check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

BioMatrix

Biomatrix levert niet alleen gespecialiseerde supplementen maar ook labonderzoeken aan gekwalificeerde afnemers en medische professionals in de Verenigde Staten. Dit merk onderscheidt zich van anderen merken door heel situatiespecifiek te formuleren zoals bio-identieke DHEA en Zoethout Extract.

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina


BioMatrix DHEA

DHEA (dehydroepiandrosteron) is de voorloper van oestrogenen en androgenen in het lichaam. De DHEA van BioMatrix bevat bio-identieke DHEA dat geëxtraheerd wordt uit wilde yam. De druppels zijn van hoogwaardige kwaliteit en dienen onder de tong gebruikt te worden. Hierdoor is de opname vele malen effectiever dan orale inname.

BioMatrix Supplementen

Een ander product dat ontwikkeld is door BioMatrix is Candid-X-Kruidenformulering. Dit is een krachtig natuurlijk complex geformuleerd met speciale kruiden die erom bekend staan een goede balans te ondersteunen tussen gunstige en ongunstige micro-organismen in de darmen. De formule van Support Mucosa behoort ook tot de reeks producten van BioMatrix die de werking van de darmen ondersteunen.