Magnesium

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Spieren
 • Magnesium in bioactieve vorm
 • 50 mg Foodstate® Magnesium
 • Met spinazie
 • Goed voor de spieren*
 • Bij vermoeidheid*
 • 60 of 90 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-06-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Magnesium van MegaFood

Magnesium is een belangrijk mineraal dat betrokken is bij meer dan 300 processen in ons lichaam. Het draagt niet alleen bij aan de instandhouding van sterke botten, maar ook aan een normale werking van onze spieren en van ons zenuwstelsel. Verder helpt het om vermoeidheid te verminderen en draagt het bij aan de geestelijke veerkracht. Doordat de stof effect heeft op een groot aantal enzymen en processen in het lichaam, is het één van de belangrijkste mineralen voor ons lichaam. Magnesium behoort dan ook al jaren tot de meest gebruikte supplementen.

De kracht van magnesium en spinazie

Magnesium van MegaFood bevat 50 mg Foodstate® Magnesium per dosis en is aangevuld met 50 mg spinazie om de werking van het supplement te ondersteunen. Spinazie is rijk aan vitamine A, vitamine C en aan de mineralen calcium, kalium, magnesium en ijzer. Magnesium is met name van belang voor het behoud van sterke botten en tanden en het draagt bij aan de geestelijke veerkracht. Bovendien draagt het bij aan een goede elektrolytenbalans en aan een normale energiestofwisseling. Het supplement is zacht voor de maag en mag daarom op elk moment van de dag ingenomen worden.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood’s Foodstate Nutrients zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen via een biotransformatief proces worden verbonden aan planten of biergist. Door dit proces worden geïsoleerde vitaminen en mineralen als het ware ‘gerenatureerd’, doordat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem, om ze vervolgens te verwerken en vast te houden in hun structuur. Zoals een broccoliplant, die inorganische calcium uit de bodem opneemt en deze vervolgens in haar blad tot organische calcium verwerkt en opslaat. Doordat de vitaminen en mineralen als Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde natuuridentieke en complexe vorm worden aangeboden als echt voedsel, kan het lichaam ze goed herkennen en wordt de opneembaarheid vergroot.

Voordelen:

 • Bevat 50 mg Foodstate® Magnesium per dosis en is aangevuld met spinazie om de werking te ondersteunen
 • Magnesium helpt de normale spierwerking te behouden
 • Magnesium ondersteunt het behoud van sterke botten en tanden
 • Magnesium draagt bij aan een normale energiestofwisseling
 • Magnesium draagt bij aan de geestelijke veerkracht
 • De voedingssupplementen van MegaFood worden uitsluitend gemaakt van verse ingrediënten die rechtstreeks van de boer komen

Gewonnen uit verse voedselbronnen

Van nature komt magnesium in kleine hoeveelheden voor in de verschillende voedingsmiddelen die we tot ons nemen. Het magnesiumsupplement van MegaFood is opgebouwd uit verse, hele voedselbronnen die rechtstreeks van de boer komen. Hierdoor bevatten de tabletten kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen die goed opneembaar zijn voor het lichaam. Zo kan MegaFood er voor zorgen dat haar supplementen alleen de beste ingrediënten bevatten en van uitstekende kwaliteit zijn.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Al sinds haar oprichting is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie: de FoodStateTM vitamines en mineralen van het merk behoren inmiddels dan ook tot de beste die er verkrijgbaar zijn. MegaFood onderscheidt zich door haar transparante manier van produceren en door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zonder de toevoeging van chemische middelen. Hierdoor zijn alle producten vrij van GMO, soja, glyfosaat en allergenen. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

* Magnesium is goed voor de spieren en helpt bij vermoeidheid

Meer informatie
Product Naam
Magnesium
Art.nr.
MF-06-config
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag. Mag op elk moment worden genomen gedurende de dag, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

50 mg Magnesium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 13,3%, 50 mg biologische spinazie*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Stearinezuur, cellulose.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnesium
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Goed product
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik raad dit product zeker aan. Het geeft geen last aan je maag en is een van de weinige biologische magnesiumtabletten die er te krijgen zijn. Ook het bestellen en de levering zijn zeer uitstekend gegaan.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: