Every Woman™'s One Daily

 • Complete multivitamine voor de vrouw op natuurlijke basis
 • Voor een sterker immuunsysteem, hormonale balans en meer energie
 • Gefermenteerd met probiotica en whole foods, zacht voor de maag
 • Met o.a. kurkuma, rode klaver, monnikspeper, kamille, vlierbes en maca
 • Bevat geen zuivel en gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Non- GMO, 100% vegetarisch
 • 48 capsules
Niet op voorraad
SKU
NC-307
EUR  43,96
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Every Woman’s One Daily Multivitamin van New Chapter

Multivitamine speciaal voor de vrouw, gefermenteerd met onbewerkte, ongeraffineerde voeding (whole foods) en probiotica voor betere vertering en absorptie. Versterk je immuunsysteem, krijg meer energie en ondersteun jouw natuurlijke schoonheid van binnenuit met een dagelijkse capsule vol gefermenteerde nutriënten.

Naast alle vitamines en mineralen, zorgen schisandra, maca en kamille voor meer energie en ondersteuning bij stress, rode klaver en monnikspeper voor hormonale balans en vlierbes en Siberische ginseng voor een sterker immuunsysteem.

Dankzij fermentatie is deze multivitamine gemakkelijk te verteren en kan het op elk moment van de dag genomen worden, zelfs op een lege maag. De unieke fermentatie methode van New Chapter zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen beter opgenomen worden. En het activeert de multivitamine op zo’n manier dat jouw lichaam ze kan herkennen en opnemen als gewone voeding.

Veel andere multivitamines bestaan uit synthetische, geïsoleerde voedingsstoffen die moeilijk op te nemen zijn door het lichaam en daardoor niet ten volle benut worden. De gefermenteerde multivitamines op natuurlijke basis van New Chapter zorgen ervoor dat je dagelijks maximaal profijt hebt van elke capsule. Zo vul je op een vertrouwde manier het tekort in voedingsstoffen in jouw lichaam aan en werk je aan je algehele gezondheid.

Voordelen:

 • Holistische ondersteuning voor de algehele gezondheid
 • Alle vitaminen en mineralen die de vrouw dagelijks nodig heeft
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een betere vertering en absorptie
 • Zacht voor de maag
 • Kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag
 • Met superfoods: kurkuma, vlierbes, maca, kamille, monnikspeper en rode klaver
 • Voor hormonale balans en ondersteuning van jouw natuurlijke schoonheid
 • Voor een sterker immuunsysteem
 • Ondersteuning bij stress en meer energie
 • Gefermenteerd met probiotica voor een gezond microbioom
 • Ondersteunt de spijsvertering en brengt de darmen in balans
 • Met puur natuurlijke bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Vrij van zuivel, gluten, kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non- GMO, 100% vegetarisch
 • 48 capsules

Met superfoods speciaal voor de vrouw

Multivitamines zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon. Het voedingscentrum adviseert volwassenen om elke dag 250 gram groenten en twee stuks fruit te eten. Niet iedereen eet die hoeveelheid dagelijks en dan is aanvulling met een multivitamine aan te bevelen. Maar er zijn ook veel omstandigheden waarbij je naast dat gezonde voedingspatroon wel wat extra’s kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je in de overgang bent, zwanger bent of wilt worden, borstvoeding geeft, veel sport, stress ervaart, rookt, medicijnen gebruikt, vegetarisch of vegan bent of aan het afvallen bent.

De multivitamines van New Chapter doen meer dan alleen een tekort aan nutriënten aanvullen om jouw gezondheid te ondersteunen. Every Woman’s One Daily van New Chapter is zorgvuldig samengesteld met alle vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt. Dat is aangevuld met speciale superfoods die extra goed zijn voor elke vrouw, zoals kurkuma, maca, vlierbes, kamille, monnikspeper en rode klaver.

New Chapter’s Every Woman’s Daily bevat daardoor geactiveerde nutriënten en B vitamines voor meer energie, biotine en vitamine C om je schoonheid te ondersteunen, vitamines D3 en K2 voor sterkere botten en vitamine A, C en zink voor een sterker immuunsysteem.

Every Woman’s One Daily maakt het verschil

New Chapter’s multivitamines maken het verschil omdat ze gefermenteerd zijn met ongeraffineerde, onbewerkte voeding (whole foods) en kruidenmixen met superfoods. Wat betekent dat voor jou? Dankzij de fermentatie methode van New Chapter kan jouw lichaam alle weldadige nutriënten die het verdient, goed absorberen. En de multivitamines van New Chapter zijn door het fermenteren vriendelijk voor je maag dus je kunt ze op elk moment van de dag nemen, ook op een lege maag.

New Chapter biedt ‘next level’ nutriënten en kruiden dankzij haar gepatenteerde fermentatie methode. Deze methode gebruikt de kracht van heilzame probiotica om elke vitamine, elk mineraal en elk kruid extra te activeren. Every Woman’s One Daily multivitamine is zo samengesteld dat het jouw gezondheid op een holistische manier ondersteunt met slechts één capsule per dag.

Schisandra, maca en kamille voor meer energie en minder stress

Every Woman’s One Daily is gefermenteerd met een kruidenmix vol superfoods die speciaal voor de vrouw zijn geselecteerd. Schisandra, maca en kamille geven bijvoorbeeld meer energie en bieden ondersteuning bij stress.

Schisandra Chinensis is een van de meest weldadige ingrediënten uit de keuken van New Chapter. De bessen van de klimplant staan bekend om het verbeteren van de weerstand en het verhogen van het mentale en fysieke prestatievermogen.

De vruchten bevatten het versterkende schisandrine, vitamine E en mineralen zoals ijzer, koper, mangaan, nikkel, titanium, zink en magnesium, kalium en fosfor. Schisandra wordt gezien als een adaptogeen. Het geeft rust bij stressvolle situaties en energie bij vermoeidheid.

Maca oftewel Peruaanse ginseng is ook een adaptogeen. Het knolgewas is rijk aan mineralen, spoorelementen, aminozuren en voedingsvezels. Maca wordt hoog in het Andes gebergte geteeld en bevat veel micronutriënten uit de voedzame berggrond zoals magnesium, calcium, kalium, selenium, jodium, mangaan, ijzer en koper. Daarnaast is maca een bron van eiwitten en aminozuren. De Inca’s gebruikten maca als energiebooster en ter bevordering van het uithoudingsvermogen.

Kamille staat al jaren bekend als een rustgever die anti-stress en kalmerende eigenschappen heeft. De actieve verbinding in kamille, verantwoordelijk voor de gezondheidsvoordelen, heet bisabolol. Dit heeft anti-irritatie, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen. De bloem wordt in veel culturen gebruikt tegen maagkwalen en als een licht kalmerend middel.

Rode klaver, monnikspeper en framboos voor hormonale balans

New Chapter heeft aan deze multivitamine voor de vrouw ook superfoods toegevoegd die zorgen voor meer hormonale balans. Voor vrouwen in de overgang, maar ook om ondersteuning te bieden bij problemen rond de menstruatie.

Rode klaver en monnikspeper zijn fyto-oestrogenen, ook wel isoflavonen genoemd. Het woord fyto-oestrogeen is een samenstelling van het Griekse phytos (=plant) en oestrogeen. Fyto-oestrogenen kunnen de werking van oestrogeen nabootsen bij een tekort aan dit hormoon. Dit is voor vrouwen in de menopauze of bij problemen rond de menstruatie een groot voordeel, omdat veel klachten beperkt kunnen worden.

Rode klaver bevat de isoflavonen formononitine en daidzine die in de darmen omgezet kunnen worden in equol, een stof met een sterk oestrogeen effect.

Monnikspeper staat bekend als belangrijk vrouwenkruid. Onderzoek wijst uit dat de bes van de monnikspeper of kuisboom een harmoniserende invloed heeft op de vrouwelijke hormoonhuishouding.

De donkere bessen bevatten bioactieve stoffen waaronder iridoïde glycosiden, flavonoïden, diterpenen, lignanen en etherische olie. De flavonoïden zijn antioxidanten en fyto-oestrogenen. De iridoïde glycosides hebben een indirect effect op de hormoonstofwisseling.

Daarnaast corrigeert monnikspeper een progesterontekort en het stimuleert het dopaminerge systeem, wat een gunstige invloed heeft op menstruatieklachten en klachten bij de menopauze.

Van de framboos wordt in deze multivitamine het blad gebruikt. Frambozenblad wordt geroemd vanwege het versterken van de weeën en de kans op minder bloedverlies. Het is een geschikt kruid voor na de bevalling, ter ondersteuning van de borstvoeding.

Vlierbes, astragalus en Siberische ginseng voor een sterker immuunsysteem

Vlierbes bevordert het immuunsysteem en wordt traditioneel ingezet bij griep, verkoudheid of gistinfecties. De bio-flavonoïden in de vlierbes helpen om celbeschadiging veroorzaakt door slechte voeding, milieuvervuiling en stress tegen te gaan.

Astragalus is een adaptogeen, wat betekent dat het je lichaam kan ondersteunen bij stress. Daarnaast wordt Astragalus gebruikt om het immuunsysteem te stimuleren en de natuurlijke processen van jouw afweersysteem te ondersteunen.

De Siberische ginseng of eleuthero werd aanvankelijk ingezet bij een tekort aan ginseng en bleek de gezondheidsvoordelen daarvan zelfs te overtreffen. De taigawortel, zoals de Siberische ginseng ook wel wordt genoemd, stimuleert het immuunsysteem, door verhoging van het aantal afweercellen, die onderdeel zijn van de specifieke cellulaire afweer (T-lymphocyten).

Met kurkuma en gember

Met één capsule Every Woman’s One Daily krijg je ook elke dag 4 mg gember en 3,5 mg organische kurkuma of curcuma binnen. Kurkuma, ook wel geelwortel, turmeric of koenjit genoemd, is de krachtige bondgenoot uit de natuur die talrijke gezondheidsbevorderende eigenschappen heeft.

Kurkuma werkt ontstekingsremmend en tegen ontstekingsgerelateerde pijn, helpt vet te verbranden, is geschikt voor behoud van een goede gewrichtsfunctie, is goed voor het zenuwstelsel, het gezichtsvermogen en hart en bloedvaten en ondersteunt het immuunsysteem.

En gember is de welbekende 'koning van de kruiden’, vol met antioxidanten, B-vitamines, vitamine C en diverse mineralen. Gember of djahé heeft een reinigende werking; het helpt om schadelijke stoffen af te voeren waardoor je je fitter en energieker voelt. De meest heilzame werking van gember komt voort uit de ruim 100 bioactieve stoffen, met als belangrijkste stoffen gingerol en shogaol. Hierdoor ondersteunt gember allerlei processen in je lichaam en helpt het tegen misselijkheid, bij het afvallen, het is ontstekingsremmend, licht pijnstillend en het verbetert de hersenfunctie.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een organische gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd.

Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden organische, non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil. Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert.

Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd.

Het voordeel van fermentatie

Supplementen van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods. Met een unieke twee-staps-methode brengt New Chapter meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn en geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die helpen om een gezond cholesterolgehalte in stand te houden.

Deze levende micro-organismen van de probiotica brengen de microflora van je darmen in balans – precies de plek waar jouw immuunsysteem voor het grootste deel zetelt. De microflora, ook wel het microbioticum of microbioom genoemd, bestaat uit minuscule organismen zoals bacteriën, virussen en gisten. Als jouw microbioom goed in balans is, biedt het bescherming tegen ziekteverwekkers en helpt het bij de vertering van vezels.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Alle vitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid.

Met een unieke twee-staps-methode brengt het merk meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn. De gefermenteerde multivitamines van New Chapter zijn geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, ook zonder maaltijd. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die een gezond cholesterolgehalte ondersteunen.

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

Meer informatie
Product Naam
Every Woman™'s One Daily
Merk
New Chapter
Inhoud
48 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks één tablet. Kan altijd worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Fermentmedia (sojameel, Saccharomyces cerevisiae, sinaasappelschilpoeder, wortelpoeder, alfalfapoeder), papaïne (gedeactiveerd), bromelaïne (gedeactiveerd) en melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus en), acacia gom, lac hars en carnaubawas.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Every Woman™'s One Daily
Uw waardering