Every Woman™'s One Daily 40+

 • Een sterker immuunsysteem en meer energie
 • Ondersteunt de hormonale balans
 • Gefermenteerd met probiotica en whole foods
 • Met o.a. kurkuma, rode klaver, monnikspeper, kamille, vlierbes en maca
 • Bevat geen kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 72 tabletten
Niet op voorraad
SKU
NC-367
EUR  76,96
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Every Woman™’s One Daily 40+ Multivitamin van New Chapter

Deze multivitamine is speciaal samengesteld voor vrouwen boven de veertig die een holistische ondersteuning van hun gezondheid zoeken op natuurlijke basis. Het biedt ondersteuning voor het immuunsysteem, de hormonale balans, de spijsvertering en het behoud van sterke botten. Daarnaast zorgt één tablet Every Woman™’s One Daily 40+ per dag ervoor dat je meer energie hebt en beter bestand bent tegen stressvolle situaties. De multivitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met onbewerkte, ongeraffineerde voeding (whole foods) en probiotica voor betere vertering en absorptie. Naast alle vitamines en mineralen, is deze formule bovendien verrijkt met een speciaal geselecteerde kruidenmix en complementaire superfoods. Zo zorgen schisandra, maca en kamille voor meer energie en ondersteuning bij stress, rode klaver en monnikspeper voor hormonale balans en vlierbes en Siberische ginseng voor een sterker immuunsysteem.

Voordelen:

 • Complete, dagelijkse multi speciaal voor de 40+ vrouw
 • Holistische ondersteuning van de gezondheid in één gemakkelijk te slikken tablet per dag
 • Meer energie en een sterker immuunsysteem
 • Ondersteunt hart en bloedvaten met fenegriek en druivenpit extract
 • Helpt de hormonale balans met rode klaver, monnikspeper en framboos
 • Ondersteunt de spijsvertering en brengt de darmen in balans
 • Met vitamine D3 en K2 voor het behoud van sterke botten
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een betere vertering en absorptie
 • Met gember en organische kurkuma
 • Zacht voor de maag. Kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag
 • Met puur natuurlijke bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Bevat geen kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 72 tabletten

Met superfoods speciaal voor de 40+ vrouw

De formule van deze multivitamine biedt alles om de gezondheid van de actieve vrouw boven de veertig te ondersteunen. De vitamines en mineralen die jij dagelijks nodig hebt, zijn gecombineerd met speciaal geselecteerde kruiden en superfoods voor de behoeftes van vrouwen boven de veertig. Deze multi is bijvoorbeeld verrijkt met superfoods en kruiden zoals gember, organische kurkuma, monnikspeper, rode klaver, schisandra en fenegriek. Ook bevat het geactiveerde nutriënten die ervoor zorgen dat je lichaam beter bestand is tegen stress, B-vitamines voor meer energie, vitamine D3 en K2 voor het behoud van sterke botten en vitamine A, vitamine C en zink om het immuunsysteem te versterken. New Chapter combineert op deze manier eeuwenlang traditioneel gebruik met moderne wetenschap.

Waarom een multivitamine?

Multivitamines zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon. Het voedingscentrum adviseert volwassenen om elke dag 250 gram groenten en twee stuks fruit te eten. Niet iedereen eet die hoeveelheid dagelijks en dan is aanvulling met een multivitamine aan te bevelen. Maar er zijn ook veel omstandigheden waarbij je naast dat gezonde voedingspatroon wel wat extra’s kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je veel sport, stress ervaart, een extra drukke periode hebt, rookt, hormonale veranderingen ondergaat, medicijnen gebruikt, vegetarisch of vegan bent of aan het afvallen bent.

Ontdek het voordeel van gefermenteerde vitamines

Alle voedingsstoffen uit deze multivitamine worden beter opgenomen dankzij de unieke fermentatie methode van New Chapter met probiotica, kruiden en superfoods. Fermentatie activeert de multivitamine op zo’n manier dat jouw lichaam ze kan verteren en verwerken als gewone voeding. Veel andere multivitamines bestaan uit synthetische, geïsoleerde voedingsstoffen die moeilijk op te nemen zijn door het lichaam en daardoor niet ten volle benut worden. De fermentatie van New Chapter zorgt ervoor dat jij dagelijks maximaal profijt hebt van alle vitamines, mineralen, kruiden en superfoods die erin verwerkt zijn.

Rode klaver, monnikspeper en framboos voor hormonale balans

New Chapter heeft aan deze multivitamine voor de 40+ vrouw superfoods toegevoegd die zorgen voor meer hormonale balans. Rode klaver en monnikspeper zijn fyto-oestrogenen, ook wel isoflavonen genoemd. Fyto-oestrogenen kunnen de werking van oestrogeen nabootsen bij een tekort aan dit hormoon. Rode klaver bevat de isoflavonen formononetine en daidzine die in de darmen omgezet kunnen worden in equol, een stof met een sterk oestrogeen effect.

Monnikspeper staat bekend als belangrijk vrouwenkruid. Onderzoek wijst uit dat de bes van de monnikspeper of kuisboom een harmoniserende invloed heeft op de vrouwelijke hormoonhuishouding. De donkere bessen bevatten bioactieve stoffen waaronder etherische olie en flavonoïden, die werken als antioxidant en fyto-oestrogeen. Daarnaast corrigeert monnikspeper een progesterontekort en het stimuleert het dopaminerge systeem, wat een gunstige invloed heeft op menstruatieklachten en klachten bij de menopauze.

Van de framboos wordt in deze multivitamine het blad gebruikt. Frambozenblad wordt geroemd vanwege de kans op minder bloedverlies. Het is een geschikt kruid bij menstruatie- en hormonale problemen.

Meer energie en minder last van stress dankzij schisandra, maca en kamille

Een mix van schisandra, maca en kamille zorgt ervoor dat je meer energie krijgt en jouw lichaam beter reageert op stressvolle situaties. Schisandra Chinensis staat bekend om het verbeteren van de weerstand en het verhogen van het mentale en fysieke prestatievermogen. De vruchten van deze klimplant bevatten het versterkende schisandrine, vitamine E en mineralen zoals ijzer, koper, mangaan, nikkel, titanium, zink en magnesium, kalium en fosfor. Schisandra wordt gezien als een adaptogeen. Het geeft rust bij stressvolle situaties en energie bij vermoeidheid.

Maca oftewel Peruaanse ginseng is ook een adaptogeen. Het knolgewas uit de Andes is rijk aan mineralen, spoorelementen, aminozuren en voedingsvezels. Het bevat veel micronutriënten zoals magnesium, calcium, kalium, selenium, jodium, mangaan, ijzer en koper. Daarnaast is maca een bron van eiwitten en aminozuren.

Kamille staat al jaren bekend als een rustgever die anti-stress en kalmerende eigenschappen heeft. De actieve verbinding in kamille, verantwoordelijk voor deze gezondheidsvoordelen, heet bisabolol. Dit heeft anti-irritatie, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen. De bloem wordt in veel culturen gebruikt tegen maagkwalen en als een licht kalmerend middel.

Hoe werkt fermenteren?

Fermentatie is een van de oudste conserveringstechnieken ter wereld. Het is in feite het gecontroleerd laten bederven van voedsel, zoals bij zuurkool gebeurt. New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een organische gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden de juiste vitamines en mineralen toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden organische, non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil.

Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert. Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd. Probiotica helpt om het microbioom in je darmen in balans te houden. Precies de plaats waar het grootste deel van je immuunsysteem zich bevindt.

Deze fermentatie methode zorgt ervoor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die helpen om een gezond cholesterolgehalte in stand te houden.

Over New Chapter

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg. De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts.

Alle multivitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica. Met een unieke twee-staps-methode brengt het merk meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren en geschikt zijn om op elk moment van de dag te gebruiken, ook zonder maaltijd.

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

Meer informatie
Product Naam
Every Woman™'s One Daily 40+
Merk
New Chapter
Inhoud
72 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 tablet of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Kan altijd worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Fermentatiemedia (biologische sojameel, biologische Saccharomyces cerevisiae, biologische sinaasappelschilpoeder, biologische wortelpoeder, melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus), biologisch luzernepoeder, papaïne (gedeactiveerd) en bromelaïne (gedeactiveerd)), biologische gomacacia, silica, lakhars en carnaubawas.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Every Woman™'s One Daily 40+
Uw waardering