Neurofuel™ - Ciltep - Nootropica

 • Neurofuel™
 • Categorie: Hersenen & Geheugen
 • Categorie: Concentratie & Noötropicum
 • Goed te combineren met Smart Caffeine
 • 45 capsules
Niet op voorraad
SKU
NS-341
EUR  37,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Neurofuel™ - Ciltep® formule van Natural Stacks

Het gepatenteerde product Neurofuel™ bevat de originele Ciltep® formule en draagt bij aan meer focus, een goede concentratie en geestelijke energie en een goed geheugen. Dit natuurlijk noötropicum bevat B6, artisjok extract, forskoline, L-fenylalanine en acetyl-L-carnitine. Deze specifieke hersenformule heeft een natuurlijke en grensverleggende synergetische werking. Het is een ware ‘mind opener’.

Voordelen:

 • Vitamine B6 draagt bij aan energie bij vermoeidheid
 • Vitamine B6 draagt bij aan een heldere geest
 • Vitamine B6 is goed voor het geheugen en de leerprestatie
 • Vitamine B6 verbetert de concentratie en geestelijke energie
 • Vitamine B6 is goed voor een goede gemoedstoestand
 • Vitamine B6 is goed voor het zenuwstelsel
 • Artisjok is een antioxidant en beschermt gezonde cellen en weefsels*
 • Artisjok draagt bij tot een normaal vetgehalte in het bloed*
 • Artisjok ondersteunt de spijsvertering en darmwerking*
 • Artisjok ondersteunt de reinigende werking van de lever*
 • Bevat geen gluten, soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Brandstof voor je hersenen

Wanneer is Neurofuel™ geschikt? We kennen allemaal situaties wanneer we behoefte hebben aan meer focus, we ons beter willen concentreren of helderder willen denken. Soms hebben we complexe problemen op te lossen of belangrijke doelen te bereiken. Ook hebben sommige mensen wel eens last van een zogenoemde hersenmist of gebrek aan motivatie. Naarmate we ouder worden, kan dat steeds meer voorkomen. We kunnen dan ook allemaal wel eens een zetje gebruiken. Neurofuel™ is een 100% natuurlijke formule voor betere hersenprestaties.

Hoe werkt het?

Neem twee capsules Neurofuel™ op een lege maag bijvoorbeeld voor je werk of een situatie wanneer focus nodig is. Dertig minuten later voel je de brandstof aan het werk gaan. Neurofuel™ voorziet het lichaam van de natuurlijke ingrediënten die het nodig heeft op dat moment. Ciltep® is onder meer populair bij zakenmensen, studenten, sporters, wetenschappers en creatieve geesten. Naast het direct voelbare effect, heeft het ook een lange termijn werking. Over het algemeen ervaren gebruikers kort na inname de effecten en kunnen deze wel 8 tot 14 uur aanhouden.

Langetermijnwerking

De langetermijnwerking van Neurofuel™ staat ook bekend als Long-Term Potentation of LPT. LPT is een langdurige verbetering van de signaaloverdracht tussen twee neuronen in de hersenen. Het is een van de belangrijkste cellulaire mechanismen achter leren en geheugen. De ingrediënten in deze formule werken nauw samen. Ze remmen een stofje dat PDE4 heet. PDE4 blokkeert vervolgens de afbraak van het stofje cAMP, waardoor het cAMP-gehalte in hersencellen toeneemt. Dit proces zorgt voor LPT en geeft significante noötropische effecten. Ook het dopaminemetabolisme wordt hierdoor effectiever.

De Ciltep® formule

Neurofuel™ ofwel de originele Ciltep® formule bevat 5 ingrediënten die elkaar versterken en op een natuurlijke manier met elkaar samenwerken.

 • Artisjok Extract – 900 mg
 • Forskoline Extract – 20mg
 • L-Fenylalanine – 500 mg
 • Acetyl-L-Carnitine – 750 mg
 • Vitamine B6 – 5 mg

Vitamine B6

Neurofuel™ bevat vitamine B6 in de vorm van pyridoxaal-5-fosfaat of P5P. P5P is de biologisch actieve vorm van vitamine B6. Hierdoor hoeft de vitamine niet meer door het lichaam omgezet te worden, een proces dat niet bij iedereen even efficiënt verloopt. Het lichaam kan het dus direct gebruiken. Vitamine B6 is een essentiële vitamine en een belangrijke enzymatische cofactor voor een normale metabolische en psychologische functie. Vitamine B6 wordt gebruikt als cofactor in de hersenen bij de productie van de neurotransmitters dopamine, GABA en serotonine. Vitamine B6 helpt bijvoorbeeld de voorloper L-DOPA om te zetten in actieve dopamine.

Artisjok extract

Het tweede ingrediënt van Neurofuel™ is artisjok extract. Artisjok extract heeft diverse gezondheidsclaims die nog worden onderzocht door de Europese Commissie. Het bevat daarnaast luteoline, dat een rol speelt bij het enzym PDE4 en de LPT. Artisjokextract (Cynara scolymus) is een extract uit de bol van de artisjokgroente.

Forskoline extract

Het derde ingrediënt van Neurofuel™ is forskoline extract van de heilzame plant Coleus Forskohlii. Dit is een natuurlijk rijke bron van de stof forskolin, dat een unieke biologische activiteit bezit. Forskolin helpt bij het activeren van bepaalde enzymen. Forskoline wordt veel gebruikt in de Ayurveda en speelt een rol bij de cAMP-moleculen en de LPT.

L-fenylalanine en acetyl-L-carnitine

Tot slot bevat Neurofuel™ nog twee aminozuren, namelijk L-fenylalanine en acetyl-L-carnitine. L-fenylalanine is een essentiële bouwsteen voor de neurotransmitter dopamine. Het is een essentieel aminozuur dat wordt aangetroffen in eiwitrijk voedsel zoals vlees, eieren, spinazie en andere bladgroenten.

Acetyl-L-Carnitine, of ALCAR, is een geacetyleerde vorm van het aminozuur L-Carnitine waarvan bekend is dat het zich goed door het lichaam naar alle gebieden kan verplaatsen. Het speelt een rol in het energiemetabolisme en mitochondriale functie. Als toevoeging aan de CILTEP-formule heeft het een synergetische werking met de andere ingrediënten. 

Let op

Combineer Neurofuel™ niet met andere stimulanten, omdat Neurofuel™ de werking hiervan kan versterken. Neurofuel™ kan wel gecombineerd worden met het product Smart Caffeine van Natural Stacks Afhankelijk van de tolerantie is 100-200 mg cafeïne het meest optimale. Gebruik dit product niet indien je de ziekte PKU (Fenylketonurie) hebt.

Natural Stacks

De missie van Natural Stacks is simpel: Better Brain. Better Life.® Helder kunnen denken, een goed geheugen en nieuwe dingen leren, vormen belangrijke sleutels in het leven. Vanuit die visie biedt Natural Stacks sinds 2013 veilige en natuurlijke supplementen aan specifiek voor een optimale werking van de hersenen. Deze zogenoemde noötropica richten zich op gebieden als energie, slaap, focus, geheugen en stemming. Het bedrijf gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten in hun producten, die inhoudelijk volledig open source zijn. Alle ingrediënten zijn volledig traceerbaar qua herkomst en worden exact weergegeven op het etiket. De kwaliteit en van de producten wordt getest door een onafhankelijk laboratorium.

Meer informatie
Product Naam
Neurofuel™ - Ciltep - Nootropica
Art.nr.
NS-341
Merk
Natural Stacks
Inhoud
45 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2-3 capsules direct na het wakker worden in op een lege maag. Neem niet meer dan 3 capsules per dag. CILTEP® kan dagelijks worden gebruikt. De fabrikant adviseert echter een rustpauze van 1-2 dagen per week om gewenning te voorkomen.

Let op: de werking van CILTEP® wordt versterkt door cafeïne, dit product bevat L-Fenylalanine, niet gebruiken bij PKU (Fenylketonurie), niet samen gebruiken met nicotine en/of voorgeschreven stimulanten, niet gebruiken onder de 18 jaar, niet gebruiken tijdens de zwangeschap of borstvoeding en raadpleeg eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie (of bij verdenking daarvan) of medicijn gebruik.

Ingrediënten per dosering

5 mg vitamine B6 (250% ADH*), 900 mg artisjokextract (bladextract 5% caffeoylquininezuur) †, 20 mg Forskolin (Coleus forskohlii wortelextract 20% forskolin) †, 500 mg L-fenylalanine †, 750 mg acetyl-l-carnitine †. * ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige cellulose (capsule), cellulose, plantaardige stearaat, sillicium.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Neurofuel™ - Ciltep - Nootropica
Uw waardering