LifeShield™ Mind Force

 • Het beste van vier paddenstoelen in één capsule
 • Met reishi, lion’s mane, poria en chaga
 • Populair als nootropic
 • 100% vegan, non-GMO
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
NC-241
EUR  47,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

LifeShield™ Mind Force van New Chapter

LifeShield™ Mind Force verenigt het beste van vier krachtige paddenstoelen in één capsule: reishi (gesteelde lakzwam), lion's mane (pruikzwam), poria en chage. Dit zijn tonische paddenstoelen die in de traditionele Chinese kruidenleer al duizenden jaren worden gebruikt.

New Chapter gebruikt voor dit product organische paddenstoelen die in de Verenigde Staten zijn geteeld. In de dagelijkse portie van twee capsules zit 525 mg reishi, 225 mg lion’s mane, 125 mg poria en 125 mg chaga.

Voordelen:

 • De kracht van vier paddenstoelen in één capsule
 • Populair als nootropic
 • Met pruikzwam, reishi, poria en chaga
 • Gebaseerd op de traditionele, Chinese kruidenleer
 • Met authentieke ling zhi
 • Een rijke bron van essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen
 • Effectief adaptogeen, DNA getest
 • Met organische, onbewerkte bestanddelen
 • Non-GMO, bevat geen gluten of kleur- en smaakstoffen
 • 100% vegan

Lion’s mane als nootropic

Lion's mane of pruikzwam is wereldwijd populair als nootropic. Deze ‘koning onder de paddenstoelen’ met de wilde, witte pruik staat bekend onder vele namen zoals hericium erinaceus, leeuwenmanen, bergpriester, yamabu-shitake of hedgehog paddenstoel. New Chapter gebruikt voor LifeShield™ Mind Force het mycelium (de schimmeldraden) en het vruchtvlees. Lion’s mane bevat net als vele andere paddenstoelen bèta glucaan polysachariden.

Legendarische reishi

Reishi (ganoderma lucidum) behoort tot de top 3 van weldadige paddenstoelen en staat hoog in aanzien bij de traditionele Chinese kruidenleer. In het Chinees heet de krachtige paddenstoel ling zhi, paddestoel van de onsterfelijkheid. Reishi of de gesteelde lakzwam wordt al eeuwen gebruikt om zijn positieve effecten. Deze paddenstoel staat de laatste jaren sterk in de belangstelling van de wetenschap. De oranje-bruine lakzwam bevat naast vele vitamines, mineralen en sporenelementen, stoffen die behoren tot de polysacchariden en triterpenen (bioactieve stoffen).

Ling zhi

New Chapter gebruikt van de reishi de schimmeldraden (mycelium) en het vruchtvlees, dus de hoed en de stam. Er zijn veel producten met reishi verkrijgbaar, maar deze zijn niet altijd even effectief. New Chapter test haar producten uitgebreid en verricht zelfs DNA-tests om er zeker van te zijn dat de authentieke, medicinale ling zhi stam in de LifeShield supplementen wordt gebruikt.

Poria en chaga

Elke portie van twee capsules LifeShield™ Mind Force bevat naast pruikzwam en reishi ook 125 mg poria en 125 mg chaga. Poria groeit op de wortels van de pijnboom en wordt traditioneel gebruikt als een Chi (levensenergie) tonic. De voedzame, stevige bruine knol is geliefd bij Taoïstische kluizenaars. Chaga of berkenweerschijnzwam is een zwartbruine knol die op berkenstammen groeit en een groot aantal actieve componenten bevat.

Paddenstoelen als adaptogeen

De reishi en lion’s mane zijn adaptogenen, een bekende term in de holistische voedingsleer. In de Ayurvedische geneeskunde wordt al eeuwen gebruikgemaakt van kruiden en gewassen die als adaptogeen dienen. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan diverse prikkels.

Een Life Shield van paddenstoelen

New Chapter combineert eeuwenoud traditioneel gebruik van de schatten van de natuur met moderne wetenschap. De productenlijn op basis van paddenstoelen heet niet voor niets LifeShield. Deze supplementen bieden namelijk een beschermend schild voor jouw welzijn. De LifeShield producten van New Chapter bieden elk een specifiek voordeel. De paddenstoelen van New Chapter zijn in de Verenigde Staten gekweekt. Ze krijgen de kans om volledig uit te groeien, waarmee hun levenscyclus en de weldadige eigenschappen worden gewaarborgd.

Kwaliteit gewaarborgd

Niet elke paddenstoel biedt dezelfde voordelen – ook al zien ze er identiek uit. New Chapter is er dan ook trots op dat hun paddenstoelen het Identify Assured -keurmerk dragen, wat betekent dat alle gebruikte stammen zorgvuldig gekwalificeerd en bevestigd zijn. New Chapter gebruikt geavanceerde technologie om alle bestanddelen van de paddenstoelen te matchen, controleren en waarborgen. Dit betekent dat zelfs het DNA van de stammen wordt getest om ze te identificeren en vergelijken met de resultaten uit hun uitgebreide database. Vervolgens wordt de chemische vingerafdruk van de paddenstoelen onderzocht. Zo kun jij er zeker van zijn dat de juiste, bijzondere eigenschappen van de paddenstoel in jouw LifeShield supplement aanwezig is.

Over New Chapter

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door experts. Elk afzonderlijk product is mede ontworpen door holistische professionals en elke formule is gestaafd door een team van wetenschappers waaronder klinische medici, toxicologen, kwaliteitsingenieurs en chemici die gespecialiseerd zijn in natuurlijke producten.

New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg. Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

Meer informatie
Product Naam
LifeShield™ Mind Force
Art.nr.
NC-241
Merk
New Chapter
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks twee capsules met voedsel. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten per dosering

525 mg pruikzwam (hericum erinaceus) (mycelium en vruchtlichamen), 225 mg reishi (Ganoderma lucidum, lin zhi) (mycelium en vruchtlichamen), 125 mg poria (Wolfiporia cocos) (mycelium), 125 mg chaga (inonotus obliquus) (mycelium en scletoria).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Capsule (pullulan (Aureobasidium pullulans), carrageen, water en kaliumchloride) en bruine rijst.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LifeShield™ Mind Force
Uw waardering