Calcium

 • Categorie: Botten & Gewrichten
 • Calcium in bioactieve vorm
 • Met brandnetelblad
 • Goed voor het skelet*1
 • Ondersteunt de tanden*2
 • 60 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-24
EUR  28,15
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Calcium van MegaFood

Calcium van MegaFood bevat Foodstate® Calcium aangevuld met brandnetelblad, een kruid dat rijk is aan mineralen, waaronder calcium. Calcium draagt bij aan een sterk gebit en is goed voor het skelet. Bovendien draagt calcium bij aan een normale celdeling en aan een normaal energiemetabolisme. MegaFood’s Calcium bevat 50 mg calcium per tablet, is zacht voor de maag en mag dan ook op elk moment van de dag ingenomen worden.

De rol van calcium in het lichaam

Calcium draagt niet alleen bij aan een normale botopbouw, een normale celdeling, een normaal energiemetabolisme en een sterk gebit, maar ook aan de normale werking van de spieren en spijsverteringsenzymen. Het is dus een belangrijk mineraal in het lichaam dat een effect heeft op verschillende lichaamsprocessen. Zo helpt calcium ook bij het vrijmaken van energie uit vetten, koolhydraten en eiwitten en is het mineraal betrokken bij de bloedstolling en de hormoonstofwisseling. De benodigde hoeveelheid calcium is onder andere afhankelijk van leeftijd en geslacht. Het supplement is aangevuld met brandnetelblad, dat synergetische sporenelementen levert, om de werking van het supplement te ondersteunen.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood’s Foodstate Nutrients zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen via een biotransformatief proces worden verbonden aan planten of biergist. Door dit proces worden geïsoleerde vitaminen en mineralen als het ware ‘gerenatureerd’, doordat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem, om ze vervolgens te verwerken en vast te houden in hun structuur. Zoals een broccoliplant, die inorganische calcium uit de bodem opneemt en deze vervolgens in haar blad tot organische calcium verwerkt en opslaat. Doordat de vitaminen en mineralen als Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde natuuridentieke en complexe vorm worden aangeboden als echt voedsel, kan het lichaam ze goed herkennen en wordt de opneembaarheid vergroot.

Voordelen:

 • Het product bevat een goed opneembare, bioactieve vorm van calcium die wordt geleverd met Saccharomyces Cerevisiae (bakkersgist)
 • Met brandnetelblad om de werking van calcium te ondersteunen
 • Calcium draagt bij aan de normale botopbouw en aan een sterk gebit
 • Calcium draagt ook bij aan een normale celdeling en een normale werking van de spieren en het helpt bij het vrijmaken van energie uit vetten, koolhydraten en eiwitten 
 • Het product is zacht voor de maag en kan daarom op elk moment van de dag worden ingenomen

Zorgvuldige samenstelling

MegaFood gelooft erin dat voedzaam eten alleen kan groeien in een gezonde bodem, geoogst door boeren die het voedsel goed verzorgen. Het is dan ook het doel van MegaFood om samen te werken met boeren die zichzelf toeleggen op regeneratieve landbouw. Net als andere producten van MegaFood bevat MegaFood’s Foodstate® Calcium supplement zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen, in dit geval aangevuld met brandnetelblad. Via een uniek proces verbindt MegaFood mineralen aan edelgist, waardoor de werking van de mineralen wordt geoptimaliseerd. De kwaliteitsproducten van MegaFood zijn gecertificeerd glyfosaatvrij, iets waar MegaFood veel waarde aan hecht.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

*1 Calcium ondersteunt de tanden

*2 Calcium is goed voor het skelet

Meer informatie
Product Naam
Calcium
Art.nr.
MF-24
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag . Kan op elk moment gedurende de dag worden ingenomen , zelfs op een lege maag .

Ingrediënten per dosering

50 mg Calcium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 6,25%, 50 mg biologische brandnetel*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Stearinezuur, silica, cellulose.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Calcium
Uw waardering