check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Natural Stacks

Natural Stacks is ontstaan uit een zoektocht naar veilige en effectieve supplementen die specifiek voor de hersenen zijn (noötropica). Omdat deze zoektocht niets opleverde besloten de mensen achter Natural Stacks om het heft in eigen handen te nemen. Natural Stacks is het eerste bedrijf ter wereld met open source supplementen, volledige traceerbaarheid van ingrediënten, transparante labeling en onafhankelijke testen door een derde partij. Het vlaggenschip CILTEP® is een ware nootropica met een bewezen werking en staat aan de basis van dit bedrijf.

19 Artikel(en)

per pagina

19 Artikel(en)

per pagina


Natural stacks kopen?

De missie bij de oprichting van voormalig topatleten fitnes- en voedingsexperts van Natural Stacks was het vervaardigen van pure en natuurlijke supplementen die een bijdrage leveren aan de mentale en lichamelijke gezondheid.

Ciltep® Natural Stacks

Ciltep® is een natuurlijk nootropic met onder andere artisjok en forskoline extract. De naam CILTEP® is de afkorting van Chemically Induced Long-Term Potentiation. De natuurlijke actieve stoffen in CILTEP zorgen voor een tijdelijke aanpassing van de zenuwcellen die bijdragen aan het leervermogen en concentratie. Daarnaast draagt het bij aan een goede gemoedstoestand en meer geestelijke energie.

Natural Stacks Acetylcholine Brain Food™

Acetylcholine Brain Food™ van Natural stacks is een nootropica en dient ter ondersteuning van neurotransmitters. De vijf krachtige ingrediënten dragen bij aan het verbeteren van onder andere het concentratievermogen en het geheugen.