LifeShield™ Reishi

 • 1000 mg organische reishi (lakzwam)
 • Alleen onbewerkte, natuurlijke voedingsstoffen
 • Met authentieke ling zhi stam
 • 100% vegan
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
NC-235
EUR  47,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

LifeShield™ Reishi van New Chapter

De legendarische reishi paddenstoel wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt vanwege de heilzame eigenschappen. Geniet van de voordelen van organische, DNA-geteste reishi paddenstoel met de 100% vegan LifeShield™ Reishi capsules. Dit LifeShield™ supplement biedt jou een beschermend schild met organische reishi dat de kans krijgt om volledig uit te groeien, waarmee de levenscyclus en bijzondere eigenschappen worden gewaarborgd. In de dagelijkse portie van twee capsules zit 1000 mg organische reishi.

Voordelen:

 • Met organische, onbewerkte reishi
 • Gebaseerd op Chinese kruidenleer
 • Met authentieke ling zhi
 • Boordevol bioactieve stoffen, bèta glucanen en antioxidanten
 • Rijke bron van essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen
 • Effectief adaptogeen, DNA getest
 • Met organische, onbewerkte bestanddelen
 • Whole food, non-GMO, bevat geen kleur- en smaakstoffen
 • 100% vegan

Reishi: "paddenstoel van onsterfelijkheid"

Een dagelijkse portie LifeShield™ Reishi bevat 1000 mg reishi. shiitake. Reishi (ganoderma lucidum) behoort tot de top 3 van weldadige paddenstoelen en staat hoog in aanzien bij de traditionele Chinese kruidenleer. Het wordt bijvoorbeeld door Taoïstische monniken gebruikt om beter te kunnen mediteren. De krachtige paddenstoel heet in het Chinees ling zi; paddenstoel van onsterfelijkheid. Reishi of de gesteelde lakzwam groeit op boomstammen en staat de laatste jaren sterk in de belangstelling van de wetenschap. De oranje-bruine lakzwam bevat vitamines (C,B,D,E en foliumzuur), mineralen zoals ijzer, magnesium, calcium en zink, de sporenelementen mangaan, selenium, chroom, koper, molybdeen en borium en organisch germanium. Het meeste voordeel komt van de stoffen die behoren tot de polysacchariden en triterpenen (bioactieve stoffen).

Ling zhi

New Chapter gebruikt van de lakzwam de schimmeldraden (mycelium) en het vruchtvlees, dus de hoed en de stam. Er zijn veel producten met reishi verkrijgbaar, maar deze zijn niet altijd even effectief. New Chapter test haar producten uitgebreid en verricht zelfs DNA-tests om er zeker van te zijn dat de authentieke ling zhi stam in de LifeShield™ supplementen wordt gebruikt.

Mycotherapie

Paddenstoelen zijn evolutionair gezien ouder dan planten, maar we weten er nog niet veel van af. Niet alleen de Chinese kruidenleer, ook de oude Grieken en Romeinen maakten gebruik van mycotherapie, het toepassen van heilzame paddenstoelen voor de gezondheid. In de Middeleeuwen waren ook de monniken geïnteresseerd in de heilzame krachten van paddenstoelen. Het traditionele gebruik van paddenstoelen kreeg halverwege vorige eeuw de aandacht van de wetenschap. Mycologen, biologen die onderzoek doen naar paddenstoelen, kregen ook belangstelling voor de bijzondere eigenschappen. Aanvankelijk waren alleen Japanse en Chinese wetenschappers geïnteresseerd, maar zo’n veertig jaar geleden volgde ook het westen.

Paddenstoelen als adaptogeen

Veel paddenstoelen zoals de reishi zijn adaptogenen, een bekende term in de holistische voedingsleer. In de Ayurvedische geneeskunde wordt al eeuwen gebruikgemaakt van kruiden en gewassen die als adaptogeen dienen. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan diverse prikkels.

Wat zijn bèta glucanen?

Glucanen zijn ketens van glucose die voorkomen in de celwanden van planten en behoren tot de koolhydraten. Er zijn verschillende soorten glucanen; bekend zijn bijvoorbeeld zetmeel en cellulose. Glucanen komen voor in gisten en paddenstoelen en in granen, zoals haver. Wetenschappelijk onderzoek heeft bevestigd dat bijvoorbeeld de bètaglucanen uit haver het een gezond cholesterolgehalte ondersteunen.

Een Life Shield van paddenstoelen

New Chapter combineert eeuwenoud traditioneel gebruik van de schatten van de natuur met inzichten uit de moderne wetenschap. De productenlijn op basis van paddenstoelen heet niet voor niets LifeShield™. Deze supplementen bieden namelijk een beschermend schild voor jouw welzijn. New Chapter gebruikt het mycelium van de paddenstoelen (de schimmeldraden) en het vruchtvlees dat boven de grond groeit voor producten die daadwerkelijk het verschil maken. De LifeShield™ producten van New Chapter bieden elk een specifiek voordeel. De paddenstoelen van New Chapter zijn in de Verenigde Staten gekweekt. Ze krijgen de kans om volledig uit te groeien, waarmee hun levenscyclus en de bijzondere eigenschappen worden gewaarborgd.

Kwaliteit gewaarborgd

Niet elke paddenstoel biedt dezelfde voordelen– ook al zien ze er identiek uit. New Chapter is er dan ook trots op dat hun paddenstoelen het Identify Assured keurmerk dragen, wat betekent dat alle gebruikte stammen zorgvuldig gekwalificeerd en bevestigd zijn. New Chapter gebruikt geavanceerde technologie om alle bestanddelen van de paddenstoelen te matchen, controleren en waarborgen. Dit betekent dat zelfs het DNA van de stammen wordt getest om ze te identificeren en te vergelijken met de resultaten uit hun uitgebreide database. Vervolgens wordt de chemische vingerafdruk van de paddenstoelen onderzocht om de werking te verifiëren en bevestigen. Zo kun jij er zeker van zijn dat de juiste heilzame eigenschappen van de paddenstoel in jouw LifeShield™ supplementen aanwezig zijn.

Over New Chapter

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg. De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Ze voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

Meer informatie
Product Naam
LifeShield™ Reishi
Art.nr.
NC-235
Merk
New Chapter
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks twee capsules met voedsel. Niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten per dosering

1000 mg Reishi (Ganoderma lucidum, Ling zhi) (mycelium en vruchtlichamen).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Capsule (pullulan (Aureobasidium pullulans), carrageen, water en kaliumchloride) en bruine rijst.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LifeShield™ Reishi
Uw waardering