One Daily - Multivitaminen voor Mannen 55+

 • Categorie: Immuunsysteem
 • Voor mannen vanaf 55 jaar
 • MegaFood’s bestseller
 • Foodstate® Vitamine C, E en D
 • Ondersteunt de afweer*
 • Zonder ijzer
 • 60 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-55
EUR  40,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

One Daily - Multivitaminen voor Mannen 55+ van MegaFood

MegaFood’s One Daily - Multivitaminnen voor Mannen 55+ is speciaal samengesteld voor mannen vanaf 55 jaar en bevat dan ook geen ijzer, omdat dit niet wordt aanbevolen voor deze doelgroep (tenzij een arts anders adviseert). De multivitaminetabletten bevatten een rijkdom aan Foodstate Nutrients™, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C, D en E ter ondersteuning van het immuunsysteem, Foodstate® Zink dat goed is voor het geheugen en 1600 IE (40 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. Bovendien bevat de mix folaat en de gemethyleerde vorm van vitamine B12, die bijdragen aan fitheid en aan een heldere geest. De tabletten kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen.

Dagelijkse vitaminen voor mannen

Deze multivitamine van MegaFood bevat een breed spectrum aan essentiële vitaminen en mineralen die speciaal zijn geselecteerd op basis van de unieke behoefte van het mannelijk lichaam. Zo bevat het supplement belangrijke Foodstate® B-vitaminen, die onder meer het immuunsysteem, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling ondersteunen, maar ook 1600 IE (40 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. Verder is Foodstate® Zink toegevoegd, dat goed is voor het geheugen en zijn diverse vitaminen en mineralen toegevoegd die het immuunsysteem ondersteunen, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C, D en E. Omdat het niet wordt aanbevolen voor mannen in deze leeftijdscategorie, bevat het supplement geen ijzer. Het supplement bevat ook folaat (L-5-MTHF) en de gemethyleerde vorm van vitamine B12, die beiden bijdragen aan fitheid en aan een heldere geest. Voor een rijkdom aan fytonutriënten, is de Fruit Phenolic Blend toegevoegd, bestaande uit sinaasappel, cranberry en bosbes.  

Wat zijn Foodstate Nutrients™?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate Nutrients™ worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients™ niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen

 • De vitaminetabletten zijn geoptimaliseerd voor het mannelijk lichaam
 • De tabletten bevatten geen ijzer, omdat dit niet wordt aanbevolen voor mannen in deze leeftijdscategorie
 • B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling, het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Vitamine D draagt bij aan het behoud van sterke botten
 • Vitamine B6, B12, C, D en E ondersteunen het immuunsysteem
 • Folaat en vitamine B12 dragen bij aan fitheid en aan een heldere geest
 • De One Daily voedingssupplementen van MegaFood zijn vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmatige toevoegingen en zijn geschikt voor vegetariërs

Ingrediënten vers van de boer

MegaFood werkt alleen maar met zuivere ingrediënten die rechtstreeks worden ingekocht bij lokale partijen. Deze Men Over 55 - One Daily zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en bevatten een rijk spectrum aan essentiële voedingsstoffen. De voedselbronnen worden met zorg geoogst en op lage temperatuur verwerkt, zodat voedingsstoffen optimaal behouden blijven en goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

* Vitamine B6, B12, C, D en E ondersteunen de afweer van het lichaam

Meer informatie
Product Naam
One Daily - Multivitaminen voor Mannen 55+
Art.nr.
MF-55
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag, met of zonder maaltijd.

Ingrediënten per dosering

450 mcg RAE Vitamine A (bèta-caroteen in wortel) 50%, 90 mg Vitamine C (ascorbinezuur in biologische sinaasappel) 100%, 40 mcg Vitamine D3 (cholecalciferol in S. cerevisiae) 200%, 8 mg Vitamine E (d-alfa tocoferol [zonnebloem] met biologische bruine rijst) 53%, 80 mcg Vitamine K (K1) (phytonadione met kool) 67%, 1,2 mg Thiamine (B1) (thiamine HCl in S. cerevisiae) 100%, 1,4 mg riboflavine (B2) (met biologische bruine rijst) 108%, 20 mg NE Niacine (niacinamide in S. cerevisiae) 125%, 3,8 mg vitamine B6 (pyridoxine HCl met S. cerevisiae) 226%, 200 mcg DFE foliumzuur (L-5-MTHF met broccoli ) (120 mcg L-5-MTHF) 50%, 5 mcg Vitamine B12 (methylcobalamine met S. cerevisiae) 208%, 50 mcg Biotine (met biologische bruine rijst) 167%, 5,5 mg pantotheenzuur (d-calcium pantothenaat met biologische bruine rijst) 110%, 80 mcg Jodium (mineraal gebonden S. cerevisiae) 53%, 12 mg Zink (rijstaminozuurchelaat) 109%, 40 mcg Selenium (mineraal gebonden S. cerevisiae) 73%, 2 mg Mangaan (mineraal gebonden S. cerevisiae) 87%, 45 mcg Chroom (GTF) (mineraal gebonden S. cerevisiae) 129%, 45 mcg Molybdeen (mineraal gebonden S. cerevisiae) 100%, 100 mg Fruit Phenolic mix (biologische sinaasappel, biologische Cranberry, biologische Blueberry) **. % Referentie-inname (RI), ** RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, Silica, Stearinezuur.

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:One Daily - Multivitaminen voor Mannen 55+
Uw waardering