Acetylcholine Brain Food™
EUR  39,95

Acetylcholine Brain Food™

 • Nootropica
 • Neurotransmitter ondersteuning
 • Natuurlijke "Brain Food"
 • Voorlopers en cofactoren van acetylcholine
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
NS-328
EUR  39,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Acetylcholine Brain Food™ - neurotransmitter ondersteuning

Acetylcholine Brain Food™ is geformuleerd met het doel om voorlopers van acetylcholine aan te leveren en de productie van deze neurotransmitter te optimaliseren. De 5 zorgvuldig uitgekozen ingrediënten hebben een krachtige en logische synergie zoals je bekend bent van Natural Stacks.

Voordelen van Acetylcholine Brain Food

 • Voor een heldere geest
 • Bij grote geestelijke inspanning
 • Bevordert de reactiesnelheid
 • Verbetert de concentratie
 • Verbetert het geheugen

Onze neurochemie kent een grote verscheidenheid en is van persoon tot persoon verschillend. De genetische opmaak speelt natuurlijk een rol in hoe jouw neurochemie functioneert maar ook epi-genetische factoren. Dit zijn de omkeerbare erfelijke veranderingen in de genfunctie zoals sport, voeding, leefmilieu en bioritme kunnen dit beïnvloeden. Je zou het kunnen vergelijken met de werking van een computer. Je genetische opmaak is de hardware is en je epi-genetica is de software die het systeem laat draaien. De chemische en kwantum biologische patronen en processen die ervoor zorgen dat de hersenen functioneren zoals het hoort is enorm complex, maar je kunt ze optimaliseren.

Optimaliseren van het brein

De alledaagse belasting op ons brein is best groot terwijl de randfactoren om het brein goed te laten functioneren steeds verder afbrokkelen. Denk bijvoorbeeld aan slaap. We slapen bijna allemaal minder dan we moeten. Hierdoor zijn voedingssupplementen die de hersenwerking beïnvloeden erg populair. In het geval van de “brain food” productlijn van Natural Stacks nemen ze natuurlijke voedingsstoffen die als voorlopers werken voor specifieke neurotransmitters in de hersenen optimaliseren.

De rol van Acetylcholine

Acetylcholine, in het kort Ach, is een ester van choline en azijnzuur en behoort tot de stoffen in de neurotransmittercategorie. Acetylcholine speelt een rol in de prikkeloverdracht en is niet alleen actief in de hersenen. Zo zorgt het ook voor de prikkeloverdracht tussen zenuwstelsel en skeletspieren, de motoriek. Acetylcholine is tevens verantwoordelijk voor het branderige gevoel van een bijen- of wespensteek.

Complete neurotransmitter ondersteuning

Door voorlopers en cofactoren aan te leveren kan het lichaam zelf aan de slag met de productie via de interne biochemie. Vanuit deze stoffen worden vaak via meerdere stappen andere moleculen opgebouwd. Het lichaam kan hiermee een goede balans handhaven omdat het eindmolecuul niet kant-en-klaar van buiten wordt aangeleverd.

Open source formulering

De meeste bedrijven gebruiken "eigen geheime mengsels", zodat ze je niet de hoeveelheid van elk ingrediënt in hun formules hoeven te vertellen. Natural Stacks vindt dat het jouw recht is om precies te weten wat je in je lichaam stopt. Met trots publiceren ze daarom hun onze innovatieve formules en ingrediënten leveranciers in een open source-formaat.

Meer informatie
Product Naam
Acetylcholine Brain Food™
Merk
Natural Stacks
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2-4 capsules per dag, of zoals voorgeschreven door arts of therapeut.
Let op; neem niet meer dan 8 capsules per dag.

Ingrediënten per dosering
64 mg Vitamine B1 (Thiamine HCl) 5818%* , 287 mg Vitamine B5 (Pantethine) 5740%* , 319 mg Acetyl-L-Carnitine†, 192 mg Alfa-GPC (L-alpha-glycerylphosphorylcholine)†, 192 mg Witte pioenroosextract (wortels) (gestandaardiseerd op 161 mg paeoniflorin)†. * ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Plantaardige capsule (cellulose), ascorbyl palmitaat, silica.
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Acetylcholine Brain Food™
Uw waardering