Turmeric Strength™ - Lichaam Formulering - 120 tabletten
EUR  56,95

Turmeric Strength™ - Lichaam Formulering - 120 tabletten

 • Categorie: Detox
 • Met kurkuma uit Hawaï
 • MegaFood’s bestseller
 • Bevat BioPerine®
 • Goed voor hart en lever*1
 • Ondersteunt het immuunsysteem*2
 • 120 tabletten
Op voorraad
SKU
MF-28-B
EUR  56,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Turmeric Strength - Lichaam Formulering van MegaFood

We kennen kurkuma voornamelijk als het kruid dat wordt toegevoegd aan gerechten om ze een gele kleur te geven. Het ingrediënt is ook bekend onder andere benamingen, zoals geelwortel of Indiase saffraan. Kurkuma heeft vele toepassingen. Het wordt niet alleen in de keuken gebruikt, maar ook als verfpigment en diverse culturen zijn al eeuwenlang overtuigd van kurkuma als lichaamsverzorgend middel. Onze voorouders gebruikten het vaak bijna dagelijks als een soort alleskunner. Deze kurkuma tabletten van MegaFood combineren Foodstate® Kurkuma met Foodstate® Vitamine C, BioPerine®, heilige basilicum en MegaFood’s Garden Harvest Fruit Blend.

De kracht van kurkuma

Kurkuma is een kruid dat wordt gemaakt van de wortel van Curcuma longa, een plant die afkomstig is uit Zuidoost-Azië. Het specerij is er al eeuwenlang een populaire smaak- en kleurstof en staat traditioneel gezien bekend vanwege zijn lichaamsverzorgende eigenschappen. Kurkuma wordt vooral gebruikt in poedervorm. Hiertoe worden de wortels van de kurkumaplant gestoomd, geschild en vervolgens vermalen. Naast de belangrijke vitaminen A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E en K bevat kurkuma stoffen genaamd curcuminoïden. De belangrijkste hiervan is curcumine.

Optimale combinatie

Voor een optimale samenstelling combineert Turmeric Strength for Whole Body van MegaFood de Turmeric Strength Blend (481 mg curcumine) met extracten van heilige basilicum en BioPerine®, dat de opneembaarheid van kurkuma vergroot. Kurkuma is goed voor de spijsvertering*3, de lever*3, het hart*3, de bloedvaten*3 en de bloedsomloop*3. Ook draagt het bij aan een gezonde huid*3 en soepele spieren*3. Foodstate® Vitamine C is toegevoegd ter ondersteuning van het immuunsysteem en om de natuurlijke energie in je lichaam te activeren. Tenslotte zorgt de Garden Harvest Fruit Blend, bestaande uit onder meer cranberry, wilde bosbes, zwarte framboos en zure kers voor een rijkdom aan fytonutriënten.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

De Foodstate Nutrients van MegaFood worden vervaardigd door vitaminen en mineralen via een uniek en gepatenteerd proces te verbinden aan planten of biergist. In tegenstelling tot bij geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze unieke, gepatenteerde techniek er met behulp van enzymen voor dat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verwerken en samenbrengen in hun structuur. De vitaminen en mineralen worden aldus via een biotransformatief proces ‘gerenatureerd’. Denk hierbij aan een andijvieplant die inorganisch zink opneemt uit de bodem en in haar blad tot organisch zink verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar worden aangeboden in de vorm en als onderdeel van echt voedsel.

Voordelen:

 • De tabletten zijn samengesteld uit Foodstate® Vitamine C en Foodstate® Kurkuma in de Turmeric Strength Blend, in combinatie met ondersteunende kruidenextracten van heilige basilicum en BioPerine®
 • Kurkuma is een krachtige antioxidant*3 die het afweersysteem ondersteunt en die goed is voor hart*3, lever*3, bloedvaten*3, bloedsomloop*3, spijsvertering*3 en soepele spieren*3
 • Vitamine C helpt het natuurlijk immuunsysteem van de lichaamscellen
 • De toegevoegde Garden Harvest Fruit Blend zorgt voor een rijkdom aan fytonutriënten
 • De tabletten zijn goed opneembaar en kunnen op ieder moment van de dag worden ingenomen, ook op een lege maag

BioPerine®

BioPerine® is een extract dat wordt verkregen uit de vrucht van de zwarte peper geteeld in de Zuid-Indiase regio’s. Het gepatenteerde extract van piperine, BioPerine® genaamd, verbetert de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen uit supplementen. Het is de enige vorm van piperine die klinische studies heeft ondergaan in de Verenigde Staten om de veiligheid en werkzaamheid van voeding te onderbouwen.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Het Amerikaanse supplementenbedrijf MegaFood maakt al sinds 1973 met veel passie producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Alle supplementen worden gemaakt met pure, hoogwaardige ingrediënten en zijn niet alleen vrij van GMO, maar ook vrij van de omstreden herbicide glyfosaat. Zo werkt MegaFood al bijna vijftig jaar aan haar belangrijkste ambitie: het leven van mensen verbeteren door ze de meest optimale ondersteuning te bieden! De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs.

*1 Kurkuma is goed voor het hart en voor de lever*3

*2 Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem

*3 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Turmeric Strength™ - Lichaam Formulering - 120 tabletten
Art.nr.
MF-28-B
Merk
MegaFood
Inhoud
120 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

120 mg Vitamine C 133%, 700 mg Kurkuma Kracht Mengsel (481 mg curcumine, 500 mg kurkuma wortel extract (95% curcuminoïden) (Curcuma Longa), 200 mg kurkuma wortel (Curcuma Longa)) **, 350 mg tuinoogst fruitmix (100 mg Tart Cherry, 75 mg Black Raspberry Extract, 75 mg Cranberry Extract, 75 mg Wild Blueberry, 25 mg Fruit Phenolic Blend) **, 200 mg Holy Basil Leaf Extract **, 3 mg BioPerine Black Pepper Extract **. % = Referentie-inname (RI), ** RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, stearinezuur, siliciumdioxide.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Turmeric Strength™ - Lichaam Formulering - 120 tabletten
Uw waardering