Menopause Formulering - EstroG-100®

 • Met EstroG-100®
 • Overgang (menopauze)
 • Natuurlijke gepatenteerde formule
 • 514 mg per capsule
 • 30 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-91
EUR  22,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

EstroG-100® - Menopauze Formule van Doctor’s Best

Menopauze Spectrum met EstroG-100® is een speciaal ontwikkelde formule die kan worden ingezet bij overgangsverschijnselen. EstroG-100® bestaat uit een gepatenteerde mix van drie kruidenextracten: Cynanchum wilfordii met gagaminine, Phlomis umbrosa en Angelica gigas Nakai, ook wel bekend als ‘vrouwelijke ginseng’. De combinatie van kruiden heeft een brede synergetische werking speciaal op meerdere verschijnselen die gepaard gaan met de overgang.

Voordelen:

 • Bij overgangsverschijnselen
 • Mix van kruidenextracten
 • Fysiologisch actief
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

EstroG-100® natuurlijk en effectief

EstroG-100® is natuurlijk, gepatenteerd en uitvoerig gedocumenteerd. Deze uitgekiende en gebalanceerde formule heeft geen oestrogeen effect en beïnvloedt daardoor niet het lichaamsgewicht of de BMI. EstroG-100® heeft een bewezen veiligheidsprofiel.

De overgang

De overgang is een volstrekt natuurlijk proces waar elke vrouw in haar leven doorheen gaat. In het vrouwenlichaam wordt dan als het ware een nieuw evenwicht gezocht in verschillende hormonale processen die veranderen. Dit kan gepaard gaan met allerlei lichamelijke en emotionele verschijnselen. Gebieden waarop deze verschijnselen zich kunnen tonen zijn bijvoorbeeld de huid, het haar, gewicht, de borsten en vagina, de ogen, de bloeddruk, de botten, de slaap en de emoties. Beweging, goede voeding, regelmaat in slaap en ondersteunende suppletie kunnen helpen om de periode van de overgang beter door te komen.

Over Doctor’s Best

Het assortiment van Doctor’s Best kent inmiddels ruim 200 voedingssupplementen. Doctor’s Best produceert voedingssupplementen op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding. Het is opgericht in 1990 door een arts met interesse in goede voeding. Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers en kiest ingrediënten die verbouwd worden over de hele wereld en zorgvuldig zijn onderzocht.

De kwalitatief superieure eindproducten zijn dan ook ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest tijdens elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). Dat resulteert in state-of-the-art voedingssupplementen.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Menopause Formulering - EstroG-100®
Art.nr.
RB-91
Merk
Doctors Best
Inhoud
30 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule bij een maaltijd of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

514 mg EstroG-100® gepatenteerd mengsel: 180 mg Angelica gigas Nakai (wortel) extract, 167 mg Cynanchum wilfordii (wortel) extract, 167 mg Phlomis umbrosa (wortel) extract, 17,40 mg L-leucine (niet-dierlijke bron).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), cellulose, siliciumdioxide.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Menopause Formulering - EstroG-100®
Uw waardering