Perfect Energy™ - Multivitamin

 • Multivitamine op natuurlijke basis voor meer energie
 • 22 vitamines en mineralen
 • Gefermenteerd met probiotica en whole foods
 • Ondersteunt de mitochondriën
 • Met maca, groene thee en schisandra
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 36 of 72 tabletten
Niet op voorraad
SKU
NC-340-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Perfect Energy Multivitamine van New Chapter

Activeer je natuurlijke energie met Perfect Energy™ multivitamine van New Chapter. Deze multivitamine op natuurlijke basis biedt het volledige spectrum aan nutriënten; van vitamine A tot zink. New Chapter combineert eeuwenlang traditioneel gebruik met moderne wetenschap en heeft aan dit supplement een uitgekiende kruidenmix toegevoegd met onder andere groene thee, maca en schisandra.

De multivitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met ongeraffineerde, onbewerkte voeding (whole foods) en probiotica. Dat zorgt ervoor dat jouw lichaam de vitamines beter kan verteren en absorberen. Perfect Energy™ Multivitamine kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag.

Perfect Energy™ Multivitamine zet proteïnen, vet en koolhydraten om in energie dankzij acht gefermenteerde B-vitamines. Daarnaast ondersteunt het de mitochondriën, de ‘krachtcentrales’ in onze cellen, waardoor je meer energie hebt voor je dagelijkse bezigheden of workouts.

Voordelen:

 • Dagelijkse multivitamine voor meer energie en uithoudingsvermogen
 • Vol adaptogenen voor gebalanceerde aanmaak van energie
 • 22 vitamines en mineralen, gefermenteerd met probiotica en whole foods
 • Bevat acht gefermenteerde B-vitamines
 • Aangevuld met kruiden en gefermenteerde groenten
 • Met energierijke kruiden zoals maca, schisandra en groene thee
 • Geschikt bij drukke werkzaamheden, sportprestaties en de behoefte aan meer energie
 • Ondersteunt het immuunsysteem en de algehele gezondheid
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een betere vertering en absorptie
 • Kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag
 • Zacht voor de maag
 • Met puur natuurlijke bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Bevat geen suiker, zuivel en gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non- GMO, 100% vegetarisch

Het belang van B-vitamines

B-vitamines spelen een belangrijke rol in de stofwisseling omdat ze de natuurlijke energie in je lichaam activeren. Ze dragen bij aan de verbranding van koolhydraten, vetten en eiwitten en maken energie vrij uit jouw voeding. B-vitamines ondersteunen de aanmaak van adenosinetrifosfaat (ATP) dat een sleutelrol speelt als drager van energie. Deze energieproductie vindt plaats in de mitochondriën, de krachtpatsers of energiecentrales in elke menselijke cel. B-vitamines fungeren tijdens dit proces als helper of co-enzym. Perfect Energy™ bevat acht gefermenteerde B-vitamines, die ervoor zorgen dat je meer energie uit je voeding kan halen. B-vitamines helpen samen met mitochondriën, de kleine energiecentrales in onze cellen, om energie te leveren voor jouw dagelijkse drukke werkzaamheden of sporttrainingen.

Perfect Energy™ met energierijke kruiden

New Chapter heeft aan Perfect Energy™ een speciaal geselecteerde kruidenmix toegevoegd die jouw natuurlijke energie activeren. Elk dagelijks tablet bevat 221,6 mg van deze energierijke kruidenmix. Het bevat onder andere maca, schisandra en groene thee.

Maca oftewel Peruaanse ginseng is een knolgewas uit Peru, rijk aan mineralen, spoorelementen, aminozuren en voedingsvezels. Maca bevat veel micronutriënten uit de voedzame berggrond zoals magnesium, calcium, kalium, selenium, jodium, mangaan, ijzer en koper. Maca ondersteunt de geestelijke en fysieke gezondheid en de hormonale balans bij vrouwen*.

De bessen van de schisandra bevatten het versterkende schisandrine, vitamine E en de nodige mineralen. Groene thee helpt bij het versnellen van de stofwisseling. Een stofje in groene thee (ECGC) oxideert vet, zodat het lichaam vet makkelijker kan gebruiken als energiebron. Bovendien beschermt het als antioxidant de gezonde cellen en weefsels en is het goed voor het behoud van een normale bloedsuikerspiegel*.

Vol adaptogenen

De kruidenmix van Perfect Energy™ Multivitamine zit vol met adaptogenen zoals maca en schisandra. Adaptogeen is een bekende term in de holistische voedingsleer. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan diverse prikkels.

Met OPC uit druivenpit extract

Elk tablet Perfect Energy™ Multivitamine bevat 300 mg druivenpit extract. De OPC’s (oligomere proanthocyanidinen) van druivenpit bevorderen de doorbloeding, zijn goed voor het hart, de bloedsomloop en het immuunsysteem.* Ook beschermen OPC’s als krachtig antioxidant het behoud van gezonde cellen en weefsels.*

Het voordeel van fermenteren

Waarom zou je kiezen voor de gefermenteerde vitamines van New Chapter? Dankzij fermentatie is de multivitamine gemakkelijk te verteren en vriendelijk voor de maag. Het kan het op elk moment van de dag genomen worden, zelfs op een lege maag. De unieke fermentatie methode van New Chapter activeert de vitamines en zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen beter opgenomen worden.

Veel andere multivitamines bestaan uit synthetische, geïsoleerde voedingsstoffen die moeilijk op te nemen zijn door het lichaam en daardoor niet ten volle benut worden. De gefermenteerde multivitamines op natuurlijke basis van New Chapter zorgen ervoor dat je dagelijks maximaal profijt hebt van elk tablet. New Chapter biedt ‘next level’ nutriënten en kruiden dankzij haar gepatenteerde fermentatie methode. Deze methode gebruikt de kracht van heilzame probiotica om elke vitamine, elk mineraal en elk kruid extra te activeren.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil.

Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert. Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd.

Over New Chapter

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. Dit Amerikaanse merk kiest voor veilige producten, die met een gerust hart gebruikt kunnen worden en bijdragen aan de gezondheid, maatschappij en de aarde. New Chapter wordt niet voor niets geproduceerd door een Certified B Corporation, wat betekent dat zij people, planet en profit in een perfecte balans houden.

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen.

* Deze gezondheidsclaims zijn in afwachting van goedkeuring door de Europeese Commissie.

Meer informatie
Product Naam
Perfect Energy™ - Multivitamin
Art.nr.
NC-340-config
Merk
New Chapter
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 3 tabletten of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Kan altijd worden ingenomen, zelfs op een lege maag. Niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Fermentmedia (sojameel, Saccharomyces cerevisiae, sinaasappelschilpoeder, wortelpoeder, alfalfapoeder, papaïne (gedeactiveerd) en bromelaïne (gedeactiveerd), melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus)), acaciagom, Lithothamnion calcareum and Lithothamnion corallioides, kiezelzuur, hars, carnaubawas en magnesium oxide.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Perfect Energy™ - Multivitamin
Uw waardering