Every Man™'s One Daily 55+

 • Multivitamine voor de 55+ man
 • Bestrijdt ouderdomsverschijnselen
 • Meer vitaliteit, een sterkere weerstand
 • Met zagpalm en brandnetel voor een gezonde prostaatfunctie*
 • Gefermenteerd met probiotica en whole foods
 • 48 tabletten
Niet op voorraad
SKU
NC-384
EUR  78,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Every’s Man™’s One Daily 55+ Multivitamine van New Chapter

Multivitamine voor mannen boven de 55, gefermenteerd met onbewerkte, ongeraffineerde voeding (whole foods) en probiotica voor betere vertering en absorptie. Dit supplement is speciaal samengesteld om ouderdomsverschijnselen te bestrijden. Dankzij de fermentatie is deze multivitamine gemakkelijk te verteren en kan het op elk moment van de dag genomen worden, zelfs op een lege maag.

Voordelen:

 • Complete, dagelijkse multi speciaal voor de 55+ man
 • Holistische ondersteuning van de vitaliteit in één gemakkelijk te slikken tablet per dag
 • Met astaxanthine dat ouderdomsverschijnselen helpt bestrijden*
 • Met B-vitamines voor meer energie
 • Vitamine C voor een sterker immuunsysteem
 • Ondersteunt het behoud van sterke botten met vitamine D3
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een betere vertering en absorptie
 • Ondersteunt de prostaat en nieren* met zaagpalm en brandnetel
 • Bevat kurkuma en gember
 • Met puur natuurlijke bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Zacht voor de maag. Kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag
 • Bevat geen kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 48 tabletten

Ontdek het voordeel van gefermenteerde vitamines

De unieke fermentatie methode van New Chapter met probiotica, kruiden en superfoods zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen uit deze multivitamine beter opgenomen worden. En het activeert de multivitamine op zo’n manier dat jouw lichaam ze kan verteren en absorberen als gewone voeding. Veel andere multivitamines bestaan uit synthetische, geïsoleerde voedingsstoffen die moeilijk op te nemen zijn door het lichaam en daardoor niet ten volle benut worden. De fermentatie van New Chapter zorgt ervoor dat jij dagelijks maximaal profijt hebt van alle vitamines, mineralen, kruiden en superfoods die in dit supplement verwerkt zijn.

Met superfoods speciaal voor de 55+ man

Deze multivitamine is speciaal samengesteld voor de 55+ man en helpt om vroegtijdige ouderdomsverschijnselen te bestrijden. De vitamines en mineralen die jij dagelijks nodig hebt, zijn gecombineerd met speciaal geselecteerde kruiden en superfoods. Deze multi is bijvoorbeeld verrijkt met superfoods die de hersenfunctie ondersteunen, het immuunsysteem versterken, meer energie en vitaliteit geven en je beter bestand maken tegen stress. Bovendien ondersteunt deze multi speciaal voor de 55+ man het behoud van een scherp zicht, sterke botten, een gezonde prostaat en sterk en gezond haar.

Traditioneel gebruik gecombineerd met moderne wetenschap

Every’s Man™’s One Daily 55+ Multivitamine bevat onder andere astaxanthine, brandnetelwortel, organische pompoenzaadolie en kurkuma. Onderzoek bewijst dat B-vitamines uit de superfoods jouw natuurlijke energieproductie stimuleren, en dat vitamine C en astaxanthine als antioxidant het immuunsysteem ondersteunen. Zo combineert New Chapter eeuwenlang traditioneel gebruik van de schatten van de natuur met moderne wetenschap.

Met astaxanthine voor een sterke weerstand en meer vitaliteit

Elk tablet Every Man™’s One Daily 55+ bevat 2 mg astaxanthine. Dat is een carotenoïde die wordt gemaakt door plankton, algen en bepaalde planten, schimmels en bacteriën om zich te beschermen tegen schadelijke effecten van zonlicht en zuurstof. Dieren als flamingo’s en garnalen danken er hun kleur aan. New Chapter wint de astaxanthine uit algen die worden geteeld met water uit de Himalaya.

Een krachtig antioxidant

Astaxanthine is een van de meest krachtige en veelzijdige antioxidanten, het is wel 50 keer krachtiger dan vitamine C of betacaroteen. Het beschermt gezonde cellen en weefsels door vrije radicalen onschadelijk te maken. Astaxanthine wordt ingebouwd in het celmembraan, waar het de cel van binnen en van buiten beschermt tegen oxidatie. Het ondersteunt de werking van het immuunsysteem én helpt bij het tegengaan van verouderingsprocessen door oxidatieve stress* te beperken.

Organische kurkuma

Met één tablet Every Man™’s One Daily 55+ krijg je ook elke dag 42,5 mg organische kurkuma of curcuma binnen. Kurkuma, ook wel geelwortel, turmeric of koenjit genoemd, is de krachtige bondgenoot uit de natuur. Het is goed voor de de leverfunctie en spijsvertering, draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten, ondersteunt de mentale balans en is gunstig voor de werking van het centrale en perifere zenuwstelsel*.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een organische gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden organische, non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil.

Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert. Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om de fermentatie wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd. Probiotica bereiken de darmen levend.

Deze fermentatiemethode zorgt ervoor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die helpen om een gezond cholesterolgehalte in stand te houden.

Over New Chapter

New Chapter vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen, New Chapter spant zich volop in om de aarde niet te belasten.

De natuurlijke supplementen van het Amerikaanse merk zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke teams. Elk afzonderlijk product is mede ontworpen door holistische experts en elke formule is gestaafd door een team van wetenschappers waaronder klinische medici, toxicologen, kwaliteitsingenieurs en chemici die gespecialiseerd zijn in natuurlijke producten. Daarnaast bevatten de supplementen geen additieven (geen toegevoegde suikers, synthetische middelen of geur- en smaakstoffen) en worden de grondstoffen en producten strikt gecontroleerd.

* Deze gezondheidsclaims zijn in afwachting van goedkeuring door de Europeese Commissie.

Meer informatie
Product Naam
Every Man™'s One Daily 55+
Art.nr.
NC-384
Merk
New Chapter
Inhoud
48 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 tablet of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Kan altijd worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Fermentatiemedia (Biologische sojameel, biologische Saccharomyces cerevisiae, Biologische sinaasappelschilpoeder, biologische wortelpoeder, biologische luzernepoeder, melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus), papaïne (gedeactiveerd) en bromelaïne (gedeactiveerd)), Biologische gom acacia, dioxide silicium, magnesiumoxide, lak hars en carnaubawas.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Every Man™'s One Daily 55+
Uw waardering