Balanced Minerals - Natuurlijke Mineralen Complex

 • Voor 30 dagen
 • Uitgebalanceerde Mineralen
 • Geeft geen maagklachten en is gemakkelijk te verteren
 • 100% natuurlijke en complete voedselbronnen
 • Raw Food
 • Bevat geen pesticiden, herbiciden, gluten en soja
 • 90 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-13
EUR  30,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gebalanceerde mineralen mix

Hoewel mineralen zelf geen energie leveren, zijn ze onmisbaar bij het in stand houden van een goede gezondheid. De stoffen komen net als vitamines voor in diverse etenswaren. Bepaalde mineralen vragen op specifieke momenten in een leven wat meer aandacht dan andere. Enkele belangrijke mineralen zijn: magnesium, fosfor, calcium, koper en zink.

Voordelen van MegaFood mineralen

 • Het product bestaat uit 100 procent natuurlijk ingrediënten.
 • Mineralen spelen een rol bij het in stand houden van een goede gezondheid.
 • Belangrijke mineralen zijn ijzer, calcium, magnesium en zink.
 • De tabletten zijn geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gewonnen uit biergist

De MegaFood mix is geschikt voor ieder die zijn mineralenvoorraad aan wil vullen. De verhoudingen zijn een afspiegeling van de concentraties zoals ze in de natuur voorkomen. Daarnaast zijn de mineralen aangevuld met een natuurlijk sporencomplex om de werking te optimaliseren. De tabletten zijn bovendien helemaal geschikt voor vegetariërs en veganisten, want de ingrediënten worden niet gewonnen uit dierlijke producten, maar uit biergist.

100 procent natuurlijke bestanddelen

De producten die gebruikt worden voor de tabletten komen van 100 procent natuurlijke bronnen, vaak van biologische oorsprong. MegaFoods filosofie is dat natuurlijk namelijk altijd de voorkeur heeft en opzichte van kunstmatig. De verschillende voedselbronnen worden daarom altijd zorgvuldig verwerkt, waarbij het hoogste aantal voedingsstoffen bewaard blijft.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

 

Meer informatie
Product Naam
Balanced Minerals - Natuurlijke Mineralen Complex
Merk
MegaFood
Inhoud
90 tabletten
Gebruiksaanwijzing
Neem 3 tabletten per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.
Ingrediënten per dosering
100 mg Calcium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 12,5%, 50 mcg Jodium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 33%, 50 mg Magnesium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 13,3%, 15 mg Zink (mineraalgebonden S. cerevisiae) 150%, 60 mcg Selenium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 109%, 2 mg Mangaan (mineraalgebonden S. cerevisiae) 100%, 60 mcg Chroom (GTF) (mineraalgebonden S. cerevisiae) 150%, 23 mcg Molybdeen (mineraalgebonden S. cerevisiae) 46%, 500 mcg Borium (mineraalgebonden S. cerevisiae)*, 150 mg Biologische Sporenelementenmix (biologische brandnetelblad, biologische lentebloemblad)*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Silica, stearinezuur, cellulose.
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Balanced Minerals - Natuurlijke Mineralen Complex
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: