Pylori-X Formulering

 • Bevat Mastiekhars
 • Categorie: Maag & Spijsvertering
 • Met zink, berberine en bismuth
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
MA-210
EUR  64,25
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Pylori-X - Mastiekhars formule van BioMatrix

Pylori-X is een goed ontworpen formule van BioMatrix met de bijzondere voedingsstof mastiek hars. De Mastic gum of mastiekhars is een natuurlijk aromatische hars van de mastiekboom. In het mediterrane gebied wordt mastiek hars al duizenden jaren gebruikt in voedsel, drank en op de huid. Pas in 1980 ontdekte onderzoekers in het Midden-Oosten dat mastiekhars ook voor andere fysieke toepassingen geschikt is. Aanvullend bevat dit product ook bismut citraat, zinc-carnosine en berberine HCL. Ze vormen samen een krachtige synergetische combinatie voor de maag en spijsvertering.

Voordelen:

 • 4 synergetische ingrediënten
 • Zink draagt bij tot de instandhouding van goede botten
 • Zink heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces
 • Zink draagt bij tot een normale cognitieve functie
 • Zink speelt een rol bij de normale opbouw en afbraak van koolhydraten, eiwitten, vetten en DNA
 • Zink is goed voor het gezichtsvermogen
 • Zink is goed voor de nagels, huid en voor de conditie van het haar
 • Zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding
 • Zink heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
 • Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van vitamine A
 • Zink speelt een rol bij een normaal zuur-base-evenwicht
 • Zink draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
 • Zink draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting

Hars van de mastiekboom

Het eerste ingrediënt van deze formule is hars van de mastiekboom. De mastiekboom (Pistacia lentiscus) is een plant uit de pruikenboomfamilie (Anacardiaceae). Het is een groenblijvende struik of kleine boom die aromatische hars bevat en op droge, rotsachtige hellingen in het Middellandse Zeegebied groeit. De hars (mastiek) van de mastiekboom kent veel toepassingen en wordt in veel culturen gebruikt; het is een triterpenoïde.

Zink-carnosinechelaat

Zink-Carnosine is een gepatenteerd complex dat de spijsvertering ondersteunt. Deze speciale gecheleerde vorm van het mineraal zink heeft doeltreffende effecten direct in de maag. Door de chelatie van het mineraal zink met de peptide L-carnosine ontstaat Zink-L-Carnosine. De combinatie van zink en L-carnosine zorgt ervoor dat het product vertraagd oplost in de maag, waardoor de gunstige effecten langer aanhouden. Dit in tegenstelling tot simpele losse combinaties van zink en L-Carnosine. Deze zijn niet moleculair gebonden, lossen sneller op en zijn daardoor veel minder effectief.

Berberine HCL en bismut citraat

Het derde ingrediënt van deze formule is Berberine HCL. Berberine HCL heeft zorgvuldig gedocumenteerde eigenschappen. Het is een alkaloïde die wordt gewonnen uit plantenwortels. Het wordt vaak aangetroffen in de Berberisfamilie, kurkuma en de oregondruif. Het is een veelzijdig fytonutriënt met een breed werkingsgebied. Tot slot is het vierde ingrediënt bismut citraat. Bismut kent een verzachtende werking. Alle ingrediënten werken synergetisch met elkaar samen. 

Waarom Pylori-X van BioMatrix?

BioMatrix onderwerpt alle door hen ontwikkelde producten in hun laboratorium aan pre- en postinname testen en valideert zo de effectiviteit. De voedingsstoffen die worden gebruikt zijn van therapeutische, farmaceutische en / of bio-identieke kwaliteit, zo ook Pylori-X van BioMatrix. De voedingsstoffen kennen een hoge biologische beschikbaarheid. Alle producten van BioMatrix, ook Pylori-X, worden vervaardigd volgens de richtlijnen van de FDA en de Good Manufacturing Practices.

Over BioMatrix

BioMatrix ontwerpt sinds 1998 complete formules met voedingssupplementen specifiek gericht op diverse werkingsmechanismen in het lichaam. BioMatrix ondersteunt artsen en therapeuten die de oorzaak van lichamelijke problemen wensen te achterhalen, zoals chronische stress, en die het lichaam op een natuurlijke manier willen ondersteunen. Dankzij deze volwaardige, goed gedocumenteerde formules bevat één product alles wat klanten van BioMatrix op dat moment nodig hebben. De ingrediënten zijn van de hoogste beschikbare kwaliteit, worden goed opgenomen en productie vindt plaats volgens strikte FDA en cGMP richtlijnen.

Meer informatie
Product Naam
Pylori-X Formulering
Art.nr.
MA-210
Merk
Biomatrix
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule 2 keer per dag of zoals aanbevolen door uw arts of therapeut

Ingrediënten per dosering
1 capsule bevatHoeveelheid per portie% DV
Zink (als zink-carnosine) 8.5 mg 57%
Mastiek gom extract (Pistacia Lentiscus hars)   250 mg **
Berberine hydrochloride hydraat 150 mg **
Bismut citraat 125 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, plantaardige stearaat, plantaardige capsule huls, siliciumdioxide.

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pylori-X Formulering
Uw waardering