Thyroid Strength® - Schildklier Formulering - 30 tabletten

 • Categorie: Schildklier
 • Foodstate® Jodium en Seleen
 • Bevat ashwagandha
 • Met Sensoril® en L-tyrosine
 • Ondersteunt de schildklier*1
 • Draagt bij aan goede geestelijke balans*2
 • 30 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-07
EUR  28,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Thyroid Strength® - Schildklier Formulering van MegaFood

De schildklier produceert hormonen die belangrijk zijn voor diverse functies van het lichaam. Processen die de schildklier onder meer beïnvloedt zijn de de bloeddruk, het geestelijk welzijn, het concentratievermogen en de energiebalans in je lichaam. Thyroid Strength® van MegaFood is opgebouwd uit Foodstate® Mineralen die de schildklier ondersteunen in combinatie met kruiden-extracten als L-tyrosine en het aswagandha-extract Sensoril®. De formule bevat aldus een synergetische mix van stoffen die gericht zijn op de ondersteuning van deze essentiële lichaamsklier.

Werking van de schildklier

De werking van de schildklier wordt gereguleerd door de hypofyse in de hersenen. De schildklier maakt twee verschillende schildklierhormonen aan: thyroxine (T4) en triiodothyronine (T3). De klier gebruikt jodium om deze hormonen aan te kunnen maken. Dat doet hij bijzonder vernuftig: als er een overschot aan jodium is, weet de klier de hoeveelheid van deze stof zelf te reduceren. Doordat de schildklier via de aanmaak van deze hormonen onder andere de stofwisseling regelt, heeft deze klier direct of indirect invloed op vrijwel alle processen in het lichaam. Logisch dus dat een goed werkende schildklier cruciaal is om gezond te kunnen blijven.

Formule van mineralen en kruiden

De schildklier heeft als orgaan in het lichaam onder meer invloed op de gemoedstoestand, het hart, de bloedvaten, de mentale focus en het metabolisme. Thyroid Strength® van MegaFood bevat Foodstate® Jodium en Seleen, die een bijdrage leveren aan een normale werking van de schildklier, Foodstate® Koper ter bevordering van de energiestofwisseling en Foodstate® Zink dat goed is voor de concentratie en het geheugen en dat bijdraagt aan een normaal metabolisme van vetzuren. Aan deze mineralen is een ondersteunende kruidenmix toegevoegd van onder meer L-tyrosine, het ashwagandha-extract Sensoril® dat helpt bij een goede geestelijke balans*3, zeewierbladeren en heilige basilicum.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate Nutrients worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen:

 • De tabletten zijn samengesteld uit Foodstate® Mineralen met ondersteunende kruidenextracten van onder meer L-tyrosine, het ashwagandha-extract Sensoril®zeewierbladeren en heilige basilicum
 • Ashwagandha is gunstig voor een goede geestelijke balans*3
 • Met Foodstate® Jodium en Seleen, die een bijdrage leveren aan een normale werking van de schildklier
 • Foodstate® Zink is goed voor de concentratiehet geheugen en levert een bijdrage aan een normaal metabolisme van vetzuren
 • De tabletten zijn goed opneembaar en kunnen op ieder moment van de dag worden ingenomen, ook op een lege maag

Wereldberoemd Sensoril® concentraat

Het ashwagandha-extract van Sensoril® geniet wereldwijde faam. Het is een gepatenteerd en gestandaardiseerd concentraat. Het is afkomstig uit voedselbronnen die uit de natuur afkomstig zijn en bevat de hoogste concentraties aan actieve stoffen. Het Sensoril® extract is bovendien als geheel veilig gekwalificeerd door de Amerikaanse overheid.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood is een premiumbedrijf in de vitaminen- en supplementenindustrie dat vers en puur voedsel gebruikt voor het maken van haar producten. Alle producten worden geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten en zonder toevoeging van chemische middelen. De producten zijn dan ook vrij van GMO, soja en allergenen. MegaFood is bovendien het enige bedrijf in dit segment dat zelf zijn eigen concentraten maakt en ook zelf de producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. Door zo te werken, heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ garanderen.

*1 Jodium en seleen leveren een bijdrage aan een normale werking van de schildklier

*2 Ashwagandha draagt bij aan een goede geestelijke balans*

*3 Claim is nog in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Thyroid Strength® - Schildklier Formulering - 30 tabletten
Art.nr.
MF-07
Merk
MegaFood
Inhoud
30 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

150 mcg Jodium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 100%, 8 mg Zink (mineraalgebonden S. cerevisiae) 80%, 70 mcg Selenium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 127%, 0,35 mg Koper (mineraalgebonden S. cerevisiae) 35%, 300 mg L-tyrosine*, 250 mg heilige basilicumbladextract*, 250 mg Sensoril® Ashwagandha wortel- & bladextract (Withania somnifera / 8% withanolides)*, 150 mg Coleus Forskohlii wortelextract (Coleus Forskohlii)*, 125 mg biologische kelppoeder (Laminaria digitata)*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, silica, stearinezuur, maltodextrine, guargom.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thyroid Strength® - Schildklier Formulering - 30 tabletten
Uw waardering