Women's One Daily Multivitamine Soft Chews - Mixed Berry

 • Immuunsysteem
 • Speciaal voor vrouwen
 • Rijk aan Foodstate Nutrients
 • Ondersteunt de afweer*1
 • Ondersteunt het energieniveau*2
 • Slechts 3 gram suiker per portie
 • 30 soft gummies
Niet op voorraad
SKU
MF-74
EUR  22,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Multivitamine Soft Chews van Megafood

De nieuwe Women’s One Daily Multivitamine Soft Chews van Megafood zijn een makkelijke en heerlijke manier om je lichaam van extra vitamines en mineralen te voorzien. Zo bevatten de snoepjes de Foodstate® Vitaminen B6, B12, C, D, folaat en bètacaroteen, die allemaal een positieve invloed hebben op het immuunsysteem. Deze vitaminen worden gecombineerd met cranberry en luteïne gewonnen uit Afrikaantjes: luteïne heeft mogelijk een antioxidant werking in het lichaam*en ondersteunt de conditie van de ogen*3. De zachte vitamine snoepjes bevatten slechts drie gram toegevoegde suikers per portie. Ze kunnen op ieder moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag en ze worden individueel verpakt voor nog meer gemak!

Lekkere multivitamine voor iedere dag

Vitamines zijn onmisbaar zijn voor een goede gezondheid. Iedere vitamine heeft zijn eigen aandeel en functie in het menselijk lichaam. Ze komen in kleine hoeveelheden voor in ons eten en drinken, maar bij de bereiding van eten kunnen ook voedingsstoffen verloren gaan. De heerlijke Women’s One Daily Multivitamin Soft Chews van MegaFood zitten boordevol vitaminen en zijn erg smaakvol. De kauwvitaminen zijn rijk aan onder meer Foodstate ® Vitamine B6, B12, D3, E, bètacaroteen, biotine, chroom en folaat. Vitamine C, B6, B12 en biotine activeren de natuurlijke energie in het lichaam, terwijl het immuunsysteem wordt geholpen door onder meer vitamine C, B6, B12 en folaat. De formule voor de soft chews is aangevuld met cranberry en luteïne. Luteïne heeft mogelijk een antioxidant werking in het lichaam*3 en ondersteunt de conditie van de ogen*3. Door het innemen van één soft chew per dag krijg je al veel van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamines binnen.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate Nutrients worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen:

 • Dit product is geoptimaliseerd voor het vrouwelijk lichaam
 • Vitamine B12, B6, biotine (B8) en vitamine C activeren de natuurlijke energie in het lichaam en zijn goed voor het concentratievermogen
 • Vitamine A, C, B6, B12, D en folaat ondersteunen het immuunsysteem
 • De formule bevat ook cranberry en luteïne. Luteïne heeft mogelijk een antioxidant werking in het lichaam*3 en ondersteunt de conditie van de ogen*3
 • De soft chews zijn zacht voor de maag, bevatten geen geur-, kleur- of smaakstoffen en kunnen op ieder moment van de dag worden ingenomen
 • Slechts 3 gram toegevoegde suikers per portie

Waarom een calcium- en magnesiumvrije formule?

De multivitamine soft chews van MegaFood zijn bewust geformuleerd zonder magnesium en calcium. Hiervoor is gekozen omdat het wordt aanbevolen om deze mineralen minimaal twee uur vóór of na de dagelijkse inname van vitamines te nemen, zodat de mineralen optimaal door het lichaam kunnen worden opgenomen. Indien gewenst kunnen deze mineralen worden aangevuld met MegaFood’s Bone Health - Bottencomplex.

Pure producten

MegaFood maakt vitamines in hun meest zuivere vorm. De concentraten worden vervaardigd uit producten die vers van de boer komen en die geen synthetische toevoegingen bevatten. De nutriënten worden uiterst zorgvuldig verwerkt, zodat alle belangrijke stoffen behouden blijven. Voor een optimale werking van dit product hoef je dagelijks maar één soft chew gummie te nemen en dit kan op ieder moment van de dag.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Het Amerikaanse supplementenbedrijf MegaFood maakt al sinds 1973 met veel passie producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Alle supplementen worden gemaakt met pure, hoogwaardige ingrediënten en zijn niet alleen vrij van GMO, maar ook vrij van de omstreden herbicide glyfosaat. Zo werkt MegaFood al bijna vijftig jaar aan haar belangrijkste ambitie: het leven van mensen verbeteren door ze de meest optimale ondersteuning te bieden! De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs.

*1 Vitamine C, B6, B12 en folaat (B11) ondersteunen de afweer van het lichaam

*2 Vitamine C, B6, B12 en biotine (B8) ondersteunen het energieniveau

*3 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Women's One Daily Multivitamine Soft Chews - Mixed Berry
Art.nr.
MF-74
Merk
MegaFood
Inhoud
30 Soft chews
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 soft chew. Kan op ieder moment van de dag worden genomen.

Ingrediënten per dosering
 Hoeveelheid per portie% DV
Calorieën 20  
Totaal koolhydraten 4 g 1*
Totaal suiker 3 g **
Waarvan suikers 3 g 6*
Vitamine A (beta-caroteen) 370 µg RAE 41
Vitamine C (ascorbinezuur) 60 mg 67
Vitamine D3 (cholecalciferol) 10 µg 50
Vitamine E (d-alfa-tocoferol) 10 mg 67
Niacine (niacinamide) 20 mg NE 125
Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride) 4 mg 235
Folaat (foliumzuur) 400 µg DFE (240µg foliumzuur) 100
Vitamine B12 (methylcobalamine) 10 µg 417
Biotine 30 µg 100
Pantotheenzuur (d-panthenol) 10 mg 200
Chroom (chroompicolinaat) 40 µg 114
Molybdeen (molybdeengist) 37 µg 82
Biologische cranberry 50 mg **
Luteïne (van goudsbloembloem) 1 mg **
Lycopeen 1 mg **

 

* % Dagelijkse waarde op basis van een 2000 calorieën dieet. 

** % Dagelijkse waarde niet vastgesteld. 

RAE: Retinol overeenstemmende activiteit

NE: Niacine equivalent

DFE: dieet folaat equivalent

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Biologische Rietsuiker, Biologische Rijststroop, Natuurlijke Smaakstoffen, Palmolie†, Rijstzemelen, Zonnebloem Lecithine, Glycerine, Appelzuur, Fruit- en Groentesap (voor kleur), Citroenzuur.

†Duurzaam verkregen gecertificeerd door de Sustainable Palm Oil Roundtable (RSPO)

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Women's One Daily Multivitamine Soft Chews - Mixed Berry
Uw waardering