Multi for Women - Multivitaminen voor vrouwen 55+

 • Categorie: Immuunsysteem
 • Voor vrouwen vanaf 55 jaar
 • Foodstate® B-Vitaminen en Zink  
 • Bevat 1000 IE (25 mcg) vitamine D
 • Ondersteunt de afweer*
 • Zonder ijzer en vitamine K
 • 60 of 120 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-02-A-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

MegaFood Multi for Women - Multivitamine voor vrouwen 55+

MegaFood Multi for Women - Multivitamine voor vrouwen 55+ is speciaal samengesteld voor vrouwen vanaf 55 jaar. De multivitaminetabletten bevatten een rijkdom aan Foodstate Nutrients™, waaronder 1000 IE Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. De formule bestaat verder uit Foodstate® B-Vitaminen en Zink, die beiden goed zijn voor de concentratie. B-Vitaminen, waaronder folaat en B12, ondersteunen bovendien de energiestofwisseling en het zenuwstelsel, terwijl Foodstate® Vitamine B6, B12, C en E het immuunsysteem ondersteunen. De tabletten zijn samengesteld zonder calcium, magnesium, ijzer en vitamine K en kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen.

Speciale formule als bron van vitaminen

De formule van MegaFood’s Multivitaminen voor vrouwen 55+ is speciaal ontwikkeld door de internationaal erkende en bekroonde integratieve arts Dr. Tieraona Low Dow. De multivitamine bevat een krachtige blend van vitaminen, mineralen en groene thee-extract om in de unieke behoeften van het vrouwelijk lichaam te kunnen voorzien. De mix bevat 1000 IE (25 mcg) aan vitamine D, dat goed is voor de spieren en bijdraagt aan het behoud van sterke botten Verder bevat de multivitamine Foodstate® B-Vitaminen en Zink, die beiden goed zijn voor de concentratie en Foodstate® Vitamine B6, B12, C en E ter ondersteuning van het immuunsysteem. B-Vitaminen, waaronder folaat en B12, ondersteunen bovendien de energiestofwisseling en het zenuwstelsel. De formule is samengesteld zonder calcium, magnesium, ijzer en vitamine K, aangezien het advies is om deze mineralen minimaal twee uur voor of na de dagelijkse vitamine-inname te nemen. Desgewenst kunt u calcium en magnesium aanvullen met MegaFood Bone Health – Botten Complex.

Wat zijn Foodstate Nutrients™?

MegaFood maakt bij het vervaardigen van haar producten gebruik van een uniek en gepatenteerd proces dat leidt tot gerenatureerde vitaminen en mineralen: Foodstate Nutrients™. In tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze techniek ervoor dat vitaminen en mineralen via een natuurlijk proces met planten of biergist  worden verbonden en een biotransformatie ondergaan. Je zou het kunnen zien als ‘renatureren’, ofwel het natuurlijke proces nabootsen waarbij organismen vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verenigen en vasthouden in hun structuur. Zoals de wijze waarop een spinazieplant inorganische magnesium uit de bodem opneemt en deze in haar blad tot organische magnesium verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de Foodstate Nutrients™ goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm worden aangeboden als echt voedsel. Je kunt hierbij denken aan uiteenlopende cofactoren zoals sporenelementen, andere voedingsstoffen en natuurlijke pigmenten.

Voordelen:

 • De vitaminetabletten zijn geoptimaliseerd voor het vrouwelijk lichaam
 • De tabletten bevatten per dosis 1000 IE (25 mcg) Foodstate® Vitamine D
 • Vitamine D is goed voor het skelet en voor de spieren
 • B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling, het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • B-Vitaminen en zink zijn goed voor de concentratie
 • Zink en vitamine B6 dragen bij aan een normale hormoonhuishouding en aan de activiteit van hormonen in het lichaam
 • MegaFood’s multivitaminetabletten zijn vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmatige toevoegingen en zijn geschikt voor vegetariërs

Pure ingrediënten

MegaFood werkt met de handvatten die moeder natuur ons geeft. Deze Multi for Women 55+ zit boordevol pure voedingsstoffen die ook in de natuur voorkomen. Hoe MegaFood dit voor elkaar krijgt? De ingrediënten worden door MegaFood rechtstreeks ingekocht bij lokale partijen die met zorg en passie hun gewassen verbouwen. De tabletten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en bevatten extracten van pure voedselbronnen, zoals broccoli of wortels. Hierdoor voorzien de tabletten in gezonde vitaminen, zoals we ze ook in de natuur zien. De kwaliteitsproducten van MegaFood zijn gecertificeerd glyfosaatvrij, iets waar MegaFood met recht trots op is!

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

* B-vitaminen ondersteunen de afweer

Meer informatie
Product Naam
Multi for Women - Multivitaminen voor vrouwen 55+
Art.nr.
MF-02-A-config
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment gedurende de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

3500 IE Vitamine A (bètacaroteen met wortel) *, 100 mg vitamine C ascorbinezuur met biologische sinaasappel) 125%, 1000 IE Vitamine D3 (cholecalciferol met S. cerevisiae) 500%, 22 IE Vitamine E (d-alfa-tocoferol [zonnebloem] met biologische bruine rijst) 123%, 2 mg vitamine B1 (thiamine HCl met S. cerevisiae) 125%, 5 mg vitamine B2 (riboflavine 5'-fosfaat natrium met biologische bruine rijst) 357%, 20 mg niacine (niacinamide met S. cerevisiae) 125%, 6 mg Vitamine B6 (P5P met biologische bruine rijst) 429%, 200 mcg Folaat (L-5-MTHF met broccoli) 100%, 20 mcg Vitamine B12 (methylcobalmin met S. cerevisiae) 800%, 300 mcg Biotine (met biologische bruin rijst) 600%, 8 mg Pantotheenzuur (d-calcium-pantothenaat met biologische bruine rijst) 133%, 50 mcg jodium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 33%, 15 mg Zink (rijstaminozuurchelaat) 100%, 50 mcg Selenium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 33%, 150 mcg Koper (mineraalgebonden S. cerevisiae) 15%, 1 mg Mangaan (mineraalgebonden S. cerevisiae) 50%, 120 mcg Chroom (mineraalgebonden S. cerevisiae) 300%, 60 mcg Molybdeen (mineraalgebonden S. cerevisiae) 120%, 3 mg Kalium (mineraalgebonden S. cerevisiae) ~1%, 200 mg Choline (choline bitartraat)*, 250 mg Groene Thee Blad Extract*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld; † Lundberg Family Farms; †† Bevat Uncle Matt's Organic.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, silica, stearinezuur.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Multi for Women - Multivitaminen voor vrouwen 55+
Uw waardering