Holy Basil Force™

 • 100% natuurlijke basilicum
 • Sterk antioxidant
 • Met twee kritieke extracten
 • Geschikt voor vegetariërs, glutenvrij
 • 536 mg basilicum per dag
 • 30 of 120 capsules
Niet op voorraad
SKU
NC-6086-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Holy Basil Force™ van New Chapter

Holy Basil Force™ is speciaal samengesteld voor mensen die behoefte hebben aan een natuurlijke ondersteuning van hun immuunsysteem. Basilicum, ook wel bekend als tulsi, wordt al duizenden jaren gebruikt in verschillende culturen en is een bekend kruid in de ayurvedische leer. New Chapter gebruikt twee verschillende, kritieke extracten van het veelzijdige kruid basilicum voor Holy Basil Force™.

Voordelen

 • 100% natuurlijke basilicum
 • Beschermt als antioxidant tegen schade door oxidatieve stress
 • Ondersteunt het behoud van gezonde cellen en weefsels
 • Met flavonoïden die de werking van vitamine C versterken en goed zijn voor hart en bloedvaten*
 • Met twee kritieke extracten
 • Geproduceerd met whole foods
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Glutenvrij en non-GMO
 • Bevat geen kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Eén gemakkelijk te slikken capsule per dag
 • 536 mg basilicum per capsule

Whole food benadering

New Chapter gebruikt onbewerkte, ongeraffineerde voedingsmiddelen zonder toevoegingen (whole foods). Ook voor Holy Basil Force™ is 100% natuurlijke basilicum gebruikt, zodat jij optimaal gebruik kunt maken van de pure kracht van de natuur.

Met één capsule Holy Basil Force™ per dag (liefst tijdens de maaltijd) ondersteun je jouw immuunsysteem en hersenfuncties. De 100% natuurlijke basilicum capsules werken tevens als een sterk antioxidant en verhelpen schade door oxidatieve stress.

Basilicum verrassend veelzijdig

Het bekende keukenkruid basilicum is verrassend veelzijdig. Het bevat flavonoïden, die de werking van vitamine C versterken en goed zijn voor hart en bloedvaten* en essentiële oliën waaronder eugenol, citronel en linalool. Basilicum neutraliseert als antioxidant ook de schadelijke vrije radicalen – de slopers van onze cellen en weefsels. Daardoor vermindert het de negatieve gevolgen van oxidatieve stress*.

Basilicum als antioxidant

Basilicum bevat flavonoïden, die als antioxidant schadelijke vrije radicalen in ons lichaam neutraliseren.* Deze slopers van onze cellen en weefsels ontstaan bij de verbranding van energie en door onder meer vervuiling en verkeerde voeding. Antioxidanten voorkomen schade door oxidatieve stress, wat veroorzaakt kan worden door vrije radicalen.

Wat is oxidatieve stress?

In onze cellen vindt voortdurend een ademhalingsproces plaats, waarvoor zuurstof wordt verbruikt. Dit gebeurt in de mitochondriën, de energiecentrales van elke cel en dat proces zorgt voor een verandering in de omliggende moleculen. Moleculen die een elektron verliezen, worden instabiel en veranderen in vrije radicalen. Deze vrije radicalen willen weer stabiel worden en stelen een elektron van een naastgelegen molecuul.

Dit proces blijft alsmaar doorgaan. Als jouw lichaam niet in staat is dit te beheersen, ontstaat al snel een kettingreactie, ofwel oxidatieve stress. Daardoor raken gezonde cellen en weefsels beschadigd en kan ziekte ontstaan. Extra inname van antioxidanten neutraliseert de vrije radicalen en doorbreekt de kettingreactie.

Over New Chapter

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. Het Amerikaanse merk wordt geproduceerd door een ‘Certified B Corporation’, wat betekent dat zij people, planet en profit in een perfecte balans houden. De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods).

Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts.

* Deze gezondheidsclaims zijn in afwachting van goedkeuring door de Europeese Commissie.

Meer informatie
Product Naam
Holy Basil Force™
Art.nr.
NC-6086-config
Merk
New Chapter
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule met voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten per dosering

268 mg heilige basilicum (Ocimum sanctum) (blad) hydroethanolisch extract, 268 mg heilige basilicum (Ocimum sanctum) (blad) superkritisch extract.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Biologische olijfolie, extra vergine olijfolie, hypromellose (capsule), biologische gele bijenwas, maltodextrine en candelillawas.

Dieet
Vegetarisch
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Holy Basil Force™
Uw waardering