LifeShield™ Reishi
EUR  41,75

LifeShield™ Reishi

 • Gezond ouder worden en meer vitaliteit
 • Ondersteunt de weerstand en de algehele gezondheid
 • 1000 mg organische reishi (lakzwam)
 • Alleen onbewerkte, natuurlijke voedingsstoffen
 • 100% vegan, whole food, non-GMO
 • Vrij van gluten of kleur- en smaakstoffen
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
NC-235
EUR  41,75
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

LifeShield™ Reishi van New Chapter

De legendarische reishi paddenstoel wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt om gezond ouder te worden met meer vitaliteit en een sterker afweersysteem. Geniet van de voordelen van organische, DNA-geteste reishi paddenstoel met de 100% vegan LifeShield™ Reishi capsules.

Dit LifeShield™ supplement biedt een beschermend schild voor jouw gezondheid met organische reishi dat de kans krijgt om volledig uit te groeien, waarmee de levenscyclus en medicinale, beschermende eigenschappen worden gewaarborgd. Reishi helpt bij het gezond ouder worden, verbetert de weerstand en maakt je beter bestand tegen de negatieve gevolgen van stress. De medicinale kracht van reishi is zowel door traditioneel gebruik als door wetenschappelijk onderzoek bewezen en verbetert de algehele gezondheid en de vitaliteit. In de dagelijkse portie van twee capsules zit 1000 mg organische reishi.

Voordelen:

 • Meer vitaliteit, een betere weerstand en gezond ouder worden
 • Bewezen door traditioneel gebruik en wetenschappelijk onderzoek
 • Met de authentieke, medicinale ling zhi stam
 • Beter bestand tegen ziektes
 • Brengt de microflora van de darmen in balans
 • Vol bioactieve stoffen, bèta glucanen en antioxidanten
 • Rijke bron van essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen
 • Effectief adaptogeen, DNA-getest
 • Met organische, onbewerkte reishi, 100% vegan

Paddenstoel van onsterfelijkheid

Reishi (ganoderma lucidum) behoort tot de top 3 van medicinale paddenstoelen en staat hoog in aanzien bij de traditionele Chinese kruidenleer. De Chinese naam voor de krachtige paddenstoel is ling zhi, paddestoel van onsterfelijkheid. Taoïstische monniken en keizers namen reishi om kalmte en concentratie te bevorderen, beter te kunnen mediteren en gezonder oud te worden. Reishi of de gesteelde lakzwam staat bekend vanwege de gunstige invloed op tal van gezondheidsklachten. De wetenschap is de laatste jaren geïnteresseerd in deze paddenstoel en recent onderzoek bevestigt dat reishi de conditie, vitaliteit en het afweersysteem verhoogt en het immuunsysteem versterkt en in balans brengt. Daardoor ben je, ook als je ouder wordt, minder vatbaar voor ziekte.

LifeShield™ Reishi geeft daarnaast kracht en vitaliteit. De oranje-bruine lakzwam bevat vitamines (C,B,D,E en foliumzuur), mineralen zoals ijzer, magnesium, calcium en zink, sporenelementen zoals mangaan, selenium, chroom en koper en aminozuren. Het meeste voordeel komt van de bioactieve stoffen zoals triterpenen en polysacchariden zoals bèta glucanen (minstens 15%). De fenolen en andere reishi-bestanddelen blijken te beschikken over krachtige antioxidante en chelerende eigenschappen. Dat wil zeggen dat ze vrije radicalen bestrijden die schade in het lichaam aan kunnen brengen en andere schadelijke stoffen zoals metalen kunnen ‘vangen’.

Reishi bezit antivirale en antibacteriële eigenschappen en heeft een ontgiftende werking. Het brengt de darmen in balans - en daar bevindt ons immuunsysteem zich voornamelijk. New Chapter gebruikt van de lakzwam de schimmeldraden (mycelium), de sporen en het vruchtvlees, dus de hoed en de stam. Er zijn veel producten met reishi verkrijgbaar, maar deze zijn niet altijd even effectief. New Chapter test haar producten uitgebreid en verricht zelfs DNA-tests om er zeker van te zijn dat de authentieke, medicinale ling zhi stam in de LifeShield™ supplementen wordt gebruikt.

Traditioneel gebruik en wetenschappelijk onderzoek

Niet alleen de Chinese kruidenleer, ook de oude Grieken en Romeinen maakten gebruik van mycotherapie, het toepassen van medicinale paddenstoelen voor de gezondheid. In de Middeleeuwen waren ook de monniken geïnteresseerd in de heilzame krachten van paddenstoelen. Het traditionele gebruik van paddenstoelen kreeg halverwege vorige eeuw de aandacht van de wetenschap. Mycologen, biologen die onderzoek doen naar paddenstoelen, kregen ook belangstelling voor de medicinale eigenschappen.

Aanvankelijk waren alleen Japanse en Chinese wetenschappers geïnteresseerd, maar zo’n veertig jaar geleden volgde ook het westen. Paddenstoelen zijn evolutionair gezien ouder dan planten, maar we weten er nog niet veel van af. Er zijn inmiddels wel volop onderzoeksresultaten die de medicinale eigenschappen bevestigen van traditionele toppers zoals pruikzwam (lion’s mane), het elfenbankje (coriolus versicolor) shiitake en reishi.

Paddenstoelen als adaptogeen

Veel paddenstoelen zoals de reishi zijn adaptogenen, een bekende term in de holistische voedingsleer. In de Ayurvedische geneeskunde wordt al eeuwen gebruikgemaakt van kruiden en gewassen die als adaptogeen dienen. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan negatieve prikkels van bijvoorbeeld stress. Daardoor ontstaat er meer balans. Het farmacologische concept van adaptogenen gaat ervan uit dat ze fysiologische processen stabiliseren en homeostases bevorderen. Zo stimuleren adaptogenen het lichaam tot een gebalanceerde aanmaak van hormonen. Ze zorgen niet zelf voor de aanmaak van hormonen, maar verhelpen een disbalans.

Wat zijn bèta glucanen?

Glucanen zijn ketens van glucose die voorkomen in de celwanden van planten en behoren tot de koolhydraten. Er zijn verschillende soorten glucanen; bekend zijn bijvoorbeeld zetmeel en cellulose. Glucanen komen voor in gisten en paddenstoelen en in granen, zoals haver. Wetenschappelijk onderzoek heeft bevestigd dat de bèta-glucanen uit haver het cholesterolgehalte verlagen. Er is ook onderzoek gedaan naar het effect van glucanen op het afweersysteem omdat het lichaam sommige bèta-glucanen uit gist en paddenstoelen als ‘lichaamsvreemd’ ziet. Bij lichaamsvreemde stoffen wordt het afweersysteem geactiveerd.

Een Life Shield van paddenstoelen

New Chapter combineert eeuwenoud traditioneel gebruik van de schatten van de natuur met inzichten uit de moderne wetenschap. De productenlijn op basis van paddenstoelen heet niet voor niets LifeShield™. Deze supplementen bieden namelijk een beschermend schild voor jouw welzijn. New Chapter gebruikt het mycelium van de paddenstoelen (de schimmeldraden) en het vruchtvlees dat boven de grond groeit voor producten die daadwerkelijk bijdragen aan jouw gezondheid.

De LifeShield™ producten van New Chapter brengen balans in jouw leven en bieden elk een specifiek gezondheidsvoordeel, van meer mentale helderheid tot ondersteuning van de ademhalingsfuncties. De paddenstoelen van New Chapter zijn in de Verenigde Staten gekweekt. Ze krijgen de kans om volledig uit te groeien, waarmee hun levenscyclus en de medicinale eigenschappen worden gewaarborgd.

Hoe worden de paddenstoelen getest?

Niet elke paddenstoel biedt dezelfde voordelen voor de gezondheid – ook al zien ze er identiek uit. New Chapter is er dan ook trots op dat hun paddenstoelen het Identify Assured keurmerk dragen, wat betekent dat alle gebruikte stammen zorgvuldig gekwalificeerd en bevestigd zijn. New Chapter gebruikt geavanceerde technologie om alle bestanddelen van de paddenstoelen te matchen, controleren en waarborgen. Dit betekent dat zelfs het DNA van de stammen wordt getest om ze te identificeren en te vergelijken met de resultaten uit hun uitgebreide database. Vervolgens wordt de chemische vingerafdruk van de paddenstoelen onderzocht om de werking te verifiëren en bevestigen. Zo kun jij er zeker van zijn dat de juiste heilzame eigenschappen van de paddenstoel in jouw LifeShield™ supplementen aanwezig zijn.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen, New Chapter spant zich volop in om de aarde niet te belasten.

De natuurlijke supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke teams. Elk afzonderlijk product is mede ontworpen door holistische experts en elke formule is gestaafd door een team van wetenschappers waaronder klinische medici, toxicologen, kwaliteitsingenieurs en chemici die gespecialiseerd zijn in natuurlijke producten. Daarnaast bevatten de supplementen geen additieven (geen toegevoegde suikers, synthetische middelen of geur- en smaakstoffen) en worden de grondstoffen en producten strikt gecontroleerd.

Meer informatie
Product Naam
LifeShield™ Reishi
Merk
New Chapter
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks twee capsules met voedsel. Niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten per dosering

1000 mg Reishi (Ganoderma lucidum, Ling zhi) (mycelium en vruchtlichamen).

Overige Ingrediënten

Capsule (pullulan (Aureobasidium pullulans), carrageen, water en kaliumchloride) en bruine rijst.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LifeShield™ Reishi
Uw waardering