Every Woman™'s One Daily 55+

 • Bestrijdt ouderdomsverschijnselen
 • Draagt bij aan sterke botten en hormonale balans
 • Draagt bij aan meer vitaliteit en een sterker immuunsysteem
 • Gefermenteerd met probiotica en whole foods
 • Met o.a. monnikspeper, B-vitamines, vitamine C en astaxanthine
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 48 of 72 tabletten
Niet op voorraad
SKU
NC-380-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Every Woman™’s One Daily 55+ Multivitamin van New Chapter

Multivitamine speciaal voor de vitale 55+ vrouw, gefermenteerd met whole foods en probiotica voor betere vertering en absorptie. Bestrijd vroegtijdige ouderdomsverschijnselen, versterk je immuunsysteem en krijg meer vitaliteit met een dagelijks tablet vol gefermenteerde nutriënten. Naast alle vitamines en mineralen die de vrouw dagelijks nodig heeft, is deze multi verrijkt met een speciaal geselecteerde superfood kruidenmix.

Voordelen

 • Eén tablet per dag vol vitamines en mineralen
 • Een superfood kruidenmix voor langer behoud van de gezondheid en vitaliteit
 • Met astaxanthine, vitamine C en bèta glucanen
 • Bestrijdt vroegtijdige ouderdomsverschijnselen
 • Ondersteunt het immuunsysteem, de hart- en hersenfunctie
 • Ondersteunt de hormonale balans en de spijsvertering
 • Zorgt voor het behoud van sterke botten*
 • Met onder andere kurkuma, monnikspeper en B-vitamines
 • Formule zonder ijzer
 • Holistische ondersteuning op natuurlijke basis
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een betere vertering en absorptie
 • Zacht voor de maag. Kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag
 • Met puur natuurlijke bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Non-GMO, 100% vegetarisch

Het voordeel van fermentatie

Dankzij fermentatie is deze multivitamine voor de 55+ vrouw gemakkelijk te verteren en kan het op elk moment van de dag genomen worden, zelfs op een lege maag. De unieke fermentatiemethode van New Chapter met probiotica en biologische superfoods zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen beter opgenomen worden. En het activeert de vitamines op zo’n manier dat jouw lichaam ze kan opnemen als gewone voeding. Veel andere multivitamines bestaan uit synthetische, geïsoleerde voedingsstoffen die moeilijk op te nemen zijn door het lichaam en daardoor niet ten volle benut worden.

De gefermenteerde multivitamines op natuurlijke basis van New Chapter zorgen ervoor dat je dagelijks maximaal profijt hebt van elk tablet. Speciaal voor de 55+ vrouw zijn toegevoegd: monnikspeper voor hormonale balans*, B-vitamines voor meer energie, vitamine D3 en K2 voor het behoud van sterke botten en astaxanthine en vitamine C voor een betere weerstand.

Met superfoods speciaal voor de vrouw

Multivitamines zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon. Het voedingscentrum adviseert volwassenen om elke dag 250 gram groenten en twee stuks fruit te eten. Niet iedereen eet die hoeveelheid dagelijks en dan is aanvulling met een multivitamine aan te bevelen. Maar er zijn ook veel omstandigheden waarbij je naast dat gezonde voedingspatroon wel wat extra’s kunt gebruiken. Every Woman™’s One Daily 55+ multivitamine van New Chapter is zorgvuldig samengesteld met alle vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt. Dat is aangevuld met speciale superfoods die extra goed zijn voor de vitale 55+ vrouw.

Every Woman™’s One Daily maakt het verschil

New Chapter’s multivitamines maken het verschil omdat ze gefermenteerd zijn met ongeraffineerde, onbewerkte voeding (whole foods) en kruidenmixen met superfoods. Wat betekent dat voor jou? Dankzij de fermentatiemethode van New Chapter kan jouw lichaam alle weldadige nutriënten goed absorberen. En de multivitamines van New Chapter zijn door het fermenteren vriendelijk voor je maag dus je kunt ze op elk moment van de dag nemen, ook op een lege maag. New Chapter biedt ‘next level’ nutriënten en kruiden dankzij haar gepatenteerde fermentatiemethode. Deze methode gebruikt de kracht van probiotica om elke vitamine, elk mineraal en elk kruid extra te activeren. Every Woman™’s One Daily 55+ multivitamine is zo samengesteld dat het jouw gezondheid op een holistische manier ondersteunt met slechts één tablet per dag.

Sterker immuunsysteem met astaxanthine

Elk tablet bevat 2 mg astaxanthine, een carotenoïde die wordt gemaakt door plankton, algen en bepaalde planten, schimmels en bacteriën om zich te beschermen tegen schadelijke effecten van zonlicht en zuurstof. Dieren als flamingo’s en garnalen danken er hun kleur aan. Het is een van de krachtigste en veelzijdigste antioxidanten, die schadelijke vrije radicalen neutraliseren. Astaxanthine wordt ingebouwd in het celmembraan, waar het de cel van binnen en van buiten beschermt tegen oxidatie. Het helpt als antioxidant om vroegtijdige ouderdomsverschijnselen te bestrijden*.

Fyto-oestrogenen

New Chapter heeft aan deze multivitamine voor de vrouw superfoods toegevoegd die zorgen voor meer hormonale balans, zoals Monninkpeper. Monnikspeper behoort tot de fyto-oestrogenen, ook wel isoflavonen genoemd. Het staat bekend als belangrijk vrouwenkruid. De donkere bessen bevatten bioactieve stoffen waaronder iridoïde glycosiden, flavonoïden, diterpenen, lignanen en etherische olie. Monnikspeper helpt bij fysieke ongemakken tijdens de menopauze, het is goed voor het geheugen en de cognitieve functie en beschermt als antioxidant gezonde cellen en weefsels.*

Met kurkuma

Met één tablet Every Woman™’s One Daily 55+ krijg je ook elke dag 42,5 mg organische kurkuma of curcuma binnen. Kurkuma, ook wel geelwortel, turmeric of koenjit genoemd, is de krachtige bondgenoot uit de natuur die talrijke gezondheidsbevorderende eigenschappen heeft. Het is goed voor de leverfunctie en spijsvertering, draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten, ondersteunt de mentale balans en is gunstig voor de werking van het centrale en perifere zenuwstelsel*.

Hoe werkt fermenteren?

Fermenteren is een van de oudste conserveringstechnieken ter wereld. New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een organische gistsoort gemixt met natuurlijke koolhydraten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden organische, non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil. Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert. Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Als laatste worden de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd.

Over New Chapter

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Alle vitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die de darmen levend bereiken.

Met een unieke twee-staps-methode brengt het merk meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bètaglucanen die een gezond cholesterolgehalte ondersteunen.

New Chapter vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

* Deze gezondheidsclaims zijn in afwachting van goedkeuring door de Europeese Commissie.

Meer informatie
Product Naam
Every Woman™'s One Daily 55+
Art.nr.
NC-380-config
Merk
New Chapter
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 tablet of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Kan altijd worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Fermentatiemedia (biologische sojameel, biologische Saccharomyces cerevisiae, biologische sinaasappelschilpoeder, biologische wortelpoeder, biologische luzernepoeder, melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus), papaïne (gedeactiveerd) en bromelaïne (gedeactiveerd)), biologische acacia gom, siliciumdioxide, lakhars en carnaubawas.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Every Woman™'s One Daily 55+
Uw waardering