B-UnStressed™ – Weerstand en Energie Formulering

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Stress
 • Ondersteunt de afweer*1
 • Voor geestelijke energie*2
 • Foodstate® C en B-Vitaminen
 • Met folaat en kruiden
 • Twee tabletten per dag
 • 60 of 90 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-43-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

B-UnStressed - Weerstand en Energie Formulering

De B-Unstressed tabletten van MegaFood zijn erop gericht om essentiële voedingsstoffen aan te vullen waar je met name ten tijde van emotionele, fysieke of mentale stress behoefte aan kunt hebben. Doordat de producten van MegaFood niet worden blootgesteld aan hoge temperaturen en langzaam verwerkt worden, blijven zoveel mogelijk voedingsstoffen bewaard. MegaFood B-Unstressed – Weerstand en Energie Formulering combineert een compleet spectrum van Foodstate® B-Vitaminen met Foodstate® Vitamine C en Foodstate® Zink. Het supplement is aangevuld met MegaFood’s Soothing Herbal Blend, bestaande uit extracten van onder meer kamille, gemberwortel en schisandrabes.

Wat heb je nodig in onstuimige tijden?

De formule van MegaFood B-Unstressed is speciaal samengesteld om te helpen in tijden van drukte, wanneer je meer van je lichaam en geest vraagt en je behoefte aan vitamines en mineralen waarschijnlijk toeneemt. Zo bevat dit supplement alle acht de B-vitaminen om de natuurlijke energie in het lichaam te activeren, de weerstand te ondersteunen en om bij te dragen aan de geestelijke energie. Foodstate® Vitamine C toegevoegd ter ondersteuning van het immuunsysteem, ter bevordering van het energiemetabolisme en om vermoeidheid te helpen verminderen. Ook Foodstate® Zink helpt het immuunsysteem en houdt de geest helder. De Soothing Herbal Blend die aan deze B-Unstressed formule is toegevoegd, bevat kamille, dat rustgevend en ontspannend werkt*3 en adaptogenen als schisandrabes, astragalus en ashwagandha. Ashwagandha is een natuurlijke rustgever*3 die zorgt voor evenwicht in stresssituaties*3, meer energie geeft*3 en helpt bij een goede geestelijke balans*3.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood’s Foodstate Nutrients zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen via een biotransformatief proces worden verbonden aan planten of biergist. Door dit proces worden geïsoleerde vitaminen en mineralen als het ware ‘gerenatureerd’, doordat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem, om ze vervolgens te verwerken en vast te houden in hun structuur. Zoals een broccoliplant, die inorganische calcium uit de bodem opneemt en deze vervolgens in haar blad tot organische calcium verwerkt en opslaat. Doordat de vitaminen en mineralen als Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde natuuridentieke en complexe vorm worden aangeboden als echt voedsel, kan het lichaam ze goed herkennen en wordt de opneembaarheid vergroot.

Voordelen:

 • Bevat Foodstate Nutrients™ van pure en gezonde ingrediënten
 • B-vitaminen activeren de natuurlijke energie in je lichaam, ondersteunen de afweer van het lichaam en dragen bij aan geestelijke energie
 • Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en houdt de geest helder
 • Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem, bevordert het energiemetabolisme en helpt vermoeidheid te verminderen
 • Ashwagandha is een natuurlijke rustgever*3 die zorgt voor evenwicht in stresssituaties*3, meer energie geeft*3 en helpt bij een goede geestelijke balans*3 
 • Vrij van GMO, soja en allergenen en geschikt voor vegetariërs en veganisten 
 • De vitaminetabletten met toegevoegde kruiden kunnen op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag

De ontdekking van het vitamine B Complex

Jaren geleden dachten wetenschappers dat vitamine B bestond uit een enkele stof. Inmiddels weten we dat de vitamine bestaat uit meerdere subgroepen. Deze verschillende stoffen komen vaak tegelijkertijd voor in bepaalde voedingsmiddelen en werken ook samen. Vitamine B is dus een collectief waar maar liefst acht verschillende B-vitaminen onder vallen, namelijk thiamine (B1), riboflavine (B2), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), biotine (B8), foliumzuur (B11) en cobalamine (B12). Deze groep vitaminen noemen we ook wel vitamine B-complex en voor een optimale werking is deze complete groep aanwezig in deze B-Unstressed Weerstand en Energie Formulering van MegaFood.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood is een premiumbedrijf in de vitaminen- en supplementenindustrie dat vers en puur voedsel gebruikt voor het maken van haar producten. Alle producten worden geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten en zonder toevoeging van chemische middelen. De producten zijn dan ook vrij van GMO, soja en allergenen. MegaFood is bovendien het enige bedrijf in dit segment dat zelf zijn eigen concentraten maakt en ook zelf de producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. Door zo te werken, heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ garanderen.

*1 B-vitaminen en vitamine C ondersteunen de afweer van het lichaam

*2 B-vitaminen en vitamine C dragen bij aan geestelijke energie

*3 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating 

Meer informatie
Product Naam
B-UnStressed™ – Weerstand en Energie Formulering
Art.nr.
MF-43-config
Merk
MegaFood
Inhoud
60 of 90 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

250 mg Vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel) 313%, 20 mg Thiamine (B1) (thiamine HCl met S. cerevisiae) 1,818%, 20 mg riboflavine (B2) (met biologische bruine rijst) 1429%, 60 mg Niacine (niacinamide met S. cerevisiae) NE 375%, 25 mg vitamine B6 (pyridoxine HCl met S. cerevisiae) 1786%, 680 mcg DFE foliumzuur (foliumzuur met broccoli) (400 mcg foliumzuur) 200%, 120 mcg Vitamine B12 (cyanocobalamine met S. cerevisiae) 4800%, 300 mcg Biotine (met biologische bruine rijst) 600%, 60 mg Pantotheenzuur (d-calcium-pantothenaat met biologische bruine rijst) 1000%, 5 mg Zink (mineraalgebonden S. cerevisiae) 50%, 205 mg Soothing Herbal Blend* (biologische eleutherowortel, biologische ashwagandhawortel, biologische astragaluswortel, biologische kamillebloem, biologische schisandrabessen, biologische gemberwortel), fruitfenolenmix* (biologische hele sinaasappels, biologische cranberry, biologische bosbes). * Referentie-inname (RI) niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, stearinezuur, silica.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:B-UnStressed™ – Weerstand en Energie Formulering
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Prima product
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik heb dit product besteld voor mijn man die momenteel veel stress ervaart op zijn werk. Hij merkt dat dit product goed werkt, hij is er een stuk rustiger door geworden en kan op zijn werk nu de stressvolle situaties beter de baas. In het verleden heeft hij al eens antidepressiva voorgeschreven van de dokter maar aangezien dit allemaal grote rotzooi is was hij op zoek naar een natuurlijke oplossing. Dit product is zeker aan te raden.

  Gereviewd door

  Gepost op