One Daily Multivitamine

 • Complete multivitamine voor man en vrouw
 • Voor meer energie en een sterker immuunsysteem
 • Zonder kruiden of specerijen
 • Gefermenteerd met probiotica en whole foods
 • 100% vegetarisch, non-GMO
 • 72 vegetarische tabletten
Niet op voorraad
SKU
NC-360
EUR  85,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

One Daily Multivitamine van New Chapter

Ben je op zoek naar een complete multivitamine op natuurlijke basis die goed opgenomen kan worden door jouw lichaam? Kies dan voor One Daily Multivitamine van New Chapter. Eén gemakkelijk te slikken tablet per dag stimuleert jouw vitaliteit, versterkt je immuunsysteem en maakt je minder gevoelig voor de schadelijke gevolgen van stress.

Voordelen:

 • Gemakkelijk te slikken multivitamine
 • 22 vitamines en mineralen
 • Zonder kruiden of specerijen
 • Meer energie, minder gevoelig voor stress
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Brede ondersteuning in voedingsstoffen, inclusief vitamine A, B12 en B6
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een betere vertering en absorptie
 • Zacht voor de maag
 • Kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag
 • Gefermenteerd met probiotica
 • Met rode alg vol calcium voor het behoud van sterke botten
 • Met puur natuurlijke bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Bevat geen suiker en gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Geschikt voor vegetariërs
 • 72 tabletten

Brede ondersteuning van jouw gezondheid

Deze multivitamine is 100% vegetarisch en vrij van kruiden en specerijen. Het is zo samengesteld dat het de algehele gezondheid op een brede manier ondersteunt met systeemspecifieke voordelen. Dit wordt bereikt door 22 gefermenteerde vitamines en mineralen te verwerken in één gemakkelijk te slikken tablet. De vitamines en mineralen zijn gefermenteerd met probiotica en onbewerkte, ongeraffineerde voeding (whole foods). Dankzij de unieke fermentatie methode van New Chapter kan jouw lichaam alle voedingsstoffen van deze multi beter verteren en absorberen.

Waarom extra multivitamines?

Multivitamines zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon. Het voedingscentrum adviseert volwassenen om elke dag 250 gram groenten en twee stuks fruit te eten. Niet iedereen eet die hoeveelheid dagelijks en dan is aanvulling met een multivitamine aan te bevelen. Maar er zijn ook veel omstandigheden waarbij je naast dat gezonde voedingspatroon wel wat extra’s kunt gebruiken.

De multivitamines van New Chapter doen meer dan alleen een tekort aan nutriënten aanvullen om jouw gezondheid te ondersteunen. One Daily van New Chapter is zorgvuldig samengesteld met alle vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt. Bijvoorbeeld vitamine D3 voor de spieren, sterke tanden en botten, B-vitamines die zorgen voor meer energie en vitamine C, vitamine A en zink die je immuunsysteem ondersteunen.

Ontdek het voordeel van fermentatie

Versterk je immuunsysteem, je algehele gezondheid en krijg meer energie met een tablet dagelijks vol gefermenteerde nutriënten. Dankzij de fermentatie is deze multivitamine gemakkelijk te verteren en kan het op elk moment van de dag genomen worden, zelfs op een lege maag. De unieke fermentatie methode van New Chapter zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen beter opgenomen worden. En het activeert de multivitamine op zo’n manier dat jouw lichaam ze kan herkennen en opnemen als gewone voeding.

Maximaal profijt

Veel andere multivitamines bestaan uit synthetische, geïsoleerde voedingsstoffen die moeilijk op te nemen zijn door het lichaam en daardoor niet ten volle benut worden. De gefermenteerde multivitamines op natuurlijke basis van New Chapter zorgen ervoor dat je dagelijks maximaal profijt hebt van elk tablet. Zo vul je op een vertrouwde manier het tekort aan voedingsstoffen in jouw lichaam aan en werk je aan je algehele gezondheid.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil. Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert. Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd.

Het voordeel van fermentatie

Met een unieke twee-staps-methode brengt New Chapter meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn en geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die helpen om een gezond cholesterolgehalte in stand te houden en probiotica die de darmen levend bereiken.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg. Ze kiezen daarbij voor natuurlijke bestanddelen die jij kunt vertrouwen.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Veel supplementen van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica. De gefermenteerde multivitamines van New Chapter zijn geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, ook zonder maaltijd. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen.

Meer informatie
Product Naam
One Daily Multivitamine
Art.nr.
NC-360
Merk
New Chapter
Inhoud
72 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 tablet of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Kan altijd worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Fermentiemedia (biologisch sojameel, biologische Saccharomyces cerevisiae, biologische sinaasappelschilpoeder, biologische wortelpoeder, biologische luzernepoeder, melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus), papaïne (gedeactiveerd) en bromelaïne (gedeactiveerd)), Lithothamnion calcareum en Lithothamnion corallioides, organische acacia gom, silica, magnesiumoxide, lakhars en carnaubawas.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:One Daily Multivitamine
Uw waardering