One Daily - Multivitaminen voor Vrouwen 55+
EUR  40,25

One Daily - Multivitaminen voor Vrouwen 55+

 • Categorie: Immuunsysteem
 • Voor vrouwen vanaf 55 jaar
 • MegaFood’s bestseller
 • Foodstate® B-Vitaminen en Zink  
 • Bevat 1600 IE (40 mcg) vitamine D
 • Ondersteunt de afweer*
 • Zonder ijzer
 • 60 tabletten 
Op voorraad
SKU
MF-56
EUR  40,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

One Daily - Multivitaminen voor Vrouwen 55+ van MegaFood

MegaFood’s One Daily - Multivitaminen voor Vrouwen 55+ is speciaal samengesteld voor vrouwen vanaf 55 jaar. De multivitaminetabletten bevatten een rijkdom aan Foodstate Nutrients™, waaronder 1600 IE (40 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. De formule bestaat verder uit Foodstate® B-Vitaminen en Zink, die beiden goed zijn voor de concentratie. B-Vitaminen ondersteunen bovendien de energiestofwisseling en het zenuwstelsel, terwijl Foodstate® Vitamine B6, B12, C en E het immuunsysteem ondersteunen. De tabletten zijn samengesteld ijzer (dit wordt niet aanbevolen voor deze leeftijdsgroep) en kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen.

Dagelijkse vitaminen voor vrouwen

Deze multivitamine van MegaFood bevat een breed spectrum aan essentiële vitaminen en mineralen die speciaal zijn geselecteerd op basis van de unieke behoefte van het vrouwelijk lichaam. Zo bevat het supplement belangrijke Foodstate® B-vitaminen, die onder meer het immuunsysteem, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling ondersteunen, maar ook 1600 IE (40 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. Verder is Foodstate® Zink toegevoegd, dat goed is voor het geheugen en zijn diverse vitaminen en mineralen toegevoegd die het immuunsysteem ondersteunen, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C, D en E. Omdat het niet wordt aanbevolen voor vrouwen in deze leeftijdscategorie, bevat het supplement geen ijzer. Het supplement bevat ook folaat (L-5-MTHF) en de gemethyleerde vorm van vitamine B12, die beiden bijdragen aan fitheid en aan een heldere geest. Voor een rijkdom aan fytonutriënten, is de Fruit Phenolic Blend toegevoegd, bestaande uit sinaasappel, cranberry en bosbes.  

Wat zijn Foodstate Nutrients™?

MegaFood maakt bij het vervaardigen van haar producten gebruik van een uniek en gepatenteerd proces dat leidt tot gerenatureerde vitaminen en mineralen: Foodstate Nutrients™. In tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze techniek ervoor dat vitaminen en mineralen via een natuurlijk proces met planten of biergist  worden verbonden en een biotransformatie ondergaan. Je zou het kunnen zien als ‘renatureren’, ofwel het natuurlijke proces nabootsen waarbij organismen vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verenigen en vasthouden in hun structuur. Zoals de wijze waarop een spinazieplant inorganische magnesium uit de bodem opneemt en deze in haar blad tot organische magnesium verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de Foodstate Nutrients™ goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm worden aangeboden als echt voedsel. Je kunt hierbij denken aan uiteenlopende cofactoren zoals sporenelementen, andere voedingsstoffen en natuurlijke pigmenten.

Voordelen

 • De vitaminetabletten zijn geoptimaliseerd voor het vrouwelijk lichaam
 • De tabletten bevatten geen ijzer, omdat dit niet wordt aanbevolen voor vrouwen in deze leeftijdscategorie
 • B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling, het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Vitamine D draagt bij aan het behoud van sterke botten
 • Vitamine B6, B12, C, D en E ondersteunen het immuunsysteem
 • Folaat en vitamine B12 dragen bij aan fitheid en aan een heldere geest
 • De One Daily voedingssupplementen van MegaFood zijn vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmatige toevoegingen en zijn geschikt voor vegetariërs

Ingrediënten vers van de boer

MegaFood werkt alleen maar met zuivere ingrediënten die rechtstreeks worden ingekocht bij lokale partijen. Deze Women Over 55 - One Daily zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en bevatten een rijk spectrum aan essentiële voedingsstoffen. De voedselbronnen worden met zorg geoogst en op lage temperatuur verwerkt, zodat voedingsstoffen optimaal behouden blijven en goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

* Vitamine B6, B12, C, D en E ondersteunen de afweer van het lichaam

Meer informatie
Product Naam
One Daily - Multivitaminen voor Vrouwen 55+
Art.nr.
MF-56
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag, met of zonder een maaltijd.

Ingrediënten per dosering

450 mcg RAE Vitamine A (betacaroteen in wortelen) 50%, 90 mg vitamine C (ascorbinezuur in biologische oranje) 100% 40 mcg vitamine D3 (cholecalciferol in S. cerevisiae) 200%, 12 mg vitamine E (d-alfa tocoferol [sunflower] biologische bruine rijst) 80%, 80 mcg vitamine K (K1) (fytonadion met kool) 67%, 1,2 mg thiamine (B1) (thiamine HCI in S. cerevisiae) 100%, 1,3 mg riboflavine (B2) (biologische bruine rijst) 100%, 16 mg niacine NE (niacinamide in S. cerevisiae) 100%, 3 mg vitamine B6 (pyridoxine HCl met S. cerevisiae) 176%, 200 mcg DFE Foliumzuur (L-5-MTHF met broccoli ) (120 mcg L-5-MTHF) 50%, 4,8 mcg vitamine B12 (methylcobalamine met S. cerevisiae) 200% 55 mcg biotine (biologische bruine rijst) 183%, 5 mg Pantotheenzuur (d-calcium pantothenaat biologische bruine rijst) 100% 80 mcg jodium (mineraal gebonden S. cerevisiae) 53%, 9,5 mg zink (rijst aminozuurchelaat) 86%, 55 mcg seleen (mineraal gebonden S. cerevisiae) 100%, 2,3 mg Mangaan (minerale gebonden S. cerevisiae) 100%, 40 mcg Chroom (GTF) (minerale gebonden S. cerevisiae) 114% 45 mcg Molybdeen (mineraal gebonden S. cerevisiae) 100%, 100 mg Fruit Phenolic Blend (biologische Totaal sinaasappel, cranberry biologische, biologische Berry) **. % Referentie-inname (RI), ** RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, Silica, Stearinezuur.

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:One Daily - Multivitaminen voor Vrouwen 55+
Uw waardering