Resveratrol & Rode Wijn Extract - ResVinol-25®
EUR  22,95

Resveratrol & Rode Wijn Extract - ResVinol-25®

  • Met ResVinol-25®
  • Zuivere trans-resveratrol
  • Met rodewijn extract
  • 100 mg per capsule
  • 60 capsules
Op voorraad
SKU
RB-117
EUR  22,95
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Trans-Resveratrol

Resveratrol is een antioxidant die van nature voorkomt in druiven, rode wijn, moerbijen, pinda´s en de duizendknoop. Als polyfenol en antischimmel bestandsdeel van druiven en rode wijn wordt resveratrol vaak in verband gebracht met de goede gezondheid van de Fransen, ondanks een dieet hoog in vet en in wijn (Franse Paradox).

Niet alle resveratrol producten zijn van dezelfde kwaliteit

Voor een optimale werking is het uitzoeken van een betrouwbaar merk van groot belang. De resversatrol van Doctor's Best voldoet aan de hoogste standaarden en bevat naast resveratrol ook ResVinol-25, een gepatenteerde rode wijn extract welke hoog is in polyfenolen. Deze combinatie vormt een synergetisch geheel met een krachtige werking.

Het is belangrijk om te weten dat de twee vormen van resveratrol, de cis-resveratrol en trans-resveratrol niet gelijk zijn. Alleen de trans-resveratrol wordt in verband gebracht met de positieve effecten van resveratrol. Bij het aanschaffen van een resveratrol product is het dus erg belangrijk om te weten hoeveel trans-resveratrol het bevat.

De werkzame trans-resveratrol kan onder invloed van ultraviolet licht worden omgezet in de niet-werkzame cis-resveratrol. De potten van Doctor's Best houden daarom het ultraviolette licht buiten en beschermd de resveratrol tegen aantasting.

Voordelen

  • Antioxidant
  • Bevat naas Resveratrol ook ResVinol-25
  • Krachtige werking

 

Meer informatie
Product Naam
Resveratrol & Rode Wijn Extract - ResVinol-25®
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 of meer capsules per dag bij de maaltijd, of zoals aanbevolen door een arts of professional.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
1 capsule
Ingrediënten per dosering

100 mg trans-resveratrol (Japanse duizendknoop) †, 80 mg rode wijn polyfenolen (rode wijn matrix) †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Rijstbloem, sillicumdioxide, magnesiumstearaat (plantaardig).

Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Andere klanten bekeken ook: