Primal Probiotics - 60 capsules

 • Primal probiotica – het ultieme in probiotische blends
 • 10 miljard kolonievormende eenheden per capsule
 • 4 probiotische stammen
 • Geen koeling vereist
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
PB-01
EUR  37,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Primal Probiotics van Primal Blueprint

In de darmen bevindt zich een belangrijk deel van het immuunsysteem. Via een ingenieus systeem worden stoffen van die van buiten naar binnen komen gereguleerd. De darmflora speelt hierin een belangrijke rol. Het verzorgen van deze microscopische partners met toereikende kolonievormende eenheden kan met Primal Probiotics. De variëteit van verschillende probiotische stammen maakt Primal Probiotics, naast het aantal kolonievormende eenheden, extra effectief.

Voordelen van Primal Probiotics

 • Het middel bevat 10 miljard kolonievormende eenheden per capsules, met ieder zijn eigen functie.
 • De capsules bevatten alle bekende bacteriën zoals Lactobacillus acidophillus (NCFM), Bifidobacterium lactis (BI-04), Lactobacillus paracasei (LPC-37), Bifidobacterium lactis (BI-07)
 • Het product is vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten.
 • Bevat slechts 4 verschillende bacteriestammen in een samenstelling die we via voeding zelden tot nooit binnen krijgen

Spoorvormende probiotica

Primal Probiotics bestaat uit spoorvormende probiotica die de zure omgeving in de maag kunnen overleven. Ze bereiken dus levensvatbaar de darmen. Iedere capsule bevat 10 miljard kolonievormende micro-organismen die normaliter ook in de aarde voorkomen. Vandaar dat ze bekend staan als aarde- of grond-gebaseerde probiotica (soil-based probiotics). Een gezonde uitgebalanceerde darmflora werkt in synergie en ondersteunt het lichaam door de aanmaak van vitaminen, vetzuren, mineralen en andere bouw- en voedingsstoffen.

Oeroude samenwerking

Ongeveer drie miljard jaar geleden kwam onze planeet tot leven met het microbiële leven. Plant en dier evolueerden samen met deze oeroude microbiële partners. Onze oer-voorouders hadden uitgebreide interacties met uiteenlopende micro-organismen uit de aarde en leefomgeving-bijvoorbeeld via de planten die ze aten, het water dat ze dronken, de grond waarop ze liepen en de lucht die ze ademden. Deze micro-organismen gedijden goed in de darmen en er ontstond een afhankelijkheid die het menselijke lichaam mede vorm gaf.

Tot vandaag de dag zijn we afhankelijk van deze gunstige bacteriën. De centrale rol die ze spelen in onze fysiologie wordt steeds verder ontrafeld. De beschikbaarheid tot deze bacteriën is helaas wel veranderd door de moderne levensstijl, landbouw en steriele woonomgevingen. Gefermenteerde voedselproducten zoals kefir of zuurkool helpen bij het aanvullen van de darmflora. Helaas is dit niet altijd toereikend. Hierbij biedt een uitgekiend supplement als Primal Probiotics uitkomst.

Ontwikkeld door Mark Sisson

Oprichter van Primal Blueprint Mark Sisson heeft de afgelopen decennia een zoektocht gemaakt naar gezondheid, welzijn en kennis. In 2009 publiceerde hij zijn bestseller The Primal Blueprint, waarmee hij zijn bedrijf vormgaf tot een full-service organisatie met dieet-, bewegings- en gezondheidseducatie.

The Primal Blueprint helpt je ontdekken hoe ongelooflijk eenvoudig en leuk levenslange gezondheid kan zijn. Zij bieden een complete voedings-, bewegings- en levensstijlfilosofie aan samen met verschillende producten zoals Primal Probiotics. The Primal Blueprint is gebaseerd op leefstijlprincipes die de menselijke gezondheid gedurende meer dan twee miljoen jaar hebben bepaald.

Meer informatie
Product Naam
Primal Probiotics - 60 capsules
Art.nr.
PB-01
Merk
Primal Blueprint
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule per dag vóór of tijdens de maaltijd. Bewaar op een koele, droge plaats.

Ingrediënten per dosering

27 mg probiotische mix, 10 miljard KVE probiotische cultuur, Lactobacillus acidophillus (NCFM), Bifidobacterium lactis (BI-04), Lactobacillus paracasei (LPC-37), Bifidobacterium lactis (BI-07), 200 mg prebiotische mix, acacia gom, oplosbare tapiocavezel, fructooligosacchariden

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, gelatinecapsule, magnesiumstearaat, siliciumdioxide

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Primal Probiotics - 60 capsules
Uw waardering