Wholemega™ for Moms
EUR  40,50

Wholemega™ for Moms

 • 100% wilde zalmolie uit Alaska
 • Voor een gezonde ontwikkeling van de baby
 • Bij zwangerschap en borstvoeding
 • Met omega 3, 5, 6, 7 & 9 en vitamine D3
 • Van duurzame visserij
 • 2000 mg visolie per dag
 • 90 softgels
Op voorraad
SKU
NC-5016
EUR  40,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Wholemega™ for Moms van New Chapter

De 100% wilde zalmolie uit Alaska van New Chapter bevat pure omega vetzuren die een gezonde ontwikkeling van jouw baby ondersteunen tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. De gemakkelijk te slikken softgels zijn speciaal samengesteld voor de prenatale en postnatale gezondheid van moeder en baby.

Voordelen:

 • 100% zuivere, niet-gedistilleerde zalmolie
 • Voor een gezonde ontwikkeling van hersenen en ogen van de baby
 • Aanbevolen bij zwangerschap en borstvoeding
 • All-in one omega 3, 5, 6, 7 & 9 en vitamine D3 uit zalmolie
 • 220 mg DHA en 180 mg EPA per dag
 • Goed voor moeder en (ongeboren) kind
 • Ondersteunt het behoud van een gezond cholesterolgehalte
 • DHA is goed voor het gezichtsvermogen en een belangrijke bouwsteen voor de hersenen
 • Gunstig voor hart en bloeddruk
 • Met gepatenteerde BASS-kruidenmix van rozemarijn en oregano
 • Sterk antioxidant, beschermt gezonde cellen en weefsels
 • Versgeperste en extra vierge zalmolie voor optimale opname
 • Gemaakt met zalmolie van duurzame visserijen
 • Bevat geen krillolie, levertraan of ansjovis
 • Bevat geen kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Vrij van gluten en BSE, Non-GMO
 • Dagelijks 2000 mg zalmolie met 4 gemakkelijk te slikken softgels per dag

Zuivere zalmolie voor betere opname

De wilde zalmolie van New Chapter bevat 17 whole food omega vetzuren zoals omega 3, 6 en 9, en natuurlijke vitamine D3. Dit is aangevuld met een kruidenextract van oregano en rozemarijn. De zalmolie van Wholemega™ komt uit duurzame visserij. De visolie is versgeperst en extra vierge, zoals een zuivere olijfolie. Daardoor wordt het beter door het lichaam opgenomen en benut.

Natuurlijk alternatief

Er zijn veel verschillende supplementen met visolie verkrijgbaar; vaak bevatten deze gedistilleerde olie. Het destilleren kan er echter voor zorgen dat belangrijke, gezondheidsbevorderende bestanddelen uit de olie verloren gaan of geïsoleerd raken. New Chapter biedt met Wholemega™ for Moms een whole food, natuurlijk alternatief met 100% pure, niet-gedistilleerde zalmolie.

Aanbevolen bij zwangerschap en borstvoeding

Wetenschappelijk onderzoek heeft bevestigd dat omega vetzuren belangrijk zijn voor een gezonde ontwikkeling van de (ongeboren) baby. Het omega-3 visvetzuur DHA is namelijk belangrijk voor de normale groei en ontwikkeling van de hersenen en ogen van jouw kindje. Bovendien ondersteunen omega vetzuren onder andere de gezondheid van jouw hart en bloedvaten.

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid visvetzuren is 250 mg. Officiële Europese richtlijnen adviseren om dit bij zwangerschap en borstvoeding aan te vullen met ten minste 200 mg DHA. Wholemega™ for Moms zorgt ervoor dat jij dagelijks 220 mg DHA binnen krijgt, wat gunstig is voor jou en je baby.

Goed voor moeder en kind

De hersenen en ogen van jouw ongeboren kindje ontwikkelen zich met omega vetzuren (omega 3 DHA) uit jouw lichaam. Een groot deel van de hersenen bestaat bijvoorbeeld uit vet, en dit zijn deels omega vetzuren. Als je baby eenmaal is geboren, heeft hij de vetzuren ook nodig voor zijn verdere groei en ontwikkeling. Deze krijgt hij via de moedermelk binnen. Daarom kan jouw lichaam bij zwangerschap en borstvoeding wel wat extra omega vetzuren gebruiken. De visvetzuren van Wholemega ondersteunen bovendien ‘mom’s’ positieve humeur en hart en bloedvaten.

Essentiële vetzuren

Er wordt al jaren wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de voordelen van omega vetzuren. Wholemega™ for Moms bevat 17 whole food omega vetzuren (3, 5, 6, 7 & 9). Linolzuur (omega 3) en alfa-linoleenzuur (omega 6) bevatten essentiële vetzuren: je lichaam maakt ze niet zelf aan maar ze zijn onmisbaar voor een normale groei en ontwikkeling – ook voor de ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel van jouw ongeboren kindje.

Omega-3 vetzuren

Omega 3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. De bekendste zijn het essentiële alfa-linoleenzuur (ALA), dat we vooral uit (lijnzaad)olie, margarine en vlees halen en de vis vetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Vette vis zoals zalm is de belangrijkste bron van visvetzuren, deze vissen halen de EPA en DHA uit algen.

Visvetzuren DHA en EPA

Met Wholemega™ zorg je ervoor dat je dagelijks 220 mg DHA en 180 mg EPA binnen krijgt. Naast de bewezen voordelen van DHA voor de gezonde ontwikkeling van jouw kindje, wijst onderzoek uit dat beide visvetzuren bijdragen aan een normaal cholesterolgehalte in het bloed wat gunstig is voor hart en bloedvaten. Ook helpen ze om een normaal gezichtsvermogen en een gezonde hersenfunctie in stand te houden.

Omega-6 vetzuren en cholesterol

Omega 6 of linolzuur is een essentieel vetzuur. Het is goed voor een gezonde huid en als meervoudig onverzadigd vetzuur kan het helpen om een normaal cholesterolgehalte te behouden. Onverzadigd vet verlaagt namelijk het LDL-cholesterolgehalte in het bloed.

Omega 5, 7 en 9

Omega 5, 7 en 9 zijn minder bekend maar bieden ook de nodige gezondheidsvoordelen. Omega 5 en omega 9 zijn meervoudig onverzadigd vetzuren en kunnen het behoud van een gezond cholesterolgehalte ondersteunen. Omega 7 is een enkelvoudig onverzadigd vetzuur dat ook in dierlijke vetten voorkomt.

Duurzame visserij

Overbevissing is wereldwijd een van de grootste milieuproblemen. Jij kunt erop vertrouwen dat New Chapter uitsluitend wilde zalmolie gebruikt uit duurzame visserij. Het merk kiest voor natuurlijke, wilde zalm van gecertificeerde visserijen uit Alaska die goed zijn voor mens en milieu: zonder overbevissing, bodemsleepnetten, verspilde bijvangst of industriële visteelt.

Sterk antioxidant

Wholemega™ for Moms is verrijkt met het Botanical Antioxidant Stability System (B.A.S.S.), een gepatenteerde kruidenmix van New Chapter. Dankzij superkritische vloeistof extractie (SFE) van oregano en rozemarijn kun je gebruik maken van hun volle kracht. De werking van deze kruiden wordt versterkt door de aanwezigheid van astaxanthine, een krachtig antioxidant* uit de zalmolie. Antioxidanten bestrijden schadelijke vrije radicalen in ons lichaam, de slopers van onze cellen en weefsels.

Over New Chapter

New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg. Het Amerikaanse merk zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Ze voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

* Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Meer informatie
Product Naam
Wholemega™ for Moms
Art.nr.
NC-5016
Merk
New Chapter
Inhoud
90 softgels
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 4 gemakkelijk te slikken softgels met voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Capsule (gelatine (halal), glycerine en water), biologische zonnebloemolie en tocoferolen om de versheid te behouden.

Allergenen
Vis
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wholemega™ for Moms
Uw waardering