Turmeric Strength™ - Gewrichten Formulering

 • Categorie: Detox & Gewrichten
 • Met kurkuma uit Hawaï
 • Gember en duivelsklauw
 • Bevat BioPerine®
 • Draagt bij aan gezonde spieren*1
 • Voor behoud van flexibele gewrichten*2
 • 60 tabletten 
Niet op voorraad
SKU
MF-18-A
EUR  57,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Turmeric Strength Gewrichten Formulering van MegaFood

Hoewel de meest mensen kurkuma voornamelijk kennen als een kruid om mee te koken, heeft het product veel meer toepassingen. Zo gebruikten onze voorouders het in waszeep en in de traditionele geneeskunde werd kurkuma ingezet als een alomvattend middel, dat effect heeft op bijna alle systemen in ons lichaam. Deze kurkuma tabletten van MegaFood richten zich specifiek op de gewrichten en combineren Foodstate® Kurkuma met extracten van boswellia, duivelsklauw, gember en BioPerine®.

De kracht van kurkuma

Kurkuma, ook wel Indiase geelwortel genoemd, is een kruid dat wordt gemaakt van de wortel van Curcuma longa, een plant die afkomstig is uit Zuidoost-Azië. Het specerij is er al eeuwenlang een populaire smaak- en kleurstof en staat er bekend om zijn lichaamsverzorgende eigenschappen. Kurkuma wordt vooral gebruikt in poedervorm. Hiertoe worden de wortels van de kurkumaplant gestoomd, geschild en vervolgens vermalen. Naast de belangrijke vitaminen A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E en K bevat kurkuma stoffen genaamd curcuminoïden. De belangrijkste hiervan is curcumine. Kurkuma is een antioxidant*3 die het immuunsysteem ondersteunt*3 en die bijdraagt aan soepele gewrichten*3 en gezonde spieren*3. Voor een optimale werking combineert Turmeric StrengthTM - Gewrichten Formulering van MegaFood de Turmeric Strength Blend (300 mg curcumine) met gember en met extracten van boswellia, dat bijdraagt aan soepele spieren*3 en duivelsklauw, dat helpt bij het behoud van flexibele gewrichten*3. Ook is BioPerine® toegevoegd, dat de opneembaarheid van kurkuma vergroot.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood’s Foodstate Nutrients zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen via een biotransformatief proces worden verbonden aan planten of biergist. Door dit proces worden geïsoleerde vitaminen en mineralen als het ware ‘gerenatureerd’, doordat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem, om ze vervolgens te verwerken en vast te houden in hun structuur. Zoals een broccoliplant, die inorganische calcium uit de bodem opneemt en deze vervolgens in haar blad tot organische calcium verwerkt en opslaat. Doordat de vitaminen en mineralen als Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde natuuridentieke en complexe vorm worden aangeboden als echt voedsel, kan het lichaam ze goed herkennen en wordt de opneembaarheid vergroot.

Voordelen:

 • De tabletten zijn samengesteld uit Foodstate® Kurkuma in de Turmeric Strength Blend, in combinatie met ondersteunende kruidenextracten van duivelsklauw, boswellia, gember en BioPerine®
 • Kurkuma is een krachtige antioxidant*3 die het immuunsysteem ondersteunt*3 en die bijdraagt aan soepele gewrichten*3 en gezonde spieren*3
 • Duivelsklauw helpt bij het behoud van flexibele gewrichten*3
 • Boswellia draagt bij aan het behoud van soepele spieren*3
 • De tabletten zijn goed opneembaar en kunnen op ieder moment van de dag worden ingenomen, ook op een lege maag

BioPerine®

BioPerine® is een extract dat wordt verkregen uit de vrucht van de zwarte peper geteeld in de Zuid-Indiase regio’s. Het gepatenteerde extract van piperine, BioPerine® genaamd, verbetert de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen uit supplementen. Het is de enige vorm van piperine die klinische studies heeft ondergaan in de Verenigde Staten om de veiligheid en werkzaamheid van voeding te onderbouwen.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

*1 Kurkuma draagt bij aan gezonde spieren*3

*2 Duivelsklauw helpt bij het behoud van flexibele gewrichten*3

*3 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Turmeric Strength™ - Gewrichten Formulering
Art.nr.
MF-18-A
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

800 mg Krachtige Kurkumamix* (300 mg curcumine): 500 mg kurkumawortel (Curcuma longa), 300 mg kurkumawortelextract (95% curcuminoïden) (Curcuma longa); 225 mg Mariadistelzaadextract* (80% Silymarin) (Silybum marianum); 100 mg Schisandra-bes-extract* (Schisandra chinensis), 3 mg Bioperine® zwarte peperextract* (95% Piperine) (Piper nigrum). * Referentie-inname (RI) niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, stearinezuur, silica.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Turmeric Strength™ - Gewrichten Formulering
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: