Resveratrol & Rode Wijn Extract - ResVinol-25®

 • Met ResVinol-25®
 • Hart & bloedvaten
 • Zuivere hooggedoseerde trans-resveratrol
 • Met rode wijn extract
 • 90 plantaardige capsules van 60 mg
Niet op voorraad
SKU
RB-117
EUR  34,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Trans-Resveratrol van Doctor’s Best

Trans-Resveratrol met ResVinol-25® is een extract met zeer hoge concentraties polyfenolen (20%) en trans-resveratrol (25%) uit de zogenoemde rode wijn matrix en de wortel van de Japanse duizendknoop, ofwel Polygonum cuspidatum. De rode wijn matrix bestaat uit suikers, zuren, ethanol en tannine. Trans-Resveratrol met ResVinol-25® is een zeer krachtig antioxidant en neutraliseert vrije radicalen in cellen en weefsels.

Een resveratrol product van hoge kwaliteit

Resveratrol bestaat in trans- en in cis-vormen. Trans-resveratrol en cis-resveratrol verschillen van elkaar. Onderzoek laat zien dat alleen trans-resveratrol door het lichaam wordt opgenomen en dus een hoge biologische beschikbaarheid en effect heeft. Het is dan ook belangrijk om bij een resveratrol product te kiezen voor een trans-resveratrol vorm met een significante dosering. De formule van Doctor’s Best bevat maar liefst 100 milligram per capsule. Trans-resveratrol kan onder invloed van ultraviolet licht worden omgezet in het niet-effectieve cis-resveratrol. De verpakking van Doctor's Best Trans-Resveratrol beschermt de trans-resveratrol tegen ultraviolet licht.

Voordelen:

 • Bevat trans-resveratrol met ResVinol-25® en polyfenolen  
 • Resveratrol heeft een antioxidant werking, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels*
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Waarom Trans-Resveratrol met ResVinol-25®?

ResVinol-25® is een gestandaardiseerde vorm van trans-resveratrol van zeer hoge kwaliteit. Elke partij capsules wordt vervaardigd op basis van een ProfileProven™ kwaliteitsonderzoek waardoor elke capsule gegarandeerd het zuivere en hoog gedoseerde extract bevat. Het product wordt zorgvuldig getest op de aanwezigheid van zware metalen en potentiële verontreiniging met besmetting bacteriën, schimmels en pesticiden. Het eindproduct voldoet gegarandeerd aan de hoogwaardige standaarden van Doctor’s Best en is veilig in gebruik.

Wat is resveratrol eigenlijk?

Resveratrol (3, 4', 5-stilbeentriol) is een natuurproduct dat tot de groep van non-flavonoïde polyfenolen behoort, ook wel stilbenen genaamd. De gunstige eigenschappen ervan werden zichtbaar doordat wijnstokken en andere planten resveratrolen produceerden in antwoord op stress, uv-straling en micro-organismen.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is opgericht door een arts in 1990 vanuit zijn interesse in goede voeding vanuit een wetenschappelijke perspectief. Inmiddels heeft het bedrijf al ruim 200 state-of-the-art voedingssupplementen geproduceerd. De producten bevatten hoofdzakelijk merkgrondstoffen en worden grondig getest in elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het bedrijf hanteert de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP) bij de vervaardiging van de producten. Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die over de hele wereld op zoek zijn naar superieure ingrediënten die goed zijn onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure supplementenlijn met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Resveratrol & Rode Wijn Extract - ResVinol-25®
Art.nr.
RB-117
Merk
Doctors Best
Inhoud
90 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 of meer capsules bij de maaltijd of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

60 mg trans-resveratrol, 80 mg polyfenolen (van rode wijn matrix (druif (Vitis vinifera)) en Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), rijstmeel, siliciumdioxide, magnesiumstearaat (plantaardige bron).

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Resveratrol & Rode Wijn Extract - ResVinol-25®
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: