement is geformuleerd zonder calcium en magnesium. Desgewenst kunt u deze aanvullen met MegaFood Bone Health – Natuurlijke Botten Complex.

Wat zijn Foodstate NutrientsTM?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate NutrientsTM worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate NutrientsTM niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen:

 • De vitaminetabletten zijn geoptimaliseerd voor het vrouwelijk lichaam
 • De tabletten bevatten per dosis 9 mg Foodstate® IJzer, vanwege de hogere ijzerbehoefte van vrouwen in de vruchtbare levensfase
 • B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling, het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Vitamine D, K1 en K2 dragen bij aan het behoud van sterke botten
 • Zink en vitamine B6 dragen bij aan een normale hormoonhuishouding en aan de activiteit van hormonen in het lichaam
 • Vitamine A ondersteunt de conditie van het oog
 • MegaFood’s multivitaminetabletten zijn vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmatige toevoegingen en zijn geschikt voor vegetariërs

Ingrediënten vers van de boer

MegaFood werkt alleen maar met zuivere ingrediënten die rechtstreeks worden ingekocht bij lokale partijen. De multivitaminetabletten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en bevatten een rijk spectrum aan essentiële voedingsstoffen. De voedselbronnen worden met zorg geoogst en op lage temperatuur verwerkt, zodat voedingsstoffen optimaal behouden blijven en goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood is een premiumbedrijf in de vitaminen- en supplementenindustrie dat vers en puur voedsel gebruikt voor het maken van haar producten. Alle producten worden geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten en zonder toevoeging van chemische middelen. De producten zijn dan ook vrij van GMO, soja en allergenen. MegaFood is bovendien het enige bedrijf in dit segment dat zelf zijn eigen concentraten maakt en ook zelf de producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. Door zo te werken, heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ garanderen.

* B-vitaminen ondersteunen de afweer van het lichaam

Meer informatie
Product Naam
Multi for Women - Multivitaminen voor vrouwen 40+ - 60 tabletten
Art.nr.
MF-02-G
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing
Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment gedurende de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.
Ingrediënten per dosering
Vitamin A (Beta carotene in carrot) 3500 IU / 70%, Vitamin C (Ascorbic Acid in organic orange††) 100mg / 167%, Vitamin D3 (Cholecalciferol in S. cerevisiae) 1000 IU / 250%, Vitamin E (Mixed tocopherols [sunflower] in organic brown rice†) 30 IU / 100%, Vitamin K1/K2 (Phytonadione/menaquinone-7 in cabbage) 80mcg / 100%, Vitamin B1 (Thiamine HCI in S. cerevisiae) 2mg / 133%, Vitamin B2 (Riboflavin 5'-phosphate sodium in organic brown rice†) 2mg / 118%, Niacin (Niacinamide in S. cerevisiae) 20mg / 100%, Vitamin B6 (P5P in organic brown rice†) 6mg / 300%, Folate (5-MTHF in broccoli) 200mcg / 50%, Vitamin B12 (Methylcobalamin in S. cerevisiae) 25mcg / 417%, Biotin (In organic brown rice†) 300mcg / 100%, Pantothenic Acid (Calcium pantothenate in organic brown rice†) 10mg / 100%, Iron (Mineral bound S. cerevisiae) 9mg / 50%, Iodine (Mineral bound S. cerevisiae) 150mcg / 100%, Zinc (Rice amino acid chelate) 15mg / 100%, Selenium (Mineral bound S. cerevisiae) 50mcg / 71%, Copper (Mineral bound S. cerevisiae) 150mcg / 8%, Manganese (Mineral bound S. cerevisiae) 2mg / 100%, Chromium (Mineral bound S. cerevisiae) 120mcg / 100% Molybdenum (Mineral bound S. cerevisiae) 70mcg / 93%, Potassium (Mineral bound S. cerevisiae) 2mg / <1%, Choline (Choline bitartrate) 200mg / ** **Percent Daily Value (DV) not established. †Lundberg Family Farms. ††Uncle Matt's Organic.
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten
Silica, Stearic acid, cellulose.
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Multi for Women - Multivitaminen voor vrouwen 40+ - 60 tabletten
Uw waardering