All-Flora™ Probiotica

 • Meest geavanceerde probiotica voor man en vrouw
 • Met 10 miljard bacteriestammen
 • Drievoudige werking
 • Onbewerkte voedingsstoffen, gefermenteerd met whole foods
 • Non-GMO, 100% vegan
 • 30 of 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
NC-0110-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Probiotic All-Flora™ van New Chapter voor man en vrouw

Probiotic All-Flora™ is de meest geavanceerde probiotica formule voor elke dag. Deze formule combineert bewezen effectiviteit met excellente kwaliteit. Het biedt het beste uit de natuur en heeft een drievoudige werking met goede bacteriën en gezondheidsbevorderende gist. Probiotic All-Flora™ bevat probiotica, prebiotica en post biotica.

New Chapter maakt voor Probiotic All-Flora™ alleen gebruik van DNA-geteste probiotische stammen die klinisch zijn onderzocht. De goede bacteriën en gisten bereiken de darmen levend. In de darmen bevindt zich ons microbioom, ook wel microbioticum of microflorum genoemd. Dat bestaat uit micro-organismen zoals bacteriën, virussen en gisten. Als het microbioom goed gebalanceerd is, biedt het bescherming en helpt het bij de vertering van vezels.

Voordelen

 • Drievoudige werking met prebiotica, probiotica en post biotica
 • Met 10 miljard bacteriestammen
 • Met uitsluitend onbewerkte, pure voedingsmiddelen
 • Gefermenteerd met whole foods
 • Bevat cholesterolverlagende bèta glucanen
 • Met organische kurkuma (curcuma longa)
 • Per capsule 5 miljard kve saccharomyces boulardii, 5 miljard kve lactobacillus plantarum en bifidobacterium breve
 • Bevat geen gluten, kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Non-GMO, 100% vegan

Probiotica in een formule die werkt

Probiotic-All Flora™ heeft een optimale formule met de juiste stammen bacteriën - in hoeveelheden die werken. Meer is niet altijd beter: Probiotic All Flora™ bevat per capsule 10 miljard kve (kolonievormende eenheden). Elke capsule bevat 5 miljard kve van de bacteriestammen lactobacillus plantarum LP01 en bifidobacterium breve BR03 en 5 miljard kve van het gist saccharomyces boulardii. Probiotic-All Flora™ kan buiten de koelkast worden bewaard. Deze formule is geschikt voor man en vrouw vanaf 12 jaar, is 100% vegan, non-GMO en DNA getest, en bevat geen zuivel, gluten, synthetische middelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Drievoudige werking

Er worden al tientallen jaren wetenschappelijke studies verricht naar de werking van prebiotica, probiotica en post biotica. New Chapter Probiotic All-Flora™ bevat alle drie de soorten.

Prebiotica is een verzamelnaam voor stoffen die als een soort brandstof de groei van bepaalde goede bacteriesoorten bevorderen.

Probiotica zijn levende micro-organismen die de darmen levend bereiken. Meestal zijn probiotica bacteriën, maar er wordt ook gewerkt met bepaalde gisten.

Postbioticia zijn metabolieten of celmembranen die afkomstig zijn van de probiotica organismen.

All-Flora™

Probiotic-All Flora™ bevat per capsule 82,5 mg organische aloë vera, pepermunt koriander, kardemom, artisjok en 31,4 mg organische kurkuma (curcuma longa). Kurkuma, ook wel geelwortel, turmeric of koenjit genoemd, is goed voor de leverfunctie en spijsvertering, draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten, ondersteunt de mentale balans en is gunstig voor de werking van het centrale en perifere zenuwstelsel*.

Het voordeel van fermentatie

Supplementen van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods. Met een unieke twee-staps-methode brengt New Chapter meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn en geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals cholesterolverlagende bèta glucanen.

Met saccharomyces boulardii

Deze probiotica voor man en vrouw bevat saccharomyces boulardii, een gistsoort die behoort tot de probiotica. Het is goed bestand tegen de lichaamstemperatuur en zelfs tegen maagzuur en kan overleven in de darmen. Daarom wordt deze gistsoort voor diverse toepassingen gebruikt. Saccharomyces boulardii wordt gemaakt door middel van een gepatenteerd proces: de gist wordt onder een gecontroleerde temperatuur en een laag vacuüm gedroogd. Hierdoor blijven de gehele gistcellen en het vochtgehalte voor langere tijd bewaard. Dat levert een stabiel product op waarbij de kwaliteit van de gistcellen 24 maanden optimaal blijft.

Over New Chapter

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. Het Amerikaanse merk produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg. De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Ze voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

* Deze gezondheidsclaims zijn in afwachting van goedkeuring door de Europeese Commissie.

Meer informatie
Product Naam
All-Flora™ Probiotica
Art.nr.
NC-0110-config
Merk
New Chapter
Gebruiksaanwijzing

Voor 12 jaar en ouder: Eén capsule per dag. Kan altijd worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

300 mg gepatenteerde probiotische mix, 5 miljard CFU Saccharomyces boulardii, 5 miljard CFU Lactobacillus plantarum LP01 en Bifidobacterium breve BR03, 10 miljard totaal aantal culturen, 82.5 mg digestive support mix (van gefermenteerde planten) zoals: aloë (blad), pepermunt (blad), koriander (zaad), kardemom (fruit), artisjok (blad), 31.4 mg kurkuma (Curcuma longa) (wortel) (van gefermenteerde planten).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Maltodextrine, hypromellose (capsule), gefermenteerde planten (Saccharomyces cerevisiae, acacia gom, sojameel, melasse, melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus), bromelaïne (gedeactiveerd) en papaïne (gedeactiveerd) glycerine, siliciumdioxide, microkristallijne cellulose, rijstextract en zonnebloemolie.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:All-Flora™ Probiotica
Uw waardering