Vitamine B12 - Vegan

  • 100% natuurlijke B12
  • Met Folaat, B6 en Bietwortel
  • Bevat geen pesticiden, herbiciden, gluten en soja
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • 30 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-47
EUR  20,50
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Vegan vitamine B12 supplement

Vitamine B speelt een rol bij veel lichaamsfuncties. De variant B12 draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en het goed functioneren van het zenuwstelsel. Mensen krijgen vitamine B12 doorgaans alleen binnen via dierlijke voedingsmiddelen. Om die reden kunnen veganisten en vegetariërs soms te weinig van deze voedingsstof binnenkrijgen.

Voordelen van Vegan Vitamine B12 Supplement

  • MegaFood is een van de weinige aanbieders die een volledig natuurlijk en veganistisch product heeft ontwikkeld.
  • Het vitamine B12 supplement is samengesteld uit verschillende gezonde ingrediënten die bij elkaar een compleet scala van voedingsstoffen vormen.
  • De tabletten van MegaFood zijn volledig natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

MegaFood is een van de weinige producenten die een geheel natuurlijke en veganistische vitamine B12 supplement aanbiedt. De stof wordt gewonnen uit biergist en is dus volledig vrij van dierlijke stoffen. Behalve vitamine B12 bevatten de tabletten ook folaat, B6 en bietwortel. De tabletten dienen eenmaal per dag genomen te worden voor een optimale werking.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Meer informatie
Product Naam
Vitamine B12 - Vegan
Merk
MegaFood
Inhoud
30 tabletten
Gebruiksaanwijzing
Neem een tablet per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.
Ingrediënten per dosering
20 mg vitamine B6 (pyridoxine met S. cerevisiae) 1429%, 640 mcg folaat DFE (foliumzuur met broccoli) (400 mcg foliumzuur) 200%, 500 mcg vitamine B12 (cyanocobalamine met S. cerevisiae) 20000%, 100 mg biologische bietenwortel*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Cellulose, S. cerevisiae, Silica, Stearinezuur.
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vitamine B12 - Vegan
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: