Balanced Minerals - Mineralen Complex

 • Categorie: Botten & bloedvaten
 • Mineralen-mix
 • Met brandnetel en heermoes
 • Goed voor het skelet*1
 • Voor de bloeddruk*2
 • 90 tabletten (30 doseringen)
Niet op voorraad
SKU
MF-13
EUR  35,60
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Balanced Minerals - Mineralen Complex van Megafood

Hoewel mineralen zelf geen energie leveren, zijn ze onmisbaar voor het in stand houden van een goede gezondheid. Zo is calcium van belang voor het zenuwstelsel, draagt zink bij aan het behoud van sterke botten en kalium draagt bij tot de instandhouding van een normale bloeddruk. De stoffen komen net als vitamines voor in diverse etenswaren. Op specifieke momenten in je leven heb je van sommige mineralen meer nodig, bijvoorbeeld wanneer je langdurig medicijnen gebruikt of ziek bent, in verwachting bent of borstvoeding geeft. Enkele belangrijke mineralen zijn: magnesium, fosfor, calcium, kalium, koper en zink.

Natuurlijk aanvulling van mineralen

De MegaFood mix van Foodstate® Mineralen is geschikt voor iedereen die zijn mineralenvoorraad aan wil vullen. De verhoudingen zijn een afspiegeling van de concentraties zoals ze in de natuur voorkomen. De mix bevat onder meer calcium, dat de botten ondersteunt en bijdraagt tot een normale bloedstolling, jodium dat van belang is voor het zenuwstelsel, magnesium, ter bevordering van de energiestofwisseling, zink, dat helpt bij het celdelingsproces en kalium, dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk. Daarnaast zijn de mineralen aangevuld met een kruidencomplex bestaande uit sporen van heermoes en brandnetelblad. Brandnetelblad voorziet het lichaam van extra ijzer*3 en is goed voor hart en bloedvaten*3. De tabletten zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten, want de ingrediënten worden niet gewonnen uit dierlijke producten, maar uit biergist.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood’s Foodstate Nutrients zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen via een biotransformatief proces worden verbonden aan planten of biergist. Door dit proces worden geïsoleerde vitaminen en mineralen als het ware ‘gerenatureerd’, doordat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem, om ze vervolgens te verwerken en vast te houden in hun structuur. Zoals een broccoliplant, die inorganische calcium uit de bodem opneemt en deze vervolgens in haar blad tot organische calcium verwerkt en opslaat. Doordat de vitaminen en mineralen als Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde natuuridentieke en complexe vorm worden aangeboden als echt voedsel, kan het lichaam ze goed herkennen en wordt de opneembaarheid vergroot.

Voordelen:

 • Mix van belangrijke mineralen als jodium, calcium, magnesium en zink
 • Calcium is goed voor het skelet en draagt bij tot een normale bloedstolling
 • Jodium is van belang voor het zenuwstelsel
 • Magnesium bevordert de energiestofwisseling
 • Kalium draagt bij tot de instanthouding van een normale bloeddruk
 • Zink helpt bij het celdelingsproces
 • Brandnetel is goed voor hart en bloedvaten*3
 • De tabletten zijn geschikt voor vegetariërs

De kracht van mineralen en kruiden

Dankzij de uitgebalanceerde mix van mineralen in combinatie met MegaFood’s Trace Mineral Blend bestaande uit brandnetelblad en heermoes, ondersteunt de mix de botten en houdt het de bloedvaten soepel. De Mineral Trace Blend van MegaFood bevat kruiden die rijk zijn aan ijzer en dat ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes. Het supplement kan op elk moment van de dag genomen worden, zelfs op een lege maag.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

*1 Zink en calcium zijn goed voor het skelet

*2 Kalium draagt bij tot de instandhouding van een normale bloeddruk

*3 Gezondheidsclaim is in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Balanced Minerals - Mineralen Complex
Art.nr.
MF-13
Merk
MegaFood
Inhoud
90 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 3 tabletten per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

100 mg Calcium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 12,5%, 50 mcg Jodium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 33%, 50 mg Magnesium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 13,3%, 15 mg Zink (mineraalgebonden S. cerevisiae) 150%, 60 mcg Selenium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 109%, 2 mg Mangaan (mineraalgebonden S. cerevisiae) 100%, 60 mcg Chroom (GTF) (mineraalgebonden S. cerevisiae) 150%, 23 mcg Molybdeen (mineraalgebonden S. cerevisiae) 46%, 500 mcg Borium (mineraalgebonden S. cerevisiae)*, 150 mg Biologische Sporenelementenmix (biologische brandnetelblad, biologische lentebloemblad)*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Silica, stearinezuur, cellulose.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Balanced Minerals - Mineralen Complex
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: