Glucosamine / Chondroïtine / MSM - OptiMSM®

Waardering:
100% of 100
 • Zuivere Glucosamine, Chondroïtine en OptiMSM®
 • Synergetische formule
 • Gewrichten
 • 925 mg per capsule
 • 120 capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-101
EUR  28,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Glucosamine, Chondroïtine en OptiMSM® van Doctor’s Best

De synergetische combinatie van glucosamine, chondroïtine en OptiMSM® is een veel gebruikt supplement. De ingrediënten uit deze formule komen van nature voor in het menselijk lichaam en zijn voornamelijk te vinden in eiwitrijke weefsels zoals kraakbeen en bindweefsel.

Krachtige synergetische formule

Glucosamine is een aminosuiker. Het lichaam maakt het zelf aan en het bevindt zich in vrijwel alle weefsels van het lichaam. Soms is er extra behoefte aan glucosamine, bijvoorbeeld als we ouder worden. Ook chondroïtine is een lichaamseigen stof die voorkomt in collageenrijke weefsels. MSM is een bioactieve zwavelvorm die eveneens voorkomt in eiwitrijke weefsels. De combinatie van de drie stoffen vormt een krachtige synergetische formule.

Voordelen:

 • Krachtige, synergetische combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM
 • Natuurlijke formule met lichaamseigen ingrediënten
 • Met het gepatenteerde OptiMSM®
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Met zuivere glucosamine en OptiMSM®

Dit product van Doctor’s Best bevat zuivere glucosamine sulfaat. Het is afkomstig van schalen en schelpen van schaal- en schelpdieren uit de oceaan en wordt volledig gezuiverd. De zuivere kwaliteit wordt gegarandeerd door twee testmethodes: de enzymatische ‘High-Performance Liquid Chromatography’ (HPLC) en ‘Cetyl Pyridinium Chloride’ (CPC). OptiMSM® is MSM die in vier productiestappen wordt gezuiverd tot maar liefst 99,9% zuivere MSM. Het product is vrij van zware metalen en andersoortige vervuiling. De activiteit van glucosamine en chondroïtine is goed gedocumenteerd.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is een bedrijf dat voedingssupplementen produceert op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding. Het assortiment van Doctor’s Best omvat inmiddels ruim 200 kwalitatief hoogwaardige producten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het productieproces is gebaseerd op de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). De ingrediënten voor de producten van Doctor’s Best komen van over de hele wereld. Hiertoe wordt samengewerkt met voedingswetenschappers en de grondstoffen zijn zorgvuldig ontwikkeld en onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief superieure eindproducten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Glucosamine / Chondroïtine / MSM - OptiMSM®
Art.nr.
RB-101
Merk
Doctors Best
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 4 capsules met voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Waarschuwing: Raadpleeg een arts als je medicijnen gebruikt voor diabetes, glaucoom of warfarine.

Ingrediënten per dosering

180 mg chloride (uit glucosaminesulfaat 2KCl) 23% *, 85 mg natrium (uit chondroïtinesulfaatnatrium) 4% *, 180 mg kalium (uit glucosaminesulfaat 2KCl) 9% *, 1500 mg glucosaminesulfaat 2KCl, 1200 mg chondroïtinesulfaat (uit chondroïtinesulfaatnatrium), 1000 mg MSM (methylsulfonylmethaan) (OptiMSM®).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Hypromellose (plantaardige capsule), microkristallijne cellulose, siliciumdioxide, stearinezuur.

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glucosamine / Chondroïtine / MSM - OptiMSM®
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Goed
  Algehele beoordeling
  100%
  Hele erg goed

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Helpt goed!
  Algehele beoordeling
  100%
  Glucosamine/Chondroïtine/MSM is een geweldige natuurlijke aanvulling voor oudere actieve mensen. Ik merk duidelijk verschil bij gebruik van dit volwaardige en product voor een uitstekende prijs.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: